Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Ρωμιέ!!! Ποιός είσαι, που είσαι, που πας;

    Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Τα βασικα ερωτηματα που αοτελουν και τον τιτλο του παροντος πονηματος, είναι ερωτηματα που οριοθετουν και τα αινιγματα της ζωης των Ρωμιων από την γεννηση τους εως τον θανατο


    Ολοι οι Ρωμιοι, μικροι και μεγαλοι, διδαχτηκαν και εκβιαστικα γνωριζουν με συνεχεια και συνεπεια εδώ και περιπου 1700 χρονια τους Εβραιο-Πατριαρχες της Παλαιας Διαθηκης, όπως τους Χαλδαιο-Ασιατες Αβρααμ, Ισαακ και Ιακωβ. Γνωριζουν με λεπτομερειες ότι ο Αβρααμ π.χ. ξεκινα τους αθλους του με την ανταλλαγη στην Αιγυπτο της ομορφης γυναικας του Σαρρα (ως δηθεν αδελφη του!) με πλουσια δωρα του μοναρχου της χωρας Φαραω και το ξεσπασμα των πληγων στον οικο του παμπλουτου ηγεμονα, που γινονται αφορμη όχι μονο να ξαναπαρη κατά θε’ι’κη (δηθεν!) απαιτηση πισω την αδελφη-γυναικα Σαρρα, αλλα να διωχθη με στρατιωτκη συνοδεια εξω από την χωρα, για να επιστρεψη όμως παμπλουτος τωρα, στην γη των Χαναναιων, στην γη που ποτε δεν θα παψει να διεκδικη ασταματητα με το παραμυθι της «θε’ι’κης εντολης».

    Οι Ρωμιοι αυτοι ομως δεν γνωριζουν οτι στην γη αυτή εγκατασταθηκαν προ των Χαλδαιο-Ασιατων οι Ελληνες από την Κρητη. Οι Ρωμιοι αγνοουν μεχρι σημερα ολοτηλα τα ονοματα, την υπαρξη και την ιστορια ακομη και των βασικων ελληνο-προγονων(;) τους ονοματων. Ουδεις από τους, στην ουσια Εβραιο-Ρωμιους εχει ακουσει τιποτε, ουτε για την ανεπαναληπτη ιστορια, ουτε καν το ονομα…του «Προμηθεα», του πατερα του Δευκαλιωνα, δηλαδη του παππου του «Ελληνα» και προπαππου των Ελληνων. Γνωριζουν οι παντες τον Νωε αλλα αγνοουν τελειως τον Δευκαλιωνα. strong>Και αυτά τα βοδια εχουν το θρασος σημερα να αυτονομαζονται «Ελληνες»!

    Γιατι η αγνοια αυτή, είναι εδώ το μεγαλο ερωτημα!

    Μηπως η συστηματικη αντικατασταση της αληθειας είναι το επιτευγμα μιας πνευματικης ιδεολογικο-θρησκευτικης κατοχης, που οι Ρωμιοι εν αγνοια τους πλεον βιωνουν εδώ και 1700 χρονια; Εδώ φαινεται ξεκαθαρα ότι για την «Ελληνικη Ιστορικη Πραγματικοτητα» η Ορθοδοξια υπηρξε κατι πολύ περισσοτερο από μια απλη τροχοπεδη. Η εβρα’ι’κη αυτή θρησκευτικη αιρεση παραμερισεν συστηματικα και εκ θεμελιων τα βασικοτερα ιστορικα χαρακτηριστικα των Ελληνων και ευθυνεται απολυτα για όλα τα κακα που επληξαν και πληττουν ακομη τον αιματοβαμενο και ιστορικα ενδοξο τοπον μας. Μεχρι σημερα οργιαζει η θρησκευτικη δεισιδαιμονια της εβρα’ι’κης αυτης θρησκευτικης αιρεσης εντος των τειχων μας.

    Κατά τον Ηρακλειτο «αυτόν τον κοσμο, κανεις θεος ‘η ανθρωπος δεν τον δημιουργησεν, αλλα είναι το πυρ το αθανατο που αναβει και σβηνει με μετρο». Ο ανθρωπος δε, δεν είναι τιποτε άλλο από σκονη ενδογαλακτικου νεφους. Αυτό το διεπιστωσε πολύ νωρις η φυσικοεπιστημονικη ορθοφροσυνη και ενοραση των αρχαιων Ελληνων. Σε ένα φυλλο χρυσου από τον 5ον π.Χ. αιωνα, που βρεθηκεν πριν μερικα χρονια σε έναν αρχαιοελληνικο ταφο στο Υππονιο (σημερα Vipo Velentia) της Καλαβριας της Ιταλιας, είναι γραμμενα σε αρχαιοελληνικη γλωσσα που εδώ μεταφρασθηκαν τα εξης:

    «…στην Μνημοσυνη ανηκει ο ταφος αυτος. Εάν αναγκασθεις να πεθανης, θα σε ρωτησουν οι φυλακες: Τι γυρευεις στο σκοτος του φοβερου Αδη; Απαντησε: Ειμαι ο υιος της γης και του ουρανου. Καιγομαι από διψα και πεθαινω… Δωσε μου κρυο νερο από τα ελη της Μνημοσυνης… Θα σου αφησουν να πιης. Θα περπατησης κατά μηκος του ιερου δρομου όπως και οι αλλοι επισημοι πληροφορουμενοι και από τον θεο Διονυσο κυριαρχουμενοι περπατουν…».

