Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
20.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Ευρωπαϊκή Ένωση

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου.

    Μια απομίμηση του διεθνούς πολιτικού Σιωνισμού;

     

     

    Ο καθωρισμος των πραγματικων οριων της Ευρωπης ειναι για τους «γνησιους Ευρωπαιους» μια προκληση. Ειναι τα πραγματικα συνορα της Ευρωπης στον Βορρα, στα Δυτικα και στα Νοτια πραγματι δια των μεγαλων θαλασσων οριοθετημενα; Υφισταται μεταξυ των οριων αυτων ενας ενιαιος πολιτισμος της εσπεριας ο οποιος εξελιχθηκε βασιζομενος στον αρχαιοελληνικο πολιτισμο; Ειναι δυνατον να θεωρουνται Γερμανοι, δυτικοι- και ανατολικοι Γοτθοι, Βανδαλοι, Ουννοι και αλλες αρχικως νομαδικες ορδες απο τον βορρα και απο την ανατολη (Μεταναστευση των λαων μεταξυ 370 και 711 μ.Χ.) ως ευρωπα’ι’κοι λαοι; Ειναι πραγματι ο αρχαιοελληνικος πολιτισμος η κοιτιδα του ευρωπα’ι’κου πολιτισμου ‘η προκειται εδω για εναν Μυθο σκοπιμοτητας, οταν επιχειρηματολογειται οτι η ευρωπα’ι’κη μητρα ειναι τρισδιαστατη, δηλαδη οτι αυτη γεννηθηκε απο τον αρχαιοελληνικο ατομικισμο, απο τον χριστιανικο σοσιαλισμο και απο τον βορειο ηρω’ι’σμο και οτι οι αναδοχοι της Ευρωπης ειναι Ελληνες, Ιουδαιοι και Γερμανοι;

    Μια γελεια πολιτισμικη ευρωπα’ι’κη ρητορικη διατυμπανιζει ευλογα τις ενιαιες αξιες και ενωτικες βασεις μεταξυ της αρχαιοτητας και του χριστιανισμου. Ποιος και που εντοπισε τον χριστιανικο σοσιαλισμο; Ειναι και αυτος ειναι μια φθηνη εφευρεση οπως και η ρωμα’ι’κη αυτοκρατορια γερμανικης εθνοτητας; Εχει τελικα ο Χριστιανισμος του Γκαμαλιηλ Σαουλ, δηλαδη του Αποστολου Παυλου, Αξιες; Ειναι ποτε δυνατο οι αρχαιοελληνικες Αρετες, Αξιες, Αρχες και Ιδανικα να εχουν κατι το κοινο με τις ετσι ονομασθεισες Αξιες του Χριστιανισμου; Γιατι θεωρειται ο Ιουδα’ι’σμος ως η πνευματικα αρχηγικη ρατσα, η αρχηγικη γενεα του μελλοντος, η μελλοντικη δεσποτικη καστα της Ευρωπης και η σημερινη Ε.Ε. ως η Ευρωπη των θυγατερων και υιων του Αβρααμ;

    Και ακομη χειροτερα! Σε συγχορδια με το κοσμοπολιτικο διαβημα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου διατυπωνεται ο ισχυρισμος, οτι η Ευρωπη του αυριον μπορει να ειναι κατανοητη, μονο ως μια ενιαια πολυεθνικη και πολυπολιτισμικη κατασκευη! Αποτελει ομως μια πραγματικοτητα, οτι απο την εικοσαετια του 20ου μ.Χ. αιωνα εργασθηκε ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος εντατικα και συστηματικα για να αναδυθη ως η ευγενης ρατσα εκ της χαριτος του πνευματος για την κυριαρχια επι ολης της Ευρωπης αρχικα και μετα επι ολοκληρου του Κοσμου. Ηδη σημερα το διατυπωνει η ρατσα αυτη εμμεσα δια των γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ που ελεγχει απολυτα σε ολες τις χωρες του πλανητη μας, οτι η Ε.Ε. του Μααστριχτ δεν ειναι σε θεση να αντιμετωπιση τις προκλησεις του παροντος, δηλαδη π.χ. το μεταναστευτικο προβλημα (Βιομηχανια Ασυλιας) που η ιδια η ρατσα αυτη δια των πολεμων στην Εγγυς- και Μεση Ανατολη αλλα και στην βορεια Αφρικη δημιουργησεν και οτι μια λυση γινεται δυνατη μονο κατω απο μια παγκοσμια διακυβερνηση.

