Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Η ρέουσα αναβαθής σαπίλα της εξουσίας των ψυχοπαθών σταλινικής και εβραϊκής προέλευσης στο εβραιογερμανικό „Δουκάτο“ του Αρχιπελάγους του Αιγαίου!

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Η σημερινη πολιτικη, οικονομικη και στρατιωτικη ηγετικη ταξη του εβραιογερμανικου «Δουκατου» του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, ειναι αυτη η οποια απειλει την ζωη, την φυση, την πνευματικοτητα, την ηθικη και την ψυχη των ακομη γνησιων Ελληνων


     

    Δεν ειναι μακρυα η εποχη των σφοδρων ανακαταταξεων σε ολες τις χωρες μελη της Ε.Ε. Ανταρσιες, επαναστασεις, μαζικη ανεργια, στενοτητες στον εφοδιασμο με προ’ι’οντα διατροφης, κατακορυφες πτωσεις στις τιμες των ακινητων και στις μετοχες των χρηματιστηριων, εως και εμφυλιοι πολεμοι, βρισκονται στα πλαισια των πιθανων εξελιξεων. Δεν αποκλειεται να οδηγηση το σιωνιστικο χρηματοπιστωτικο συστημα υπερχρεωσης των κρατων και στον τριτο παγκοσμιο πολεμο και αυτην την φορα με πυρηνικα οπλα. Οι παγκοσμιες δαπανες εξοπλιστικων προγραμματων π.χ. μονο το 2015, ξεπερασαν τα 1,70 τρισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ. Προκειται για ενα γιγαντιαιο ποσο που μετατραπηκε μονο σε εναν χρονο σε οπλικα συστηματα για την καταστροφη υποδομων και πολιτισμων, για πολεμικα εγκληματα και ολοκαυτωματα.

    Το ποσο αυτο μοιραζεται ως εξης: ΗΠΑ και ΝΑΤΟ 596 δισεκατομμυρια δολλαρια των ΗΠΑ, Κινα 215 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ , Ρωσια 66,4 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ, Σαουδικη Αραβια 87,2 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ, ολλες οι υπολοιπες χωρες 735,4 δισεκατομμυρια δολαρια των ΗΠΑ.

    Ποιος ειναι συνεπως ο πραγματικος υποψηφιος εγκληματιας και ποιοι ειναι οι ψυχοπαθεις που κρυβονται απο πισω του; Αυτοι φαινεται οτι ειναι ανικανοι να κατανοησουν οτι περαν απο την καταστροφη του πλανητη μας θα σημανει και το ατοφιο τελους τους. Οι ηλιθιοι αυτοι πιστευουν οτι μετα την ολικη πυρηνικη καταστροφη θα σημανει ο χρονος για την ανορθωση. Τι ομως θα μπορεσει να ανορθωθη οταν τα παντα θα εχουν πυρηνικα μολυνθει;

    Ας παρουμε τα πραγματα με την εξελικτικη τους σειρα. Μονο οχτω χρονια περασαν απο τοτε που το χρηματοπιστωτικο συστημα βρισκονταν προ της καταρρευσης του. Αντι οι κυριοι υπευθυνοι της παρ’ ολιγο καταρρευσης, δηλαδη οι ασυνειδητοι κερδοσκοποι στα διευθυντικα επιπεδα του σιωνιστικου χρηματοπιστωτικου συστηματος, να τιμωρηθουν αυστηρα και με το ξηλωμα τους, σωθηκαν απο τις τοποθετημενες απο αυτους κυβερνησεις των κρατων σε βαρος των εγαζομενων πληθυσμων. Για να κλεισουν τις μεγαλες τρυπες που δημιουργηθηκαν εξαιτιας τους, στους προ’υ’πολογισμους των περισσοτερων κρατων και την υπερχρεωση αυτων, μειωσαν με εξαναγκασμο και υπο την σημαια της «Austeritäts-Πολιτικης» το βιοτικο επιπεδο των λαων εκβιαζοντας με ολα τα δυνατα μεσα και μετρα που εχουν στα χερια τους τις πολιτικες, οικονομικες και στρατιωτικες ηγετικες ταξεις αυτων, οι οποιες πασχουν απο βλακεια, εγωπαθεια, μωρια και γενικη αναπηρια.

    Οι κυριοι υπαιτιοι της παγκοσμιας οικονομικης κρισης αμοιφθηκαν! ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ! Για την αμοιβη των καθαρματων αυτων τυπωθηκαν απο τις κεντρικες τραπεζες, που και αυτες ελεγχουν, τεραστια χρηματικα ποσα που τους διατειθενται σχεδον ατοκα για δηθεν απαραιτητες επενδυσεις στην πραγματικη οικονομια, για την οποια καθε αλλο παρα ενδιαφερονται! Τα ποσα αυτα τα διοχετευουν παλι στην κερδοσκοπια!

