Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
28.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Είνε ο Αβραάμ πατέρας των Ελλήνων;

    Μια τοποθέτηση του Αριστοτέλη Κακογεωργίου απο την Ομάδα ΕΨΙΛΟΝ για το εν λόγω θέμα

     

    Αγαπητέ Διονύση και Κωνσταντίνε,

    Καλά τα γράφετε αλλά είναι και λίγο διαφορετικά. Οι Έλληνες που πολεμούσαν στο  πλευρό  του Σουλτάνου, δεν ήταν γενίτσαροι, ούτε πλιατσικολόγοι. Ίσως μερικοί αλλά όχι όλοι. Ήταν Έλληνες αγανακτισμένοι από το ξενόφερτο θεοκρατικό καθεστώς των κατακτητών επί 1700 χρόνια. Οι Έλληνες επί Ρωμαϊκής και Χριστιανικής  αυτοκρατορίας πέρασαν την χειρότερη σκλαβιά που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Πρώτα, πρώτα δεν είχαν δικαίωμα να λέγονται Έλληνες και μάλιστα η διατήρηση του ονόματος «Έλλην» κόστιζε  το κεφάλι. Ήταν υποχρεωμένοι να λατρεύουν όλους τους φονιάδες και σωματέμπορες, κάθε ζόμπι που κατασκεύασε ο Εβραίος και  δέχτηκαν οι ανθέλληνες μαυροντυμένοι και ακόμα σημερινοί προστάτες της παιδείας, του στρατού, της χωροφυλακής και δεν συμμαζεύεται. Έτσι λοιπόν πολλά παλικάρια  από μέσα Έλληνες και για τον τύπο Ρωμιοί-χριστιανοί ορθόδοξοι προτίμησαν να πολεμήσουν δίπλα στον Σουλτάνο για να απελευθερώσουν την  Κωνσταντινούπολη από την σκληρότερη σκλαβιά που θα μπορούσε να υπάρξει ποτέ. Εξ άλλου σαν λεβέντες που ήταν δεν θα έβρισκαν το σθένος να πολεμούν με ηγέτη τον Παλαιολόγο, τον Μητροπολίτη του Μυστρά που μας τον παρουσιάζουν ως δεύτερο Λεωνίδα. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Λεωνίδα όταν ακούει κάτι τέτοιες αλλοπρόσαλλες σκέψεις των σημερινών Ελλήνων-Ρωμιών και χριστιανών Ορθοδόξων. Μαζί με όλα τα κακά που είχαν να αντιμετωπίσουν οι λίγοι Έλληνες που είχαν πλέον απομείνει εν ζωή από τις σφαγές όχι των Τούρκων  αλλά των Ρωμαιοχριστιανών έπρεπε να πληρώνουν φόρους  στα χριστιανικά κατεστημένα 28% ενώ στον Σουλτάνο μόνο 10%. Τι  θέλατε να κάνει ο καθαρός Έλληνας μέσα σε μια  «πατρίδα», που την ξεζούμιζαν  ξενόφερτοι βρικόλακες. Τι λόγο είχε να σεβαστεί ξενόφερτα ιερά και να προσκυνάει ως προπάτορές τους  αυτούς που τον έσφαξαν, τον ατίμασαν, τον ξεκλήρισαν και τον κατάντησαν υποχρεωτικά, Γκρεκίλο, Ρωμιό και μπάσταρδο του Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ. Kαι μάλιστα την στιγμή που όπως γράφει ο Κ. Παλαμάς, η Κωνσταντινούπολη

    «σαν πόρνη  καρτέραγε τον Τούρκο να την πάρει»;

    Σήμερα συμφέρει όμως τα βρώμικα κατεστημένα να ρίχνουν όλα τα βάρη στους Τούρκους, να ζητάμε ευθύνες από τους Τούρκους και να ξεχνάμε ή να καλύπτουμε τα εγκλήματα και τις εθνοκτονίες όχι γενοκτονίες του θεού που κατασκεύασαν ο Μωϋσής με την απαρτία του και μας  τον έφεραν οι μαυροντυμένοι  για να μας αποτελειώσει.

    Επειδή  ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει τις αλήθειες και  παρότι τα έχω αναφέρει πολλές φορές τα ξαναγράφω στη συνέχεια για να μη νομίζουν αυτοί που τυφλά πιστεύουν στις  εσκεμμένες φαντασιώσεις των θεοκρατών ότι υπερβάλω ή γεννώ ανύπαρκτα πράγματα.