    Στην Ελευθερνα Κρητης βρεθηκαν πολλα φυλλα χρυσου στα οποια είναι γραμμενος κατ’ επαναληψη ο εξης διαλογος μεταξυ των πνευματων και των φυλακων του Αδη:

    «Ποιος εισαι; Από πού ερχεσαι;

    Ειμαι υιος της γης και του γεματου με αστερια ουρανου»

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114
    D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    14.07.2016

    2 Comments

    • Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου sagt:

      Χτυπωνταs στο Googleτο ονομα μου Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου εμφανιζεται μεταξυ αλλων και ο τιτλοs „Βοδια“ οι Ελληνεs κατα τον Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου, επειδη δεν….Κανονταs Κλικ στον τιτλο αυτο, εμφανιζεται η ιστοσελιδα (www.seferou.net) „Η
      Αληθεια να λεγεται“, οπου αναδημοσιευεται το παρων πονημα μου, το οποιο σχολιαζει καποιοs ‚η καποια με το ψευδωνυμο „Πυγολαμπιδα“, δηλαδη „Κολωφωτια“. Επειδη δεν μπορεσα να εντοπισω το E.Mail τηs ιστοσελιδαs http://www.seferou.net, απαντω στο σχολιο του ‚η τηs Κωλοφωτιαs ωs εξηs:

      „Οποιοs η οποια και εαν εισαι „Κωλοφωτια“ υποκρινεσαι ασυστολα και παραμορφωνειs σκοπημα αλλα τελειωs αδικαιολογητα
      μια διατυπωση μου. Η ταπεινοτητα μου δεν ονομασε „Βοδια“ τουs „Ελληνεs“ αλλα τουs „Ορθοδοξουs Χριστιανορωμιουs ‚η καλλυτερα τουs „Εβραιορωμιουs“ που εχουν το θρασσοs να αυτοονομαζονται „Ελληνεs“. Υπαρχουν παρα πολυ λογοι γιατι εναs „Ορθοδοξοs Χριστιανορωμιοs“ ‚η „Εβραιορωμιοs“ δεν μπορει να ειναι ταυτοχρονα „Ελληναs“. Οι προγονοι αυτων δολοφονησαν στο πρωτο Αουσβιτσ τηs Ιστοριαs, στην Σκυθοπολη, σημερα Μπεν Σιαντ του Ισραηλ, πανω απο 15 εκατομμυρια „Ελληναs“ επειδη αρνουνταν ωs „Ελληνεs“ να βαφτισθουν „Χριστιανοι“!

      Εσενα υποκριτρια κυρια ‚η κυριε „Κωλοφωτια“ που χαρακτηριζεισ ωσ μυθο τα σχετικα με τον „Δευκαλιωνα“ και λησμονειs τουs μυθουs τηs παλαιαs και καινηs Διαθηκηs, πωs να σε χαρακτηρισω;

      Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    • berlinathen sagt:

      Η εμβάθυνση στα νοήματα και μηνύματα άρθρων και αναλύσεων δεν είναι χαρακτηριστικά του Νεοέλληνα. Σαν ασταθής, καυγατζής, ζόρικος και μπελαλής που είναι, λειτουργεί σαν τον ταύρο και το κόκκινο πανί του ταυρομάχου, αρκεί μια λέξη, για να τον εξαγριώσει και να χτυπήσει τα δήθεν πατριωτικά του αισθήματα.
      Η κυρία Σεφέρου είναι μια οξυδερκής γυναίκα που, προς τιμήν της, ασχολείται με τα κοινά στο ιστολόγιό της, που μόνο η διαχείρησή του δεν είναι εύκολο πράγμα, ρωτήστε εμένα να σας το επιβεβαιώσω. Έτσι δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν προσπάθησε να εμβαθύνει στο μήνυμα που ήθελε να περάσει ο συνάδελφος Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου, αλλά καρφώθηκλε στη λέξη βόδια, την οποία και παρερμήνεψε. Κακώς, γιατί εμείς που μένουμε χρόνια εξω και συνηθήσαμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, είμαστε περισσότερο ίσως πατριώτες απο αυτούς που μένουν στην Ελλάδα και έχουν με όλα τα μέσα και τα κόλπα του Ηγεμόνα διαπαιδαγωγηθεί έτσι, ώστε να μένουν στην επιφάνεια των πραγμάτων και να εξάπτονται απο κάποιες λέξεις χωρίς να εμβαθύνουν στο νόημα τους. Και ακριβώς έτσι τους κάνει ο Ηγεμόνας ότι θέλει, τους ρίχνει κάποιο σύνθημα και αυτοί τρέχουν γιατί όλοι τρέχουν, το σύνδρομο της αγέλης. Έτρεξαν λοιπόν πίσω απο τον κάθε λαοπλάνο πολιτικό, είτε ήταν ηγέτης της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ και τελευταία πίσω απο τον βλάκα Τσίπρα και πήγαν πού; Στον βάραθρο των δανείων που οι δανειστές τους δίναν απλόχερα, για να τους πάρουν σήμερα ακόμη και το σώβρακο.
      Τέλος η κυρία Σεφέρου θα έκανε καλά, όταν δημοσιεύει άρθρα απο την ιστοσελίδα μου να βάζει όχι μόνο τον συγγραφέα, αλλά και την πηγή, με ένα ευκρινές λινκ, copy και paste, για έναν διαχειριστή μπλόγκ εδώ στην Γερμανία όχι μόνο ευνόητο, αλλά και απόδειξη ότι δεν έκλεψε το άρθρο. Δυστυχώς στην Ελλάδα των κατεργάρηδων μπορεί να αναφέρεται ο συγγραφέας, αλλά σπανίως η πηγή, διάβασα μάλιστα άρθρο μου σε ένα μπλόγκ, που έγραφε: του ανταποκριτή μας στο Βερολίνο Εμμανουήλ Σαρίδη. Και μετά φωνάζουμε, όταν ο Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου ονομάζει αυτούς τους Ρωμιούς βόδια.
      ΕΣ

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com