Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
19.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Σε θανάσιμο κίνδυνο κατάργησης της βρίσκεται η Κυπριακή Δημοκρατία

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Οι τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου της Ε.Ε. αλλα και ειδικα της Γερμανιας, με το προσφυγικο προβλημα των ημερων μας, εκβιαζονται σημερα απο την Τουρκια, τοσο οικονομικα οσο και για την παρανομη λυση του Κυπριακου και την καταστροφικη ενταξη της στην Ε.Ε.

     

    Οπως το 1974 η Τουρκια απεσπασε με την βια των οπλων την βορειο Κυπρο απο την Κυπριακη Δημοκρατια ετσι και οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ το 1999 απεσπασαν με την βια των οπλων το Κοσοβο απο την Σερβια.

    Ο θανασιμος κινδυνος καταργισης της κυπριακης Δημοκρατιας δρομολογηθηκε απο τοτε που αρχισε η επιδιωξη ανεξαρτοποιησης του Κοσοβου και εισηλθε αθορυβα σε πολυ επικινδυνη φαση την 27.03.2007 οταν 25 κρατη/μελη του ΝΑΤΟ μαζι με τους τοτε ηλιθιους υπευθυνους του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, ομοφωνησαν στις Βρυξελλες οτι η προσωρινη λυση στο καθεστως του Κοσοβου θα ειναι η «διεθνως επιτηρουμενη ανεξαρτησια» του, οπως προεβλεπε το σχεδιο του τοτε απεσταλμενου του ΟΗΕ Μαρτιν Αχτισααρι.

    Το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης οχι μονο δεν αντιταχθηκε στην αποφαση αυτη, παρα τα μειονοτικα ‘η αλλα προβληματατα που εχει ως π.χ. το Θρακικο και το προσφυγικο των ημερων μας που αντιμετωπιζει και τους κινδυνους που προκαλει η αποφαση αυτη διεθνως επιτηρουμενη ανεξαρτοποιηση του Κοσοβου για τα εθνικα του συμφεροντα, αλλα εριξε τους τονους ακομη και στις επιμερους αντιρρησεις που εξεφρασε…

    Συνεπως το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης ηδη το 2007 εγκατελειψε την αρχη του απαραβιαστου των συνορων χωρις να λαβη υπ’ οψη την στρατιωτικως κατεχομενη απο την Τουρκια Κυπριακη Δημοκρατια και χωρις να κατανοηση τιποτε για τις επιπτωσεις που συντομα θα δημιουργηθουν.

    Η ουσια της υποθεσης του Κοσοβου συνισταται στο οτι μεσω της ανεξαρτοποιησης του «νομιμοποιειται» η χρηση στρατιωτικης βιας απο ξενες δυναμεις προκειμενου να αποσπασουν τμηματα της εδαφικης επικρατειας μιας χωρας, να την καταστησουν αρχικα ντε φακτο ανεξαρτητη και στην συνεχεια η ανεξαρτησια αυτη να αναγνωριστη και απο την διεθνη κοινοτητα.

    Τιποτε δεν διδαχτηκε το αχρηστο αυτο κρατιδιο απο την μοιρα της Ανατολικης Ρωμυλιας! Και ολα αυτα με την αυθαιρετη, μονομερη επικληση «ανθρωπιστικων λογων» προστασιας καποιας μειονοτητας η οποια βρισκεται σε κινδυνο ‘η υφισταται διωξεις, κατα την αποψη του εισβολεα, χωρις καμια νομιμοποιηση του ισχυρισμου αυτου, εστω και τυπικη, εκ μερους του ΟΗΕ. Οι αναλογιες με την τουρκικη εισβολη και παρανομη κατοχη του 37 % του κυπριακου εδαφους ειναι ακομη και για καθε ηλιθιο Ρωμιο εξοφθαλμες.

    «Ανθρωπιστικους λογους» προστασιας των Αλβανων στο Κοσοβο επικαλεστηκαν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, «ανθρωπιστικους λογους» προστασιας των Τουρκοκυπριων επικαλεσθηκε η Τουρκια. Τα αμερικανονατο’ι’κα στρατευματα κατελαβαν και ντε φακτο απεσπασαν απο την Σερβια το Κοσοβο, θετοντας το υπο την κατοχη τους 17 χρονια τωρα, τα τουρκικα στρατευματα κατελαβαν και ντε φακτο απεσπασαν απο την Κυπριακη Δημοκρατια το ενα τριτο της Κυπρου και πλεον, θετοντας το υπο την κατοχη τους επι 43 ηδη χρονια.

    Πρεπει να γινη επιτελος κατανοητο! Καμια εγγυηση δεν παρεχουν στην Κυπριακη Δημοκρατια οι παλαιοτερες αποφασεις του ΟΗΕ και η μη αναγνωριση του τουρκοκυπριακου κατοχικου καθεστωτος εφ’οσον πραγματι υλοποιηθουν τα σχεδια ανεξαρτοποιησης του Κοσοβου.