    To επι οχτω συνεχη χρονια απο το τιποτε τυπωμα νεου χρηματος, οδηγησε στην υποτιμηση αυτου και στον πληθωρισμο του οχι στην πραγματικη οικονομια, αλλα στις Αγορες δανειων, μετοχων και ακινητων, στις οποιες διοχετευθηκε το φρεσκο αυτο χρημα. Το σιωνιστικο παγκοσμιο χρηματοπιστωτικο συστημα συνεχιζει να φουντωνη τοκογλυφικα και ανεξελεκτα, ενω η πραγματικη οικονομια μενει στασιμη και συρικνωνεται λογω απωλειας επενδυτικων κεφαλαιων. Στην ουσια ομως μεγαλωνει και η ασταθεια του ιδιου του συστηματος, διοτι εξαναγκαζει και τους προσεκτικους επενδυτες, οπως ειναι τα συνταξιοδοτικα φοντς, τα συνταξιοδοτικα ταμεια και οι ασφαλιστικοι οργανισμοι υγειας να εγκαταλειψουν και αυτοι την πραγματικη οικονομια και να καταφυγουν στην παραοικονομια και κερδοσκοπια.

    Η ζητηση στην πραγματικη οικονομια μειωνεται λογω των επισης μειωμενων απο την «Austertitäts-Πολιτικη» εισοδηματων των εργαζομενων. Η κατασταση αυτη οδηγησε σε ενα ριγμα μεταξυ αυτων που ζουν σε βαρος των λαων και αυτων που ζουν απο την σκληρη τους εργασια και θα οδηγησει συντομα και σε αιματερες και κοσμογονικες αντιδρασεις των λαων. Τα καθαρματα στοχευουν να τις αντιμετωπισουν με ιδιωτικα παρανομα και εγκληματικα σωματα ασφαλειας, που δημιουργουν παραλληλα με τα εθνικα, επανδρωμενα με εγκληματιες πασης μορφης και φυσεως ως π.χ. τα περιφημα «Black Waters».

    Ο μεγαλυτερος κινδυνος παραμονευει εδω και πολλα χρονια στον τομεα των «Παραγωγων», το μεγεθος των οποιων υπολογιζεται απο την BIZ (Bank für Internationalen Zahlungsausgleich = Τραπεζα Διεθνων Αντισταθμικων Πληρωμων) προς το παρων σε περιπου 550 Billionen δολαρια των ΗΠΑ και απο ειδικους μαλιστα σε 1,5 Trillionen δολαρια των ΗΠΑ, το οποιο μεγεθος απομακρυνθηκε απο την πραγματικη οικονομια και δημιουργησεν μεσω των ασφαλιστρων αδυναμιας αποπληρωμων δανειων (CDS) και Swaps-Τοκων οικονομικες εκρηκτικες ναρκες και αλλα οπλα μαζικης οικονομικης καταστροφης.

    Ο μεγαλυτερος κινδυνος για τους λαους κρυβεται συνεπως στα ενδομυχα. Οι εταιρειες με το συνθημα «Αυξηση της Ανταγωνιστικοτητας» θα κανουν τα παντα με το φοβητρο των απολυσεων, με την χειροτερευση των εργασιακων δεδομενων κ.α. πολλα για να μειωσουν τις αποδοχες των εργαζομενων και τις συνταξεις αυτων, στηριζομενες απο τις διαβρωμενες κυβερνησεις, ενω τα προγραμματα σωτηριας των οικονομιων με σωσιβια απο μολυβδο θα προβαλλονται αποπροσανατολιστικα απο τα επισης διαβρωμενα ηλεκτρονικα και γραπτα ΜΜΕ.

    Στη προτελευταια φαση με τις ληστρικες μεθοδους Beil-out και Beil-in που ηδη εφαρμοσθηκαν στην Κυπρο και στην Ελλαδα και με τις προβλεπομενες Fiscal Monitor» και «Taxing Times» θα λεηλατουνται με το ετσι θελω οι τραπεζικες καταθεσεις των αποταμιευτων για να σωθη το εγκληματικο σιωνιστικο παγκοσμιο χρηματοπιστωτικο συστημα. Στην τελικη φαση προβλεπεται και προετοιμαζεται ηδη ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος.

    Μετα την εισαγωγη αυτη ας δουμε την κατασταση που επικρατει στο εβραιογερμανικο «Δουκατο» του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, δηλαδη στο κρατιδαιο της Εβραιορωμιοσυνης που αδικως και ψευδεπιγραφα ονομαζεται Ελλας. Το ιδιο ισχυει και για τους ανεξαρτητους ορθοδοξους Ρωμιους που ψευδεπιγραφα ονομαζονται «Ανεξαρτητοι Ελληνες» και συγκυβερνουν με τους σταλινικης προελευσης πρωταγωνιστες του συνασπισμου της δηθεν προοδευτικης αριστερας. ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!