    Στο κεφάλαιο 9, εδάφιο 16..18 .. του Ζαχαρία λέει ο θεός των Χριστιανών, των Εβραίων και των Μωαμεθανών που είναι ο ίδιος  όλους και τον κατασκεύασαν ο Μωυσής και οι δικοί του:

    «Εγώ κύριος ο Θεός, θα χρησιμοποιήσω τον στρατό του Ιούδα ως τόξο τον στρατό των Εφραίμ σαν βέλος και τον στρατό της Σιών σαν ξίφος, και εγώ σαν ήρωας το υψώνω εναντίον των Ελλήνων και καταχώνω αυτούς εν λίθοις με την σφεντόνα μου και τα λιθάρια τους κοκκινίζουν όπως τα κέρατα του θυσιαστηρίου».

    Και συνεχίζει ο «πανάγαθος» θεός των χριστιανών στο κεφάλαιο 25 του Ιεζακιήλ  λέγοντας:

    «Εκτείνω την χείρα  μου επί των αλλοφύλων Φιλισταίων και εξολοθρέψω Κρήτες και εξαφανίσω τους καταλειπούντας του παραλιακού αυτού λαού, η δε Κρήτη εστέ γη ποιμνίων».

    Τι γράφει ο θεός «μας» για την παγκοσμιοποίηση:

    κεφάλαιο 14 εδάφιο 4 του Ζαχαρία.

    «Τότε ο κύριος θα γίνει βασιλιάς ολοκλήρου της γης και θα λατρεύεται το όνομά του από όλο τον κόσμο».

    Στη Γένεση  κεφ. 18 εδ. 18 «Ένα μεγάλο  ισχυρό έθνος θα πρέλθει από τον Αβραάμ και στο πρόσωπό του θα ευλογηθούν όλα  τα έθνη».

    Κεφάλαιο 19 εδ. 5 Έξοδος «Θα είστε δικοί μου, μόνο εσείς απ όλους τους άλλους λαούς. Στην εξουσία μου είναι όλη η γη. Εσείς θα είστε έθνος ξεχωριστό».

    Στο Λεβιτικό 21 εδ. 8 λέει ο θεός «Εγώ ο κύριος κάνω άγιο το λαό μου».

    Στο κεφ. 32 , εδ.43 Δευτερ. λέει ο Θεός. «Έθνοι δοξάσετε του Κυρίου τον λαό».

    Και στο κεφ. 1 εδ. 26 Δευτερονόμιο λέει ο Γιαχβέ «Σήκω Σιών, σήκω και ανέλαβε την δύναμή σου» 

    κεφάλαιο 31, εδάφιο 31 του «Ιερεμία»,λέει: «Θα κάνω καινούργια διαθήκη με το λαό του Ισραήλ και του Ιούδα και θα γράψω μέσα στις καρδιές τους. Εγώ είμαι Θεός τους, αυτοί θα είναι λαός μου».

    Βλέπετε, ότι ο μοναδικός και ξεχωριστός λαός του θεού είναι οι Εβραίοι και στο όνομα του Αβραάμ θα ευλογηθούν όλα τα έθνη αφού βέβαια πρώτα προέλθει το ισχυρό έθνος του Αβραάμ. Αγιοποίησε το λαό του, τους παραχωρεί όλο τον κόσμο και τώρα που  ήρθε η ώρα διατάζει την Σιών (Σιωνιστές) να αναλάβουν το έργο της εκτέλεσης που ήδη πραγματοποιήθηκε σχεδόν όπως είνει το «θέλημα»του Γιαχβέ. Όσο για την καινούργια διαθήκη που έκανε την βλέπετε στο κεφ. 31 εδ.31 στο Ιερεμία.

    Γιατί  αγαπητοί μαυροντυμένοι δεν  συμπεριέλαβε ο Γιαχοβάς στην καινούργια του διαθήκη και τον Ελληνικό λαό; Εσείς δεν λέτε ότι  αγαπούσε ιδιαίτερα τους Έλληνες; Που βρίσκεται η αγάπη του, στην σφαγές και στις κατάρες του. Είναι μεγάλη ντροπή σας, να πουλήσετε τις συνειδήσεις σας για μία καρέκλα.

