Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
28.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Τα επτά κακεντρεχή πλοκάμια της „Αόρατης Κυβέρνησης“


    Richard Cassaro

    Μην πιστεύετε το ψέμα ότι „η Αμερική είναι μια ελεύθερη χώρα.“ Υπάρχει μία „Αόρατη Κυβέρνηση“ που ελέγχει όχι μόνο την Αμερική αλλά και ολόκληρο τον κόσμο. Κάποιοι την αποκαλούν „Νέα Τάξη Πραγμάτων“ αλλά „Παλαιά Τάξη Πραγμάτων“ θα ήταν πιο σωστό, επειδή τα Επτά κακεντρεχή πλοκάμια της υπάρχουν από χρόνια. Είναι: 1) Οι τράπεζες, 2) Οι φαρμακευτικές εταιρείες, 3) Οι Εξοπλισμοί, 4) Η Θρησκεία, 5) Η Εκπαίδευση, 6) Τα Μ.Μ.Ε., 7) Η Πολιτική. Θα εξετάσουμε, πώς αυτά τα 7 πλοκάμια συνεργάζονται μεταξύ τους για να μας δηλητηριάζουν.

     

    Τίτλος πρωτοτύπου:
    The Seven Sinister Tentacles of “The Invisible Government” (Pt. 1 of 2)
    Μετάφραση: Google και Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης
    Με την άδεια για δημοσίευση του συγγραφέα Richard Cassaro, Thanks a lot, πολλά ευχαριστώ

    Η αόρατη κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία και υποδουλώνει τον κοινό άνδρα και την γυναίκα μέσω ενός „συστήματος“   επιρροής και ελέγχου. Ένα σύστημα τόσο εκλεπτυσμένο και τόσο εκτεταμένο, που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να το δουν.

    Το σύστημα αυτό έχει 7 κύρια πλοκάμια:

    1 – Τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Ζούμε κάτω από την τυραννία ενός διεθνούς ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ συστήματος που σχεδιάστηκε για να ρυθμίσει το νόμισμά μας και να κρατήσει τον κοινό άνθρωπο φτωχό και τους πλούσιους ανθρώπους πλούσιους.

    2 – Την ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Μας δίνεται η ψευδαίσθηση της ελευθερίας επιλογής, αλλά στην πραγματικότητα ζούμε κάτω από ένα διπλό σύστημα κομματοκρατιών, με Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς που είναι οι δίδυμες όψεις του ίδιου διεφθαρμένου νομίσματος-που εξασφαλίζουν πως δεν θα γίνει καμία σημαντική αλλαγή.

    3 – Την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Εμείς και τα παιδιά μας έχουμε μπεί σε ένα αναποτελεσματικό και αποβλακωτικό σύστημα εκπαίδευσης που περιορίζει το μυαλό μας, έτσι ώστε, ανεξάρτητα από την ισχύ του κάθε δάσκαλου, διδασκόμαστε   όλοι το ίδιο περιοριστικό πρόγραμμα σπουδών για το μυαλό μας.

    4 – Τα ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ: Υποφέρουμε   και   σκόπιμα δηλητηριαζόμαστε από μια τρομακτική ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ αγορά που είναι πεινασμένη για χρήμα-που δημιουργεί πρώτα τις ασθένειες, πραγματικές ή φανταστικές, και τη συνέχεια διαφημίζει και μας πουλάει την „θεραπεία“.

    5 – Τους ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ: Ζούμε στη σκιά μιας τεράστιας βιομηχανίας εξοπλισμών, η οποία εξαπλώνει το φόβο και υποστηρίζει τον πόλεμο για το κέρδος. Ένας ενωμένος λαός δεν είναι κάτι καλό αφού θα αποσταθεροποιούσε τη βιομηχανία εξοπλισμών.

    6 – Την ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Μας δίδαξε να ακολουθούμε τυφλά τις θρησκείες που διαιρούν τις μάζες. Οι δυτικές θρησκείες ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να αναζητούν „εκεί έξω“   την θεότητα και την πνευματική αιωνιότητα, ενώ στην πραγματικότητα η θεότητα και η πνευματική αιωνιότητα υπάρχουν ήδη μέσα μας. Η αόρατη κυβέρνηση μας κρύβει αυτή την αλήθεια.