    Προς αυτην την κατευθυνση, αν και με πιο ηπια εκβιαστικη μορφη, κινηθηκε και το περιφημο Σχεδιο Αναν. Με το Σχεδιο Αναν το παρανομο, κατα τις αποφασεις του ιδιου του ΟΗΕ, τουρκοκυπριακο κρατιδιο οχι μονο ανακηρυσσοταν ισοτιμο με την νομιμη και διεθνως αναγνωρισμενη κυπριακη κυβερνηση, αλλα αποκτουσε επιπλεον και τοσο πολλα δικαιωματα, ωστε μπορουσε να παραλυση την πολιτικη, οικονομικη και κοινωνικη ζωη ολοκληρης πλεον της Κυπριακης Δημοκρατιας κατα την απολυτη βουληση του!

    Σε αυτο σηματοδοτουσαν και ολες οι υποκριτικες, λυσσωδεις προσπαθειες της σιωνιστικοκατευθυνομενης Ε.Ε. και του ΑΚΕΛ της Κυπρου για την «αρση της απομονωσης των Τουρκοκυπριων», δηλαδη για εμμεση διεθνη αναγνωριση του κατοχικου καθεστωτος.

    Σε αυτη την κατευθυνση επιεζαν και οι γεφυραιοι προδοτες του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης Παπανδρεοι, Μητσοτασκηδες, Καραμανληδες, Τορκουτσογλοι κ.α. πολλοι. Οταν απετυχαν τα σχεδια αυτα αποφασισθηκε και εκτελεσθηκε η οικονομικη καταστροφη της Κυπριακης Δημοκρατιας, με εφαρμογη των μεθοδων λεηλασιας της Bail-out και Bail-in.

    Σημερα οι προδοτες της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και της Κυπρου διαπραγματευονται σε διεθνες επιπεδο με την Τουρκια την πληρη καταργηση της Κυπριακης Δημοκρατιας. Θα προκυψει μια νεας μορφης ομοσπονδιακη χωρα.

    Ο Τουρκοκυπριος ηγετης Μουσταφα Ακιντζι δεν δεχεται την μετεξελιξη της Κυπριακης Δημοκρατιας απο ενιαιο σε ομοσπονδιακο κρατος και επιμενει σε «συνεταιρισμο». Κατα τον Τουρκο μονιμο αντιπροσωπο στην Ε.Ε. Γενελ, η λυση του Κυπριακου δεν θα ειναι οπως αυτη του Σχεδιου Αναν αλλα μια νεας μορφης ομοσπονδιακη χωρα.

    Με αλλα Λογια. Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος με τους τιμαριωτες του, εγχωριους και ξενους, κανει οτι θελει σε βαρος της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου διοτι απ’ αυτον και οχι απο το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης τρεμει.

    Μηπως στα πλαισια του ως ανω «συνεταιρισμου» κινειται και η Συνοδος Κορυφης Ισραηλ, Ελλαδος και Κυπρου την 28.01.2016 στην Λευκωσια; Προκειται για διεργασιες στο πεδιο της ενεργειακης πολιτικης ‘η για διεργασιες στο πεδιο της πληρης καταργισης της Κυπριακης Δημοκρατιας;

    Οπως και να εχουν τα πραγματα μια ειναι η Αληθεια. Η επιβιωση της Κυπριακης Δημοκρατιας απαιτει την καταργιση των αναχρονιστικων και παρανομων «εγγυησεων», την διαφυλαξη του ενιαιου χαρακτηρα της, την αποχωριση των εποικων και την απαιτηση απο την Ε.Ε. και την Τουρκια αυτα που επιδιωκει η δευτερη στην Κυπρο, οφειλει για «ανθρωπιστικους λογους» να τα εφαρμοση πρωτα στις 48 μειονοτητες της στην Μικρα Ασια.

    Το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης, ο τεως συνιδιοκτητης, οφειλει να αμφισβητηση την τουρκικοτητα της Μικρας Ασιας. Η Συνθηκη της Λωζανης δημιουργησε στην Μικρα Ασια ενα «μη φυσικο» περιβαλλον, ενα συνολο παρανομιων σε βαρος εθνοτητων και εαν δεν προσεχθει στις λεπτομερειες της μπορει να τιναξη τα παντα στον αερα και να καταστρεψη πρωτιστως την Τουρκια.

    Απο την Συνθηκη της Λωζανης καθοριζονται και τα συνορα της σημερινης Τουρκιας με την Συρια ‘η το Ιρακ και στην εποχη που ερχεται «των πολεμων για το ποσιμο νερο» θα ειχαν πολλοι πολλους λογους να αμφισβητησουν την νομιμοτητα των συνορων αυτων. Χωρις την Συνθηκη της Λωζανης δεν θα μπορουσε η Τουρκια π.χ. να αναπτυχθη στρατιωτικα στα εδαφη των Κουρδων και των αλλων μειονοτητων της Μικρας Ασιας.

