Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
24.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Η αλήθεια δεν μπορεί να βλάψει!

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Η έτσι ονομασθείσα ελίτ της Ευρώπης, δηλαδή η σιωνιστική ελιτ της Ε.Ε., καταστρέφει τα εθνικά κράτη, δηλαδή την Ευρώπη των πατρίδων!!!

     

     

    Το νεο βιβλιο ποινικου κωδικα της Γερμανιας θετει στην παραγραφο 131 υπο ποινην την προτροπη για ρατσιστικο μισος. Βασει της αποφασης πλαισιου 2008/913/JI της επιτροπης της Ε.Ε. για την καταπολεμηση του ρατσιστικου μισους και της ξενοφοβιας υποχρεωνονται ολες οι χωρες μελη της Ε.Ε. να τιμωρουν καθε σκοπημη δημοσια προτροπη για ασκηση βιας ‘η μισους κατα ομαδας ανθρωπων ‘η μεμονομενων προσωπων με κριτηρια το γενος, το χρωμα δερματος, την θρησκεια, την καταγωγη ‘η εθνικη προελευση ‘η με σαλπισματα ασκησης βιας και μισους μεσω δημοσιευσεων, προκηρυξεων, φωτογραφιων, σχηματων και αλλων αντικειμενων. Εκτος αυτων οφειλουν τα μελη κρατη της Ε.Ε., βασει της αποφασης πλαισιου, να καταχυρωσουν, οτι και για αλλες πραξεις αντιδρασης με χαρακτηριστικα ρατσιστικου μισους και ξενοφοβιας θα διωκονται ποινικα απο τα δικαστηρια, αναλογα με το βαρυτητα αυτων.

    Αυτο μπορει να θεωρηθη κατι το απαραιτητο. Ταυτοχρονα ομως πρεπει να ληφθη υποψη, οτι «ολοι οι ανθρωποι προ του νομου ειναι ισοι», δηλαδη οτι η προτροπη για μισος καθε μορφης πρεπει να αποβαλλεται επισης και απο τους τιμαριωτες του τραπεζικου οικου των Rothschilds που ασκουν στις Βρυξελλαις και στις χωρες μελη της Ε.Ε. εξουσια. Διοτι το μισος εξελισεται συνηθως συναισθηματικα και ασυνειδητοποιητα ετσι ωστε η ανθρωπινη νοημοσυνη να μην προσφερει καμμια προστασια. Οι πραγματικοι λογοι για το μισος ειναι ο φοβος και ο τραυματισμος της αυτοαισθησης. Μια αδικαιολογητη συμπαθεια π.χ. της ετσι ονομασθεισης ελιτ της Ε.Ε. προς το σημερινο κατευθυνομενο απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο μεταναστευτικο ρευμα μπορει χωρις μεταβατικη περιοδο να μετατροπη αυτοματα στους πολιτες της Ε.Ε. σε αντιπαθεια. Απο την συμπαθεια προς την αντιπαθεια και απο εκει προς το μισος η αποσταση ειναι πολυ μικρη. Οι πολιτες της ευρωπης των πατριδων θα κατανοησουν τους λογους υπαρξης της παραγραφου 131 του ποινικου κωδικα της Γερμανιας και της αποφασης πλαισιο 2008/913/JI της επιτροπης της Ε.Ε. τοτε μονο, οταν παρατηρησουν οτι η συμπαθεια και η αντιπαθεια ειναι παραγοντες που εξελισσονται περαν της κανονικης συμπεριφορας.

    Οι πολιτες της ευρωπης των πατριδων δεν πρεπει να εξαναγκασθουν να κατανοησουν την συμπαθεια αυτων που ασκουν εξουσια προς το μεταναστευτικο ρευμα με τροπο που τους οδηγει αυτοματα στην αντιπαθεια, δηλαδη με ποινικες απειλες χωρις αντικειμενικα επιχειρηματα και το κυριωτερο χωρις κανενα διαλογο. Οι εξουσιαζοντες τιμαριωτες των μεγιστανων του χρηματος οφειλουν πρωτα να εκδημοκρατισθουν, διοτι αλλως θα πεσουν οι ιδιοι θυματα της αντιπαθειας των 28 λαων/κρατων της Ε.Ε. Εκει που χρειαζεται και ειναι δικαιο πρεπει να εχουν το αναστημα και να δειχνουν και την αντιπαθεια τους προς το κατευθυνομενο απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο μεταναστευτικο ρευμα για την μπασταρδοποιηση των λαων της ευρωπης των πατριδων.