    Οπως σημερα τα οργανα της Ε.Ε. που ειναι επανδρωμενα με τιμαριωτες των Μεγιστανων του Χρηματος αναμιγνυονται στις δικαιοδοσιες των μελων κρατων της Ε.Ε. ετσι και αυριο η σιωνιστικη παγκοσμια κυβερνηση λογω παγκοσμιων αναγκων και χωρις να δινη σε κανεναν εξηγησεις θα αναμιγνυεται και στις δικαιοδοσιες της Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ. Ετσι εξηγηται γιατι οι σιωνιστες της Νεας Ταξης Πραγματων ενδιαφερονται για την οικονομικη κατασταση της Ε.Ε. περισσοτερο απο τους τους ιδιους τους Ευρωπαιους! Οι Ευρωπαιοι και ιδιαιτερα οι Γερμανοι δεν γνωριζουν ακομη τιποτε, για το ποσο αποτελεσματικα μπορει να ισοπεδωθη η ευημερια τους απο μια εμπειρη για μεγαλοαπατες, ξαναμοιρασιες και ανακυκλωσεις παγκοσμια κυβερνηση… Καμια τοπικα οριοθετημενη συμφωνια μεταξυ των μελων κρατων της Ε.Ε. θα μπορει να υπαρχη εαν αυτη δεν ενσωματωθει σε μια παγκοσμια οικονομικη οργανωση για το ελευθερο εμποριο ως στην WTO ‘η στην ΤΤΙP.

    Εδω και δεκαετιες εργαζονται εντατικα σιωνιστικες ομαδες λομπυ για την απαλλοτριωση και για την υπαγωγη υπο κηδεμονια των ευρωπαιων πολιτων με στοχο την αντικατασταση των δημοκρατικων εθνικων κρατων μελων της Ε.Ε. απο εκαστοτε οικονομικες ελιτ υπακουες στον διεθνη πολιτικο σιωνισμο. Ο κυριος στοχος της TTIP π.χ. ειναι η μελλοντικη διακυβερνηση καθε χωρας απο το εμποριο. Η ληψη γνωσης απο τα στοιχεια των συμφωνιων του ελευθερου εμποριου TTIP των ΗΠΑ και κατ’ επεκταση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, ειναι προσιτη μονο για τους για τους διαλεγμενους. Ολοκληρη η ευρωπα’ι’κη οικογενεια αναγκαζεται να παραχωρηση ολο και περισσοτερα μεγεθη απο τη ενοτητα της για τις αναγκες της παγκοσμιας διακυβερνησης.

    Τετοια συνθηματα ολο και πολυπληθαινουν στα ελεγχομενα ηλεκτρονικα ΜΜΕ. Ο στοχος ειναι κατανοητος! Η δημιουργια ενος ανοργανωτου, χωρις στηριγματα και κοινωνικες υποδομες ευρωπα’ι’κου λαου, δηλαδη μιας αμορφης μαζας ανθρωπων χωρις μελλον, χωρις πατριδα και μονο ικανη ως εστια για δικτατοριες των Μεγιστανων του Χρηματος, δια των μεμονομενων δικτατοριων της αριστερας και δεξιας με κοινοβουλευτικο μανδυα απο τους ετσι ονομαθεντες «Δημοκρατες» π.χ. τυπου Κωστα Σημιτη, Κωνσταντινου Καραμανλη, Γιωργου Παπανδρεου, Αντωνη Σαμαρα, Αλεξη Τσιπρα και αλλων στην σημερινη Εβραιο-Ελλαδα.

    Οι μεταναστες που καποτε κατοικησαν μονιμα στην Ελλαδα ηρθαν βεβαια απο τον Βορρα και δη λογω των παγετωνων. Η αστρονομια μας διδασκει, οτι η ηπια κλιματικη ζωνη της Γης, λογω της μεταπτωσης του γηινου αξονα γυριζει προς τον Ηλιο καθε 12.908 χρονια (25.816:2) μια φορα σε μεγαλη αποσταση οπως σημερα και μια φορα σε μικρη αποσταση οπως πριν 143.000 χρονια. Κατα τον Πλατωνα (25, Καταστροφικα) υψωνεται για τον λογο αυτον η θαλασσια επιφανεια καταστροφικα για τις παρακτιες περιοχες. Ο Σερβος αστρονομος Μιλουτιν Μιλανκοβιτς υπολογισεν τις χαρακτηριστικες περιοδους των κυκλων των γηινων τροχιων οι οποιοι εμφανιζονται στις συνηθως μεγαλες χρονικες κλιματικες μοναδες σε 23.000, 41.000, 100.000 και 400.000 χρονια. Δεν αποκλειεται συνεπως μια χρονικη περιοδος του θανατηφορου ψυχους για τους κατοικους της Γης.