    7 – Τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: Η Αόρατη Κυβέρνηση μας κάνει πλήση εγκεφάλου από την τηλεόραση και   διδασκόμεθα   να ακούμε και να εμπιστεύονται τα εταιρικά νέα των Μ.Μ.Ε. Από πολύ καιρό τώρα μας „πουλούν“ τη ψευδαίσθηση, ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι και συντάκτες, που αγωνίζονται στο πλευρό μας. Δυστυχώς αυτοί, ως επί το πλείστον, μας μεταδίδουν ψέματα, εξαπάτηση, επιπολαιότητα και φόβο.

    Τα 7 αυτά κακεντρεχή πλοκάμια του ελέγχου που ασκεί η αόρατη κυβέρνηση κτίσθηκαν εδώ και πολύ καιρό. Ο όρος «Νέα Τάξη Πραγμάτων» είναι ψευδεπίγραφος. Η Αόρατη κυβέρνηση υπάρχει εδώ και πολύ καιρό.

    Σήμερα το σύστημα λειτουργεί ήσυχα και ομαλά, διότι κανείς δεν υποψιάζεται πως υπάρχει. Και αυτό παρά τις προειδοποιήσεις πρώην πρόεδρων, γερουσιαστών, κυβερνήτων, δημάρχων, και καλοπροαίρετων ηγετών του κόσμου:

    Ο Πρόεδρος Theodore Roosevelt

    ““Πίσω από την δήθεν κυβέρνηση βρίσκεται θρονιασμένη μια αόρατη κυβέρνηση, η οποία δεν υποτάσσεται πουθενά και δεν αναγνωρίζει καμία ευθύνη για τους ανθρώπους. Η καταστροφή αυτής της αόρατης κυβέρνησης και η διάλυση της ανίερης συμμαχίας μεταξύ των διεφθαρμένων επιχειρήσεων και της διεφθαρμένης πολιτικής είναι σήμερα το πρώτο καθήκον της πολιτικής τέχνης.”
    —Πρόεδρος Theodore Roosevelt (1858 – 1919), An Autobiography, 1913

    Το 1922, ο John Hylan, Δήμαρχος της Νέας Υόρκης απο το το 1918 μέχρι το 1925, είπε σ‘ έναν λόγο του:

    Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης John Hylan

    „Η προειδοποίηση του Θεόδωρου Ρούσβελτ είναι πολλή επίκαιρη σήμερα. Η πραγματική απειλή της δημοκρατίας μας, είναι αυτή η αόρατη κυβέρνηση που σαν ένα γιγάντιο χταπόδι απλώνει τα γλοιώδη πλοκάμια του πάνω στην Πόλη, την Πολιτεία και το έθνος … αρπάζει στα μακρά και ισχυρά πλοκάμια του τα νομοθετικά μας σώματα, τα σχολεία μας, τα δικαστήριά μας, τις εφημερίδες μας και κάθε οργανισμό που δημιουργήθηκε για την προστασία του κοινού.

    … Στην πραγματικότητα ελέγχουν και τα δύο μέρη, γράφουν τις πολιτικές πλατφόρμες, ελέγχουν τους ηγέτες των κομμάτων, χρησιμοποιούν τους κορυφαίους άνδρες των ιδιωτικών οργανισμών και καταφεύγουν σε κάθε επινόηση για να τοποθετήσουν υποψήφιους για υψηλό δημόσιο αξίωμα μόνο τους υποψήφιους που θα είναι επιδεκτικοί στις επιταγές των διεφθαρμένων μεγάλων επιχειρήσεων.

    Αυτά τα … συμφέροντα ελέγχουν την πλειοψηφία των εφημερίδων και των περιοδικών σε αυτή τη χώρα. Χρησιμοποιούν τις στήλες των εν λόγω εφημερίδων για να τους υποτάξουν ή για να οδηγήσουν εκτός γραφείου τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι αρνούνται να κάνουν την θέληση των ισχυρών διεφθαρμένων κλικών που συνθέτουν την αόρατη κυβέρνηση“.
    -Wikipedia

    Ο 28ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Woodrow Wilson, έγραψε:

    Woodrow Wilson, 28ος Πρόεδρος των ΗΠΑ

    “Μερικοί από τους μεγαλύτερους άνδρες των Ηνωμένων Πολιτειών στον τομέα του εμπορίου και των κατασκευών φοβούνται κάποιον, φοβούνται κάτι. Γνωρίζουν ότι κάπου υπάρχει μια δύναμη τόσο οργανωμένη, τόσο εκλεπτυσμένη, τόσο προσεκτική, τόσο διασταυρωμένη, τόσο πλήρης, τόσο διάχυτη, ώστε καλύτερα δεν μιλούν δυνατά, όταν μιλούν για να την καταδικάσουν.”
    -Woodrow Wilson, The New Freedom, 1913