    Δεν μπορει καποιος να οριζοντοποιηση ενα κεκλιμενο επιπεδο οταν το μετακινει αφυσικα και ασυμετρα απο την μια προς την αλλη πλευρα! Δεν μπορει καποιος να οριζοντοποιηση ενα κεκλιμενο επιπεδο οταν προσπαθει με εξαναγκασμο να εφαρμοση την νεα λογικη του σιωνιστη Christian Morgenstern «τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεπεται να ειναι». Το στελεχος αυτο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου εθεσε με μια μονο κινηση στην διασεση του κοσμου της Νεας Ταξης Πραγματων μια τελειως νεα Λογικη η οποια στοχευει να αντικαταστηση για παντα την ισχυουσα για λιγο ακομη Λογικη του Αριστοτελη!!!

    Ο γραφων το παρον πονημα επιθυμει να ξεκαθαριση απο παρανοησεις το εξης δεδομενο: Υπαρχει μονο μια κατασταση η οποια θα εμποδιζε τους πολιτες της ευρωπης των πατριδων να πεσουν θυματα του μισους: η κατασταση της αδιαφοριας. Οτι ειναι για καποιον κατι αδιαφορο δεν μπορει να το εκδηλωση με συμπαθεια ‘η αντιπαθεια. Απο την αλλη πλευρα ομως η ασχετοσυνη δεν μπορει να παριστανη για ενα ανθρωπινο κοινωνικο πλασμα μια για το μελλον ανεκτη κατασταση. Ο γραφων το παρων πονημα στην προσπαθεια του να παρουσιαση τις πραγματικες διαστασεις του προβληματος αναφερει: Οποιος κριτικαρει κατι και του κακοφαινονται οι εκλεκτες απαιτησεις των εκλεκτων του Γιαχβε και μετα υποστηριζει οτι οι εκλεκτοι του Γιαχβε δεν μπασταρδευονται, διοτι ετσι και αλλως μετα απο δεκα γενεες απο την μπασταρδοποιηση θα προεκυπτουν παλι πληρους αξιας εκλεκτοι του Γιαχβε, αυτο και μονο δειχνει τον βαθμο της σχιζοφρενειας και ψυχοπαθειας που οδηγει στην μανια του ρατσισμου.

    Υπαρχουν δυο μορφες δικαιου, μια για τους εκλεκτους του Γιαχβε και μια αλλη για τον συνηθες οχλο, δηλαδη για τους «Gojim»; Απο μια τετοια κατανοηση του δικαιου δεν μπορει παρα να δημιουργηθουν αλληλοεπιδρασεις, οι οποιες με τιποτε, μα με τιποτε απο τα σημερινα ηλιθια επιχειρηματα περι της δηθεν ηθικοτητας του εκλεγτου λαου του Γιαχβε μπορουν να ισορροποποιηθουν. Βεβαιως καθε λαος προσπαθει με τους ισχυοντας νομους του, με τις παραδοσεις και νοητικες συμπεριφορες του να προστατευθη απο ξενους λαους με τους οποιους δεν εχει καμια σχεση και γιαυτο τους αντιμετωπιζει και με σχετικη δυσπιστια. Μπορει να τιμωριθη ενα κρατος που αντιτασσεται στην δογματικη αρχη της Λογικης του σιωνιστικοκατευθυνομενου Christian Morgenstern και των σημερινων γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ που εχουν σκοπημα και εγκληματικα παραμορφωσει την αληθινη ενημερωση και την ελεθερια διατυπωση της γνωμης; Εαν ναι, τοτε αυτος που τιμωρει ανθρωπους και κρατη δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεγεται ανθρωπισμος και ανθρωποτητα και γιαυτο πρεπει να εξαφανιστη για παντα απο τον πλανητη μας.