    Εαν το κρατιδιο της Ρωμιοσυνης εξουσιαζονταν απο Ελληνες με μυαλο στο κεφαλι που θα λειτουργουσε βασιζομενο στην Λογικη του Αριστοτελη, αυτοι θα εκανα εδω και πολλα χρονια τα παντα και ανεξαρτητα απο τις επιδιωξεις του ΝΑΤΟ για την αναζωπυρωση ολων των εσωτερικων μετωπων της Τουρκιας, με στοχο την συγκρουση της Τουρκιας του Ερντογαν και Νταβουτογλου, με το επικινδυνο και οπλισμενο κεμαλικο τουρκικο παρακρατος και ολες τις εθνικες μειονοτητες της.

    Αν τα υποστυλωματα της στραφουν εναντιον της θα καταρρευσει η χωρα αυτη απο το ιδιο το βαρος της. Μαλιστα οι ως ανω Ελληνες θα ρισκαραν και μια πολεμικη συγκρουση με την Τουρκια και θα την αναγκαζαν σε μια κοινωνικη μεταλλαξη που δεν θα αντεχε προκειμενου να ανταποκριθη στις αναγκες μιας τετοιας συγκρουσης. Υπο την σκοπια αυτη η Τουρκια σημερα με την βια στην κοινωνιαν της στεκεται ακομη «ορθια» σαν εθνικο κρατος.

    Οι τιμαριωτες του διεθνους πολιτικου σιωνισμου της Ε.Ε. αλλα και ειδικα της Γερμανιας, με το προσφυγικο προβλημα των ημερων μας, εκβιαζονται σημερα απο την Τουρκια, τοσο οικονομικα οσο και για την παρανομη λυση του Κυπριακου και την καταστροφικη ενταξη της στην Ε.Ε.

    Προσοχη λοιπον Ελληνιδες και Ελληνες απο την Γερμανια! Η μεγαλυτερη αυτη πορνη της Ιστοριας μαζι με τους εγχωριους Γερμανοτσολιαδες, οπως και στις φασεις του προσφατου παρελθοντος, αρχη γενομενης απο την εποχη της κατασκευης της σιδηροδρομικης γραμμης Βερολινου-Βαγδατης, κανει τα παντα για την καταστροφη μας.

    Η αρχη του απαραβιαστου των συνορων δεν μετραει πλεον. Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος με συνεργεια της Γερμανιας θα επιχειρησει συντομα επαναχαραξη πεντε συνορων στα Βαλκανια και δη ΠΓΔΓ, Αλβανιας, Βουλγαριας και Ελλαδος με την προσθηκη και των αλβανικων πληθυσμων της Νοτιας Σερβιας, προκειμενου να ρυθμιστουν τα προβληματα Αλβανων και Σλαβων της ΠΓΔΜ!

    Η πρωην προεδρος του Κοινοβουλιου του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης κυρια Μπενακη φαινεται οτι ειναι καλα πληροφορημενη…..Ο γραφων αντιγραφει απο τον Αισχυλο ο οποιος συμμετειχε ενεργα στην μαχη του Μαραθωνα και στις ναυμαχιες του Αρτεμισιου και της Σαλαμινας:

    «Ω παιδες Ελληνων, ελευθερουτε πατριδα, ελευθερουτε δε παιδας, γυναικας, θεων τε πατρων εδη, θηκας τε προγονων: νυν υπερ παντων αγων».

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    23.01.2016

    3 Comments

    • derkon sagt:

      Ποιός ακριβώς από τους πολιτικούς που μας κυβερνούν, ήθελες να αντιταχθεί σ αυτές τις αποφάσεις των σιωνιστών, αφού εσύ ο ίδιος παραδέχθηκες ότι <>! Δεν νομίζω να περίμενες από κάποιον από αυτούς να προασπίσουν τα Εθνικά μας συμφέροντα, οπότε το παράπονο που τώρα εκφράζεις, πέφτει στο κενό. Το κακό είναι ότι αυτή η ιστορία συνεχίζεται, με όλο και περισσότερο προκλητικό και αναιδή τρόπο, έχοντες σαν συμμάχους τους τόσον την σημερινή „Δικαιοσύνη“, όσον και τους αυτοβαπτιζόμενους δημοσιογράφους.- derkon

    • derkon sagt:

      Στις παρενθέσεις είχα γράψει, και δεν αποδόθηκε στο κείμενο τα εξής. „Αυτοί που άσκησαν, και ασκούν εξουσία στην Ελλάδα καθ όλη την μεταπολίτευση, είναι εβραϊκής καταγωγής με ελληνοποιημένα ονόματα, εκτελούν δε εντολές του διεθνούς σιωνισμού.“

    • derkon sagt:

      Φυσικά εννοείς την κρατική οντότητα της Κύπρου,
      λέγοντας η „Κυπριακή Δημοκρατία“, της οποίας το δημοκρατικό πολίτευμα εμένα καθόλου δεν με ενδιαφέρει.
      Αυτό που εμένα με ενδιαφέρει είναι η ενιαία κρατική υπόσταση όλης της νήσου, και ας μετέρχεται όποιο πολίτευμα θέλει ο λαός της.

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com