    Ο Edward Bernays, ο λεγόμενος “πατέρας των Δημοσίων Σχέσεων,” έγραψε:


    Edward Bernays

    “Η συνειδητή και έξυπνη χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και των απόψεων των μαζών είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη δημοκρατική κοινωνία. Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον αόρατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που είναι η πραγματικά κυρίαρχη δύναμη της χώρας μας … Κυβερνώμεθα, τα μυαλά μας μορφοποιούνται, τα γούστα μας διαμορφώνονται, οι ιδέες μας υποβάλλονται, σε μεγάλο βαθμό από   άνδρες για τους οποίους δεν έχουμε ακούσει ποτέ. “
    -Edward Bernays, Propaganda, 1928

    Ο John Edgar Hoover (1895 – 1972), ο πρώτος διευθυντής του FBI στις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε:

    John Edgar Hoover

    “Ο πολίτης τα χάνει όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μια συνομωσία τόσο τερατώδη που δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει. Το μυαλό του Αμερικανού απλά δεν έχει συνειδητοποιήσει το κακό που έχει εισβάλλει ανάμεσά μας. Απορρίπτει ακόμη και την υποψία ότι ανθρώπινα πλάσματα θα μπορούσαν να υιοθετήσουν μια φιλοσοφία που θα   καταστρέψει τελικά ό, τι είναι καλό και αξιοπρεπές.”
    —J. Edgar Hoover, The Elks Magazine, 1956

     

    Ο Πρόεδρος Kennedy δολοφονήθηκε όταν προσπάθησε να καταπολεμήσει την Αόρατη Κυβέρνηση:

    Πρόεδρος Kennedy

    Καθ‘ ότι εμείς είμαστε αντίθετοι σε μια μονολιθική και ανελέητη συνωμοσία που στηρίζεται κατά κύριο λόγο σε μυστικά μέσα για την επέκταση της σφαίρας επιρροής της, στην διείσδυση αντί της εισβολής, στην ανατροπή αντί των εκλογών, στον εκφοβισμό αντί της ελεύθερης επιλογής, σε αντάρτες της νύχτας αντί σε στρατούς της μέρας. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο έχει επιστρατεύσει μεγάλους ανθρώπινους και υλικούς πόρους μέσα σε ένα σφιχτά δεμένο κατασκεύασμα, μία ιδιαίτερα αποδοτική μηχανή που συνδυάζει την ευφυΐα, αλλά και στρατιωτικές, διπλωματικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές διαδικασίες.”

    —Πρόεδρος John F. Kennedy (1917 – 1963)

    Το σύστημα της αόρατης κυβέρνησης με τα 7 πλοκάμια δεν έχει σχεδιαστεί για μας. Έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε μερικές οικογένειες, εταιρίες και κυβερνήσεις να είναι σε θέση να ελέγχουν όλο τον πλούτο, τη δύναμη, και τους φυσικούς πόρους, ενώ ο κοινός άνθρωπος θρέφεται μόνο με τα απαραίτητα για να επιβιώσει και έτσι δεν βγαίνει στους δρόμους και δεν εξεγείρεται.

    Μια μικρή ομάδα οικογενειών (περ. 1000) αποτελούν την Αόρατη Κυβέρνηση. Διοικούν το σύστημα που δημιούργησαν οι παππούδες και οι προ-πάποι τους. Πολλά ονόματα μας είναι γνωστά – Ροκφέλερ, Lehman, Morgan, Vanderbilt, Carnegie, Rothschild, Guggenheim.

    Αυτά είναι τα ονόματα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που χρησιμοποιούν για να μας υποδουλώνουν – GE, General Motors, Chevron, Du Pont.

    Καθώς επίσης και οι πολιτικοί θεσμοί –  το Council on Foreign Relations (Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων), η Trilateral Commission (Τριμερής Επιτροπή), το Royal Institute of International Affairs (Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων).