    Στα τελευταια 3 εκατομμυρια χρονια ειχαμε στον πλανητη Γη 30 παγετωδεις εποχες. Η προτελευταια παγετωδης εποχη εληξε πριν 160.000 χρονια. Η τελευταια παγετωδης εποχη αρχισε πριν 130.000 χρονια και διαρκει ακομη μεχρι τις ημερες μας. Κατα την διαρκεια της Τριτογενους γεωλογικης εποχης (Πλειοκαινο, Εοκαινο, Ολιγοκαινο, Μειοκαινο και Ηωκαινο) μεταξυ 66,4 εκατομμυρια εως 1,85 εκατομμυρια χρονια υποχωρησε η θαλασσια επιφανεια κατα 500, 200, 20, 8 και μ0 μετρα, δηλαδη εως τα σημερινα της ορια. Κλιματικα η Τριτογενης γεωλογικη εποχη χαρακτηριζεται με μια πτωση της θερμοκρασιας. Η Τεταρτογενης γεωλογικη εποχη (Παλαιοπλειοστοκαινο, Μεσοπλειοστοκαινο και Νεοπλειοστοκαινο, νυν Εποχη) η οποια διαρκει απο πριν 1,85 εκατομμυρια μεχρι σημερα, χαρακτηριζεται με τεσσερες περιοδους υψηλου ψυχους (Günz, Mindel, Riß και Wurm) και τρις ενδιαμεσες θερμες φασεις. Πριν 20.000 χρονια ηταν το 30 % της στερεας της Γης σκεπασμενο απο παγους.

    Η τηξη αυτων αρχισε πριν 10.000 χρονια και βρισκεται σημερα μονο το 10 % της στερας σκεπασμενο με παγος και το 14% του εδαφους της στερεας ειναι αιωνια παγωμενο. Εως το Ολιγοκαινο της Τριτογεννους γεωλογικης εποχης επικρατουσαν τα ομοια προς τους ανθρωπους οντα Χομιτεν και Πονγκιτεν. Απο τη αλλαγη Ηωκαινο της Τριτογενους γεωλογικης εποχης προς το Πλειοστοκαινο της Τεταρτογενους γεωλογικης εποχης εμφανιστηκεν ο ανθρωπος πρωτα υπο την μορφη Homo sapiens Neanderthalensi και μετα υπο την μορφη Homo sapiens.

    Λογω των κατακορυφων τεκτονικων κινησεων διακοπηκε κατα περιοδους η επικοινωνια της Μεσογειου Θαλασσης με τον Ατλαντικο Ωκεανο με αποτελεσμα να αποξηραθη αυτη πριν 6 εκατομμυρια χρονια, δηλαδη προς το τελος της Μειοκαινου της Τριτογενους γεωλογικης εποχης. Η επικοινωνια με τον Ατλαντικο Ωκεανο αποκατασταθηκε πριν 4,5 εκατομμυρια χρονια. Την τελικη σφραγιδα της σημερινης εικονας του ευρυτερου ελληνικου χωρου εθεσαν οι εντονες γεωμορφολογικες μετακινησεις, δηλαδη η τεκτονικη των διαρρηξεων κατα τις τελευταιες φασεις της αλπικης ορογεννησης, που εφθασαν στην μεγαλυτερη τους ενταση κατα την Τεταρτογενη γεωλογικη εποχη, οπου ελαβεν χωρα και ο κατακερματισμος της Αιγαι’ι’δος, η οποια ειχε αναδυθει πριν 13 εκατομμυρια χρονια κατα την τριτογενη γεωλογικη εποχη, και η καταβυθιση μεγαλων τμηματων της παλαιας κρυσταλλοπαγους μαζας, της οποιας τα υπολοιματα ειναι οι σημερινες κρυσταλλοσχιστωδες μαζες των κυκλαδικων νησων.