    Η σημερινη πολιτικη, οικονομικη και στρατιωτικη ηγετικη ταξη του εβραιογερμανικου «Δουκατου» του Αρχιπελαγους του Αιγαιου, ειναι αυτη η οποια απειλει την ζωη, την φυση, την πνευματικοτητα, την ηθικη και την ψυχη των ακομη γνησιων Ελληνων. Η ταξη αυτη που πηγαζει απο την οικογενειοκρατια και πλαισιωνει τον κρατικο μηχανισμο, τα κομματα, τα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ κ.α, αποτελειται απο Εβραιους με ελληνοποιημενα ονοματα. Το ιδιο ισχυει και για τον Αρχιεπισκοπο των Αθηνων, τους 82 επισκοπους και 11.000 παπαδες της εβρα’ι’κης προελευσης Χριστιανο-Ορθοδοξιας. Οπως το κοινοβουλιο του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης ετσι και σχεδον ολοκληρο το κοινοβουλιο της Ε.Ε. αποτελειται απο μελη μασονικων στοων, Ροταρυ Κλουπς, Λιονς Κλουπς, λεσχων Μπιλντερνμπεργκ κ.α. Ετσι εξηγειται και η τριχια των σαπιων, παρανομων, εγκληματικων και αχρηστων νομων που καθε τοσο ψηφιζονται στο Ρωμιοεβρα’ι’κο κοινοβουλιο!

    Ετσι εξηγειται και η χθεσινη μεγαλη επιτυχια στην Ε.Ε. του Μεγαλοοικομολογου Ευκλειδη Τσακαλωτου λιγο πριν πλησιασει η ωρα ισως της αληθειας , δηλαδη του ΒΡΕΧΙΤ! Ο Μεγαλοοικονομολογος ‘η -μαλακας του Εβραιογερμανικου «Δουκατου» του Αρχιπελαγους του Αιγαιου δεν ειναι σε θεση να κατανοηση οτι η πραγματικη σωτηρια της «Ελλαδος» κραυγαζει για GREXIT, Nεα Δραχμη, Εθνικοποιηση της Κεντρικης Τραπεζας και των κυριωτερων αλλων τραπεζων της επικρατειας, με ταυτοχρονη προετοιμασια της εξοδου απο το σιωνιστικο κατασκευασμα που φερει το ονομα Ε.Ε. και το οποιο δεν εχει απολυτως καμια σχεση με την «Ευρωπη των Πατριδων».

    Η λεγομενη «σωτηρια της Ελλαδος» μπορει να ονομασθη και επισημα σαν μια γιγαντιαια φαρσα σε βαρος των Ευρωπαιων και ειδικα των Ελληνων φορολογουμενων. Μονο οι Μεγαλομαλακες δεν καταλαβαινουν οτι τα δισεκατομμυρια ευρω που εισερευσαν απο το 2010 και αυτα που θα εισρευσουν απο σημερα στην Ελλαδα, δεν στηριξαν και δεν θα στηριξουν την ελληνικη οικονομια, αλλα «εσωσαν» και εξυγιαναν την Γερμανικη Τραπεζα, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και τα, πλην των ελληνικων, αλλα ασφαλιστικα ταμεια.

    Οι Μεγαλομαλακες του Εβραιογερμανικου «Δουκατου» του Αρχιπελαγους του Αιγαιου πρεπει καποτε να κατανοησουν οτι στην πραγματικοτητα ουδεις στην
    σιωνιστικοκρατουμενη Ε.Ε. ενδιαφερεται για την «Ενισχυση της Αλληλεγγυης» μεταξυ των λαων της Ευρωπης, για την «Οικονομικη και Κοινωνικη Προοδο» και καθ’ολου για την «Ενισχυση της Ταυτοτητας και Ανεξαρτησιας της Ευρωπης».

    Εδω τιθενται ορισμενα σοβαρα ερωτηματα για την Ελλαδα:
    * χρειαζομαστε στην Ελλαδα πολιτικα κομματα τα οποια απετυχαν παταγωδως σε ολους τους τομεις;

    * χρειαζομαστε πραγματι στην Ε.Ε. το ΝΑΤΟ που το επιβαλλουν οι ηγεμονικες ΗΠΑ και κατ’ επεκταση ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος;

    * ειναι η Ε.Ε. οικονομικα εξαρτημενη απο τις ΗΠΑ. ‘η αντιστροφα;

    * οφειλουν οι τραπεζες στην Ελλαδα να κρατικοποιηθουν;

    * ειναι το λιγωτερο κρατος για τον ελληνικο λαο του η καλυτερη λυση;

    * ειναι στην Ελλαδα τα δημοψηφισματα απαραιτητα;

    Ετσι που εξελιχθηκαν τα πραγματα, μια στρατιωτικη δικτατορια, με ταυτοχρονη εξοντωση (και οταν λεμε εξοντωση ενοουμε εξοντωση!) ολων των καθαρματων θα ηταν σημερα για την Ελλαδα η καλυτερη λυση!

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    25.05.2016

    One Comment

    • derkon sagt:

      Εξόντωση, αυτό που δεν έκανε ο Παπαδόπουλος, που θα είχε σαν αποτέλεσμα να μην τολμούν οι σημερινοί Εφιάλτες πολιτικοί, να διαπράττουν εγκλήματα κατά της χώρας μας, χωρίς κανέναν φόβο τιμωρίας. Μεγάλος άνδρας, μεγαλύτερο αυτό το λάθος του!

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com