     

    Αυτές οι οικογένειες, οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί κατέχουν τις κυβερνήσεις, τα τραπεζικά συστήματα, και όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Κατέχουν τη γη και όλα τα φυσικά μέσα, που έχουν ιδιωτικοποιηθεί. Είναι δική τους η Wall Street και όλα τα μεγάλα εμπορικά συμφέροντα . Υπαγορεύουν τι κόστος έχει κάθε τι, συμπεριλαμβανομένου του τόκου που θα πληρώσετε για τα δάνεια σας, πόσο ενοίκιο θα πληρώσετε, τι όρους θα έχει το ενυπόθηκο δάνειό σας, ποιες θα είναι οι πληρωμές για το αυτοκίνητό σας, οι λογαριασμοί του παντοπωλείου, τα πανεπιστημιακά δίδακτρα, ακόμη και η τιμή που πληρώσετε για ένα πουκάμισο, ένα γεύμα, και για μια ταινία.

    Το γεγονός, ότι όλα αυτά είναι κρυφά, δεν είναι τυχαίο. Είναι γραφτό να ζήσουμε στην άγνοια σύμφωνα με τους σχεδιαστές του Συστήματος και αυτή η άγνοια και οι περιορισμοί αναστέλλουν φυσικά, το πιο σημαντικό, που είναι το πνεύμα. Και πιστεύουμε στο ψέμα ότι είμαστε ελεύθεροι, επειδή διαρκώς μας λένε αυτό το ψέμα.

    Στο Part 2 of 2, θα εξετάσουμε πιο αναλυτικά το κάθε ένα απο αυτά τα πλοκάμια.

    Πηγή: http://www.richardcassaro.com/the-seven-sinister-tentacles-of-the-invisible-government-pt-1-of-2

    Σχετικά με τον συγγραφέα

    rcΔημοσιογράφος, ομιλητής και συγγραφέας του „Γραμμένο σε πέτρα: Αποκωδικοποίηση της μυστικής μασονικής θρησκείας που είναι κρυμμένη σε γοτθικούς καθεδρικούς ναούς και στην παγκόσμια αρχιτεκτονική“. Το βιβλίο αποκαλύπτει μια χαμένη παράδοση σοφίας, που ασκήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο κατά την αρχαιότητα, βρρίσκεται σε μνημειώδεις πυραμίδες, σε τρίπτυχα και πανομοιότυπες εικόνες σε όλο τον κόσμο. Τα κεντρικά νοήματα αυτής της παράδοσης διαιωνίσθηκαν στην Δύση απο „μυστικές εταιρίες“. Η πιο γνωστή από αυτές είναι η λεγόμενη „Μασονική Αδελφότητα“, μια πανάρχαια τάξη ιπποτών, τα μέλη των οποίων συμπεριλαμβάνονται στους ευρωπαίους οικοδόμους γοτθικών καθεδρικών ναών και στους ιδρυτές της Αμερικής: www.DeeperTruth.com

    One Comment

    • derkon sagt:

      Σχετικά με τον μακαρίτη πρόεδρο των ΗΠΑ Γούντροου Γουϊλσον, κανει μεγάλο λάθος να τον θεωρεί σαν αξιομνημόνευτο θετικά πρόεδρο.
      Είναι αυτός που έκλέχτηκε μα χρήματα των Εβραίων, με την υπόσχεση να τους ξαναδώσει την έκδοση του δολαρίου, την οποίαν έκδοση έκανε το ίδιο το δημόσιο των ΗΠΑ. Φύσικά όλοι καταλαβαίνομε τι σημαίνει αυτό, αφού ακόμη και σήμερα πωλούν με τόκο στο Αμερικανικό κράτος το „εθνικό νόμισμα“, δηλαδή το δολάριο, ενώ πριν το τύπωναν μόνοι τους, από την εποχή που ο προγενέστερος πρόεδρος Τζάκσον, το είχε πάρει από τις εβραϊκές τράπεζες. Μάλιστα πεθαίνοντας ο Τζάκσον, όταν τον ρώτησαν „τι θεωρεί ως κορυφαία πράξη του για τη χώρα“, Απάντησε „σκότωσα την τράπεζα“, αννοόντας την έκδοση του δολαρίου από το κράτος. Ο δε Κένεντι που με την διαταγή έπαιρνε πάλι από τις εβραϊκές τράπεζες την έκδοση του δολαρίου, με την υπ.αρ. 1110 διαταγή, δεν πρόλαβε να το κάνει, αφού στο μεταξύ τον σκότωσαν οι Εβραίοι.

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com