    Οι χρονολογησεις για τους αρχαιους Ελληνες και για τον αρχαιο ελληνικο πολιτισμο ειναι πολυ αμφιβολες. Υφισταται η υπονοια οτι ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος (οι Κρονιοι!) θελει να αποκρυψη, οτι ο πολισμος των Διογενων Ολυμπιων βρισκεται πολυ πισω απο το 2.000 π.Χ. οπως αυτοs τον θελei οτι αρχισεν. Ο αγωνας μεταξυ των Διογενων Ολυμπιων και των Κρονιων συνεχιζεται αμειωτος μεχρι τις ημερες μας! Στα εργα του Ιπποκρατη ο οποιος γεννηθηκε το 460 π.Χ. βρισκουμε αστρονομικα στοιχεια τα οποια προτου καταληξουν στον Ιπποκρατη εκαναν μια διαδρομη 10.142 χρονων. Λογω της μεταβολης του αξονα της Γης κατα την περιστροφη αυτης γυρω απο τον Ηλιο, μεταβαλλεται για τον ιδιο τοπο παρατηρησης η Ανατολη και η Δυση των λαμπερων απλανων αστερων κατα 1 ημερα ανα 70,43 χρονια για την επομενη περιοδο. Απο την γεννηση του Ιπποκρατη εως τις ημερες μας υπολογιζεται μια μεταβολη για την Ανατολη και Δυση των λαμπερων απλανων αστερων 2475 : 70,43 = 35,14 ημερες. Εαν ληφθει ως τοπος παρατηρησης ο ουρανιος θολος π.χ. πανω απο την Αθηνα, διαπιστωνεται οτι εκει οι Πλειαδες δυουν την 15ην Μα’ι’ου καθε μη δισεκτου ετους, δηλαδη 38 ημερες προ της θερινης στροφης του Ηλιου ‘η 144 ημερες μετα την χειμερινη στροφη του Ηλιου. Η χρονικη περιοδος διαρκειας για να εισελθουν τα αστρονομικα στοιχεια στα εργα του Ιπποκρατη υπολογιζεται με 144 x 70,43 = 10.142 χρονια. Κατα τον ιδιο τροπο υπολογιζεται οτι ο χειμωνας στην Ελλαδα στα μεσα της 9ης χιλιετιας π.Χ. ειχε διαρκεια 300 ημερων και οτι η Ανοιξη στα μεσα της 22ης χιλιετιας π.Χ. διηρκησε μονο 28 ημερες, λογω των παγετωνων.

    Με την χρονικη περιοδο που αρχιζει με την εμφανιση των Πρωτοελληνων εως την εποχη του Διος καταγινεται ο Ησιοδος, ο ποιητης των Μουσων, με την «Θεογονια» (1020 στιχοι) την οποιαν διδαχθηκε απο τις Μουσες (θυγατερες της Μνημοσυνης!), Κλειω (Ιστορια), Ευτερπη (Κεραμικη και λυρικη Μουσικη), Μελπομενη (Παιδεια), Τερψιχορη (Αναλυση σπουδαιων Γεγονοτων), Πολυμνια (Εξελιξη της Γραφης), Καλλιοπη (Γλωσσα και Γραφη), Θαλεια (Καλλιεργεια της Γης), Ερατω (Ερωτας) και Ουρανια (Λογος) και η οποια καταμεριζεται ως εξης:

    1. Γεννηση των Οροσειρων και των Πρωτοελληνων Θηρευτων-Θεων
    2. Γεννηση των Κυκλωπων-Κτηνοτροφων
    3. Γεννηση των Ουρανιωνων και των τεχνων
    4. Εμφανιση του Διος

     

    Η ιστορια της «Θεογονιας» ξεκινα απο τον ελλοπα θηρευτη και κλεινει με τον μεγιστο των πολιτισμων, ο οποιος εσημειωθη επι της βασιλειας του Διος. Οι Πρωτοελληνες ξουσαν μια νομαδικη ζωη, κυνηγουσαν ζωα, μαζευαν ρογια και ριζες. Ως θηρευτες που ακομη δεν εξημερωσαν ζωα δεν παρηγαγαν τιποτε και δεν χρειαζονταν να σκεφθονται για το επομενο ετος οπως πρεπει να κανουν οι Χωρικοι. Αργοτερα προστατευαν οι Θηρευτες-Κυκλωπες (κτηνοτροφοι) τα Ζωα τους απο τους διαφορους κινδυνους και εκτιζαν περιξ («κυκλω») των σπηλαιων , εντος των οποιων κατοικουν οι ιδιοι και συγκεντρωναν και τα ποιμνια τους (προβατα και γιδια), τοιχους λιθινους υψηλους (Οδυς. Ι 181-185).