    Πότε αγαπητοί φίλοι θα ξυπνήσουμε; Πότε θα  απελευθερωθούμε από τους πραγματικούς μας δυνάστες που δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε το σθένος να τους εντοπίσουμε παρότι τους έχουμε στον κόρφο μας; Οι σφαγές εναντίον των Ελλήνων από τον  «μέγα» Κωνσταντίνο, τον Ιουστινιανό, του Θεοδόσιο, οι δεκάδες σφαγές εκατομμυρίων Ελλήνων στην Σκυθόπολη, η σφαγή των 17000 Θεσσαλονικέων στον Ιππόδρομο της Θεσσαλονίκης, η σφαγή των 35000 Ελλήνων στον Ιππόδρομο της Κωνσταντινουπόλεως από τον Θεοδόσιο, που θα καταταγούν. Μήπως έχετε την «ευγενή» καλοσύνη να τις δικαιολογήσετε γιατί οι δεκάδες εκατομμύρια Έλληνες που έπεσαν θύματα προς ικανοποίηση του κυρίου Γιαχβέ ήταν ειδωλολάτρες και ως εκ τούτου πολύ έκανε ο  «πανάγαθος θεός» και τους εκτέλεσε;

    Είναι ντροπή να υπάρχουν ακόμα Έλληνες και να μιλούν για την πίστη του Χριστού την αγία, να τρέχουν στις «θαυματουργικές» εικόνες  από  καμβάδες και ελαιοχρώματα , να προσκυνούν και να περιμένουν να τους  βγάλει από την κρίση. Δεν θα ξεχάσουμε και την εικόνα του κυρίου Πούτιν, ο οποίος κόλλησε επάνω στην εικόνα συγκινημένος και ζητούσε την ευλογία της για να συνεχίσει να κατέχει την εξουσία, να  αυξήσει τα δισεκατομμύριά του και δεν βαριέσαι ας πεινάει ο λαός του. Όλα αυτά  είναι θελήματα του Γιαχβέ. Τι να κάνουμε έχουμε κάνει διαθήκη μαζί του, να είμαστε αιώνια νεροκουβαλητές και ξυλοκόποι των Εβραίων και των κατεστημένων που μας εξουσιάζουν.

    2 Comments

    • Aristofilos sagt:

      Πολύ σωστά τα λέει, ο φίλος Αριστοτέλης, αλλά ποίος τον ακούει !!!!! Οι νεοέλληνες δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά ,και πιστεύουν τα παραμύθια, που τους πέρασαν σε παιδική ηλικία δυστυχώς , ακόμα και μετά την ενηλικίωση τους ……..

      • berlinathen sagt:

        Αγαπητέ Αριστόφιλε,
        Ο φίλος μας Αριστοτέλης τα λέει πολύ καλά και συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις του. Έχω όμως στο θέμα της θρησκείας ένα πρόβλημα, που θα προσπαθήσω να εξηγήσω ως εξής: Είδαμε τις προάλλες τον Πούτιν που επισκέφθηκε το Άγιον Όρος να σταυροκοπιέται και μάλιστα τρείς φορές. Επειδή δεν νομίζω, ότι ο Πούτιν γαλουχηθείς στον σοβιετικό σοσιαλισμό και διατελέσας και πράκτορας της ΚαΓκεΜΠε είναι θρησκευόμενος, διερωτήθηκα, γιτί το κάνει. Ο Πούτιν είναι οξυδερκής και δεν κάνει κάτι στα κουτουρού, όπως οι δικοί μας αλλοπρόσαλλοί και τελείως βαρεμένοι πολιτικοί. Άρα θα πρέπει να έχει λόγους να σταυροκοπιέται και να επισκέφτεται το Άγιον Όρος. Ξέρει, ότι ο κοινός Ρώσος πολίτης είναι θρησκευόμενος, ξέρει επίσης, ότι στα Βαλκάνια υπάρχουν χριστιανικά κράτη, τα οποία πρέπει να κερδίσει. Άρα, αυτά που κάνει, είναι πολιτική, διότι αλλιώς θα χάσει την συμπαθεια των Ρώσων, Ελλήνων, Σέρβων, Ρουμάνων και άλλων χριστιανών.

        Και εδώ είναι το πρόβλημα μας. Ή κάνουμε πολιτική ή προσπαθούμε να διαφωτίσουμε και να ανοίξουμε τα μάτια κάποιων απο τους θρησκευτικά ναρκωμένους. Προσωπικά είμαι λοιπόν, παρά το ότι είμαι άθεος, είμα πολύ επιφυλακτικός με τις κατηγορίες εναντίον των μαυροντυμένων ρασοφόρων. Συμπέρασμα: Ας συνεχίσουμε τις προσπάθειες να ξεστραβώσουμε κάποιούς, ας προσέξουμε όμως να μην απωλέσουμε συπάθειες πιστών, που ίσως με κάποιον πιο ήπιο τρόπο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε.

        Φιλικά
        ΕΣ
        ΥΓ. Παρά το ότι έχω επανειλλημένα γράψει στον Αριστοτέλη να ξεκινήσουμε απο δω μια συζήτηση γι‘ αυτό και άλλα θέματά του που δημοσιεύω, μέχρι στιγμής για λόγους που δεν αντιλαμβάνομαι καθαρά εκωφευσε. Κρίμα.

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com