    Ολοι οι λαοι και τα γενη του κοσμου μας ειναι ισοι. Ενας ιδιαιτερος λαος ‘η ενας εκλεκτος λαος του Γιαχβε ειναι ανυπαρκτο πραγμα και προ’ι’ον της φαντασιας ψυχοπαθων ανθρωπων! Καθε λαος και καθε γενος ανθρωπων εχει τα ιδια δικαιωματα της απαραβατικοτητας της τιμης του. Οποιος λαος αφαιρει απο εναν αλλο λαο την πατριδα του και απο επανω τον αναιρει του δικαιωμα της αυτοδιαθεσης του, δεν μπορει ο λαος αυτος να ισχυριζεται οτι ειναι απαλλαγμενος απο ρατσιστικο μισος! Οποιος καταστρεφει συστηματικα τα δημοκρατικα εθνικα κρατη της ευρωπης των πατριδων και την σημασια των συνορων τους, δεν μπορει να ισχυριζεται οτι ειναι απαλλαγμενος απο ρατσιστικο μισος! Οποιος ανεχεται την καταχρηση του δικαιου περι ασυλιας και το παρουσιαζει συνειδητα ως δικαιο μεταναστευτικης πολιτικης, δεν μπορει να ισχυριζεται οτι ειναι απαλλαγμενος απο ρατσιστικο μισος. Αυτος προετοιμαζει στην περιπτωση αυτη την «πολυπολιτισμικη κοινωνια» σε βαρος του εθνικου κρατους.

    Ενας ανθρωπος που αιτει ασυλια δεν εχει καμια σχεση με τον μεταναστη. Προκειται για εναν ανθρωπο, ο οποιος απο αγαπη προς την πατριδα του αναμυχθηκε επικινδυνα στην πολιτικη διαδικασια με σωματικο και ρισκο ζωης και αναγκασθηκε για την σωτηρια του να ξενιτευθη με την καυτη επιθυμια να επιστρεψη στην πατριδα του οταν τα νεα δεδομενα του το επιτρεψουν. Ο ανθρωπος αυτος ειναι ευγνωμων στην χωρα που του παρεχωρησε ασυλια και θα επιδιωξει να επιστρεψη ολες τις δαπανες που επιβαρειναν την χωρα υποδοχης του.

    Με τετοιες συσχετισεις δεν εχει να κανη τιποτε το σημερινο και απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο κατευθυνομενο μεταναστευτικο ρευμα στις χωρες μελη της Ε.Ε. Εδω και δεκαετιες σχεδιασαν και εφαρμοζουν οι τιμαριωτες των μεγιστανων του χρηματος, οι εξουσιαζοντες σατραπες του σιωνισμου, την μπασταρδοποιηση των λαων της ευρωπης των πατριδων. Απο την σκοπια των ανθρωπων αυτων η εννοια του «εθνους» εχει τροποποιησει.

    Τι ειναι ενα εθνος π.χ. για την ετσι ονομασθεισα ελιτ των υπερεθνικων θεσμων Ε.Ε, παγκοσμιος οργανωση εμποριου, ευρωπα’ι’κο δικαστηριο για τα ανθρωπινα δικαιωματα και διεθνες ποινικο δικαστηριο; Δεν ειναι εθνος ο λαος που μιλα την ιδια γλωσσα και διακατεχεται απο τον ιδιο πολιτισμο κα μεγαλουργησε στο παρελθον και επιθυμει να μεγαλουργηση και στο μελλον. Κατα τον Αδαμ και την Ευα, συγγενευουν μεταξυ τους ολοι οι ανθρωποι! Και τεοια συγγενεια δημιουργειται μεταξυ ολων των λαων των «Gojim», οχι ομως με την «ευγενη ρατσα εκ ελεου πνευματος του Γιαχβε», που επιδιωκει χωρις καμια εξαιρεση ως μοναδικη «εθνοτητα» την παγκοσμια σιωνιστικη διακυβερνηση!

    Στους παλαιους καλους καιρους θεωρουνταν καποιος ως «αντισημιτης» που μισουσε τους εβραιους. Σημερα τα πραγματα εχουν ανατραπει. Αντισημιτης ειναι καποιος τον οποιον μισουν οι εβραιοι! Και κατα παραξενο λογο μισουν ολους τους θεωρητικους της συνωμοσιας και τους αντικειμενικους αναλυτες!

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    16.08.2015

    One Comment

    • derkon sagt:

      Τώρα, και τελευταία στιγμή, τι σ έπιασε και έβαλες σε ένα σοβαρό άρθρο τον Αδάμ και την Εύα!

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com