    Περαν των κτηνοτροφων για προβατα και γιδια υπηρχαν και οι κτηνοτροφοι για βοδια και ταυρους, Οι «Κενταυροι» ησαν δικαιοι Πρωτοελληνες, δηλαδη ομαδα Πρωτοελληνων με ανεπτυγμενη την συνειδηση του κοινου συμφεροντος και δη δια της ιατρικης. Σημερα τους κενταυρους ονομαζουν οι Αμερικανοι «cowboys». Οι Πρωτοελληνες τους αποκαλουσαν «βουκολους». Στο Πηλιο της Θεσσαλιας εκτος απο τους βουκολους ανεπτυχθηκε και η τεχνη του πηλου. Η ενοτητα μεταξυ κυκλωπων-κενταυρων υπηρξε σε περιοδο προγεωργικη. Η πορεια των Πρωτοελληνων απο της κορυφες των ορεων εως στις γεωργικες κατοικιες στους λοφους και παντοτε πλησιον λιμνων, ποταμων και ακτων μαζι με την εξελιξη της γεωργιας οδηγησεν στην κατασκευη πλοιων, στον σχεδιασμο και κατασκευη δρομων, στην εξελιξη της τεχνολογιας και σε πολλα αλλα που επεδρασαν αποφασιστικα στην αναπτυξη της ελληνικης κοινωνιας. Στον στοιχο 209 της Θεογονιας αναφερονται οι Τιτανες που ηρθαν απο τον Ουρανο.

    Τα εργα των «Ουρανιδων» περιγραφονται στην Ιλιαδα του Ομηρου σελις 150-153 και 211-212. Η Θεογονια (στιχ. 146-149) ομιλει για τα νεα τεκνα του Ουρανου και της Γης και προσδιοριζει τους γεννητορες γενικα της ανθρωποτητας, οπως αργοτερα προσδιωρισε την γενεση των οντων απο τον Ωκεανο και απο την Τηθυα. Οταν ο Πλατων στον «Τιμαιο, 22,24) ομιλει για κατακλυσμο δεν ενοει βεβαια αυτον της Μεσοποταμιας της Παλαιας Διαθηκης που ηταν τοπικης εμβελειας αλλα μια παγκοσμια καταστροφη ως αποτελεσμα μεταβολων στον αξονα περιστροφης της Γης, Απο την καταστροφην αυτη σωθηκαν μονο οι θηρευτες και οι κτηνοτροφοι των οροσειρων.

    Οι κυκλωπες προ του κατακλυσμου (στους Πρωτοελληνες υπηρξαν τεσσεροι οι γνωστοι, ο του Τυφωαιως, του Ογυγου. του Δευκαλιωνος και του Δαρδανου) εκτιζαν προστατευτικα για να επιζησουν τις καταστροφες ομοιες κατασκευες κατοικιων με κυψελες μελισσων θαμενες κατω απο το εδαφος. Τετοιες «Μυκηνα’ι’κες» κατασκευες-μιμησεις των Κυψελων των προκατακλυσμαιων Κυκλωπων υπαρχουν ακομη απο την Παργα Λαρισσης εως την Μεσσηνια Πελοποννησου, στα Επτανησα, στην Κρητη, στην Κυπρο, στον Ορχομενο, στον Μαραθωνα και κατω απο τους νεολιθικους οικισμους Διμηνι (5.000 εως 7.000 ετων π.Χ.) και Μαλθη (4.000 ετων π.Χ.).

    Οι αρχαιολογικοι εντοπισμοι στις εκτεταμενες ανασκαφες στο Σπηλαιο Πετραλωνων Χαλκιδικης χρονολογησεως 700.000 χρονια π.Χ., στην ελληνικη Μακεδονια χρονολογησεως 100.000 χρονια π.Χ., στην Λαρισσα της Θεσσαλιας χρονολογησεως 8.200 χρονια π.Χ., στην νησο Γιαρο χρονολογησεως 6.000 χρονια π.Χ., ο λιμναιος οικισμος Καστοριας χρονολογησεως 6.000 χρονια π.Χ., η λιθινη σφραγιδα Γιαννιτσων χρονολογησεως 7.000 χρονια π.Χ.,και αλλα πολλα, δειχνουν οτι οι Ελληνες ειναι γηγενης στον τοπο τους. Για τον λογο αυτο και οι χρονολογησεις για την γεωργικη επανασταση, για την παλαιολιθικη, νεολιθικη, για την εποχη του χαλκου κ.α. ειναι αυθαιρετες και γι’ αυτο ανευ σημασιας. Πως μπορει αλλως να εξηγηθη, οτι κοσμηματα απο χαλκο που εντοπισθηκαν στις αρχαιολογικες ανασκαφες στους Σιταγρους Δραμας στην ελληνικη ανατολικη Μακεδονια, χρονολογηθηκαν απο Βρεταννους αρχαιολογους με 4.700 χρονια π.Χ.; Εαν στην περιοχη αυτη οι Ελληνες κατασκευαζαν χαλκινα κοσμηματα το 4.700 π.Χ. η εξορυξη και η επεξεργασια του χαλκου θα επρεπε να ειχε αρχιση πολυ παλαιοτερα. Μην ξεχναμε εδω και τα χαλκινα αρματα που περιγραφονται στην Ιλιαδα του Ομηρου.

    Πριν μερικα χρονια εντοπισθηκεν κατα τις αρχαιολογικες ανασκαφες στο ορος Γκεβερλικ Τεπε της Ανατολιας της Τουρκιας μια πολη λατρειας με γεωργικα προ’ι’οντα που χρονολογηθηκε στο 13.000 π.Χ. Πως ειναι ποτε δυνατο μεχρι σημερα να αναγνωριζεται διεθνως οτι η γεωργικη επανασταση αρχισε στην Μεσοποταμια γυρω στο 8.000 π.Χ.;

    Σε τι τελικα οφειλονται οι εσφαλμενες χρονολογησεις; Υπαρχουν σοβαρες υπονοιες οτι αυτες βασισθηκαν στις χρονολογησεις που περιεχει η ανασκαφεισα μαρμαρινη πλακα στην νησο Παρο του Αρχιπελαγους του Αιγαιου οι οποιες χαραχθηκαν το ετος 264 π.Χ. Στα αρχαια ελληνικα συγγραμματα και πολλες φορες στα αρχαιολογικα ευρηματα οι χρονολογησεις διδονται σε σεληνιακα και οχι σε ετησια ετη. Τα αναφερομενα στο «Παριο Μαρμαρο» για το απωτερο παρελθον των Ελληνων δεν ανταποκρινονται χρονολογικα στην πραγματικοτητα. Διεθνως επικρατει σκοπημα με την προπαγανδα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, δηλαδη των Κρονιων, λανθασμενα και για παραπλανιση οτι ο Ελληνικος Πολιτισμος σε αντιθεση με τον Ιουδα’ι’κο αρχιζει την 2η χιλιετια π.Χ. και οτι ο Τρω’ι’κος πολεμος διεδραματισθηκε στο δευτερο ημισυ του 13ου π.Χ. αιωνα.

    Διαβαζοντας ομως το «Παριο Μαρμαρο» και οσο προχωρουμε αντιστροφα απο τις ποιο κοντα χρονολογησεις προς τις παλαιοτερες διαφενεται μια συμπικνωση του χρονου. Το χρονικο διαστημα π.χ. απο τον βασιλεα των Αθηνων Κεκροπα (Αναγραφη Α1, 1582 π.Χ.) εως την διαβαση του Μεγαλου Αλεξανδρου στην Ασια (Αναγραφη Β3, 334 π.Χ.) ειναι κατα το «Παριο Μαρμαρο» 1248 χρονια. Κατα τον Διοδωρο τον Σικελιωτη (80-20 π.Χ.) ομως, το διαστημα αυτο ειναι 23.000 χρονια.

    Συμφωνα με πληροφοριες ιερεων της αρχαιας Αιγυπτου, κατα τον Διοδωρο τον Σικελιωτη, ο Ακτινος, ο υιος του βασιλεως Ηλιου, ηταν συγχρονος του Κεκροπα (Βιβλιον V, 56, 4-7) και οτι απο την βασιλεια του Ηλιου μεχρι της διαβασεως του Μεγαλου Αλεξανδρου στην Ασια, ειχαν παρελθει 23.000 ετη. Απο ενα αστρονομικο στοιχειο που μνημονευει ο Διοδωρος ο Σικελιωτης («κατα της Σειριου αστρου επιστολην, καθ’ ην συνεβειν πνειν τους ετησιας») επι Ακταιωνος (Βιβλιον IV, 62, 1/3) και εαν λαβουμε υπ’ οψη οτι ο Ακμαιων ηταν εγγονος του Καδμου, βασει των δεδομενων της μεταπτωσης του αξονα της Γης, υπολογιζεται, οτι ο Καδμος εζησε περιπου μεταξυ του 26.400 και του 23.000 π.Χ. και οχι οπως αναφερεται στο «Παριο Μαρμαρο» (Αναγραφη Α7), οτι ο Καδμος ηρθε στην Θηβα το 1519 π.Χ. Κατα τον Διογενη Λαερτιο οι αρχαιοι Αιγυπτιοι ισχυριζονται, οτι ο Ηφαιστος ο υιος του Νειλου, ειναι εκεινος ο οποιος αρχισε την Φιλοσοφια…απο αυτον εως τον Αλεξανδρο του Μεγαλου επερασαν 48.863 ετη και εγιναν 373 εκλειψεις Ηλιου και 832 εκλειψεις Σεληνης.

    Οι Δωριεις κατοικουσαν στα νοτια της Πελοποννησου (Σπαρτη), στις νοτιες ακτες της Μικρας Ασιας και στις νησους Ροδος, Κρητη και Σικελια οπως και στην νοτια Ιταλια. Οι Ιωνες κατοικησαν στην Αττικη (Αθηνα), στην Ευβοια, στις νησους των Κυκλαδων και στην Σαμο. Στις δυτικες ακτες της Μικρας Ασιας ιδρυσαν 12 πολεις μεταξυ των οποιων την Εφεσο και την Μιλετ. Στην χρονικη περιοδο του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας (323 – 133 π.Χ.) ζουσαν οι ανθρωποι πασης προελευσης ειρηνικα και χωρις ιστορικες ριζοσπαστικες ανατροπες. Στην εποχη αυτη οι ανθρωποι καθε πολιτισμικου κυκλου, τοσο δυτικης οσο και ανατολικης προελευσης, για πρωτη φορα στην ζωη τους αισθανονταν ασφαλεις και δη σε ολα τα κοινωνικα στρωματα ακομη και μεχρι τα κατωτατα. Παντου επικρατουσαν οι αρχαιοελληνικες Αρετες, Αρχες, Αξιες και τα Ιδανικα. Αυτη ηταν για πρωτη φορα μια γνησια «Ευρωπη» και οχι οπως η σημερινη Ε.Ε. των θυγατερων και υιων του Αβρααμ, στην οποια ασκουν εξουσια οι τιμαριωτες των Μεγιστανων του Χρηματος.

    Ολα τα οργανα της σημνερινης Ε.Ε., ως π.χ. Κομισιον, Βουλη, Ανωτατο Δικαστηριο, Λογιστηριο, ΕΚΤ και πολλα αλλα εινα επανδρωμενα με τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Ολες οι σοβαρες αποφασεις περνονται απο Συνδεσμους και Μεγαλοεπιχειρησεις. Η επιδραση αυτων αντικατατροπιζεται στο μεγεθος και στην πληθωρα των ογανωσεων λομπυ στις Βρυξελλες και στις αποφασεις που καλυπτουν αποκλειστικα τα ενδιαφεροντα των Μεγιστανων του Χρηματος.

    Μολις πριν λιγες ημερες στο Συνεδριο περι της κλιματικης αλλαγης στο Παρισι, υποχρεωθηκαν εκβιαστικα 190 χωρες του πλανητη μας να υποκυψουν στις ηλιθιοτητες της μεγαλοαπατης της κλιματικης αλλαγης και να υπογραψουν πραγματα που θα τους οδηγησουν στην ολικη φτωχεια. Δυστυχως τα δυο κρατη πυρηνες της Ε.Ε. Γερμανια και Γαλλια ειναι οι ποιο επικινδυνη εχθροι της Ευρωπης των Πατριδων. Τα δυο αυτα κρατη εργαζονται αποκλειστικα για την Νεα Ταξη Πραγματων που επιδιωκει την παγκοσμια διακυβερνηση του πλανητη μας.

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    07.01.2016

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com