Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
25.04.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Το Ισραήλ απειλεί το Iran με πόλεμο


    Anders

    Netanjahu: „Το Ιράν κατασκευάζει εργοστάσιο πυραύλων στη Συρία. Που σημαίνει πόλεμο, αν περάσει την κόκκινη γραμμή“. Και αυτό έχει ήδη συμβεί: το Ιράν βρίσκεται στην Συρία και άρα κοντά στα υψώματα του Γκολάν, όπου βρέθηκε πετρέλαιο, που υπερβαίνει δύο φορές τα αποθέματα πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας. Και το πετρέλαιο αυτό οι Rothschilds το θεωρούν δικό τους

    Τίτλος πρωτοτύπου: Netanjahu:”Iran baut Raketen-Fabrik in Syrien. Krieg, wenn rote Linie überschritten” – schon passiert: Iran an Golan-Grenze. Es geht um Rothschilds Öl in Golan, 2-mal Saudi-Reserven.

    Στα ανγκλικά: http://new.euro-med.dk/20170826-netanyahuiran-building-missile-factory-in-syria-war-if-red-line-crossed-already-happened-iran-on-golan-border-its-about-rothschilds-oil-in-golan-twice-saudi-reserves.php

    Στα γερμανικά: http://new.euro-med.dk/20170826-netanjahuiran-baut-raketen-fabrik-in-syrien-krieg-wenn-rote-linie-uberschritten-schon-passiert-iran-an-golan-grenze-es-geht-um-rothschilds-ol-in-golan-2-mal-saudi-reserven.php

    Μετάφραση: Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    Το Ισραήλ έχει προβλήματα στα σύνορά του: Το Iran και η Hisbollah κινούνται απειλητικά στα ισραηλινά σύνορα του Golan. Ο Πρωθυπουργός Netanjahu και οι Υπουργοί του απειλούν συνεχώς αυτές  τις δυννάμεις με πόλεμο.

    Κατά τον William Engdahl, όπως γίνεται αναφορά στο ρωσικό Sputnik 25 Aug. 2017: Με ρωσική υποστήριξη αναθεωρεί η κυβέρνηση της Συρίας τα κυριαρχικά της δικαιώματα στα σύνορά της με την Ιορδανία και το Ισραήλ, και αυτό συμβαδίζει με τον καταστατικό χάρτη την Ηνωμένων Εθνών και είναι σύμφωνο με το ισχύον δίκαιο.

    Σύμφωνα με τον Engdahl, υπάρχει ένας ιδιαίτερος λόγος για το ενδιαφέρον για τα Όρη του Γκολάν, όχι μόνο για τους Ισραηλινούς, αλλά και για την London City (το κράτος εν κράτει του Λονδίνου), τα παράνομα καταληφθέντα Υψώματα του Γκολάν (που καταλήφθηκαν με εντολές των Ηνωμένων Εθνών και του διεθνούς δικαίου), τα οποία μέχρι τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ ανήκαν στη Συρία, στρατιωτικό αδελφό του Πούτιν. Ο Engdahl επισημαίνει, ότι πριν από δυόμισι χρόνια, η ισραηλινή θυγατρική της πετρελαϊκής εταιρείας του New Jersey, Genie Energy, ανακάλυψε στα Υψώματα του Γκολάν τεράστια κοιτάσματα αργού πετρελαίου.

    Και αυτό ήταν κατά τον Engdahl το κυρίως αντικείμενο της συνάντησης του Netanyahu στο Σότσι στις 24. Αυγούστου 2017, που συζήτησαν ο Netanjahu με τον Πούτιν για τρείς ολόκληρες ώρες.

     

    Η Genie Energy ανήκει στον Εβραίο Howard S. Jonas,  που κατέχει πάνω από το 50% των μετοχών της. Και ο κύριος Jonas εχει τον Πεφωτισμένο (Illuminatus), Jacob Rothschild από την London City, τον Rupert Murdoch και τον δεύτερο μεγαλύτερο μέτοχο, τον Εβραίο  Steinhardt, ως συνεταίρους για επενδύσεις σ‘ αυτό το μυθικό πετράλαιο.

    Αυτοί οι δήθεν φιλάνθρωποι δεν δέχονται σε καμία περίπτωση να μοιραστούν τον πλούτο πετρελαίοι που κατέχουν και ο οποίος υπολογίζεται δύο φορές μεγαλύτερος από τα αποθέματα πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας !!

    Δεν προξενεί εντύπωση λοιπόν, που ο Πρωθυπουργός Netanjahu πήγε στη Μόσχα, για να πείσει τον Putin να αναγνωρίσει το δίκαιο κατοχής των υψωμάτων του Golan, τα οποία το Ισραήλ έκλεψε το 1973 ύστερα από μια μη δηλωθείσα αραβική επίθεση εναντίον του.

    Για το Golan αξίζει ένας μεγάλος πόλεμος!

    Activist Post 18 Aug. 2017:  “Η πολιτική μας είναι σαφής: Είμαστε εναντίον της στρατιωτικής ενδυνάμωσης του Ιράν και των αντιπροσώπων του, ιδιαίτερα της Hisbollah, στη Συρία και θα κάνουμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε την ασφάλεια του Ισραήλ“, είπε ο Πρωθυπουργός Βενιαμίν Netanjahu σε έναν λόγο του την περασμένη εβδομάδα. Και δήλωσε τους φόβους του, ότι το Ιράν ετοιμάζεται να πάρει μια δυνατή θέση μετά την εξόντωση του ISIS.

    Η ισραηλινή κυβέρνηση είναι και πάλι παρούσα. Το σιωνιστικό κράτος των εποίκων βάζει τώρα τα θεμέλια για την δικαιολογία μιας στρατιωτικής επιθετικότητας εναντίον της Συρίας με τον φτηνό ισχυρισμό, ότι το Ιραν χτίζει στην Lattakia ένα εργοστάσιο πυραύλων.
    Το Ισραήλ ισχυρίζεται, ότι δορυφορικές φωτογραφίες που δήθεν ελήφθησαν από τον δορυφόρο EROS-B, δείχνουν την οικοδόμηση ενός εργοστασίου πυραύλων Scud. Το εγοστάσιο λένε ότι βρίσκεται κοντά στην παραλία της πόλεως Lattakia.

    Το Ισραήλ ισχυρίζεται, ότι η φωτογραφία δείχνει τις εγκαταστάσεις, που μοιάζουν με ένα εργοστάσιο πυραύλων στην Τεχεράνη.

    Η εργασίες ανεγέρσεως του εργοστασίου ξέκίνησαν λέγεται ότι ξεκίνησαν το περασμένο έτος και προβλέπουν την παραγωγή και την υπόγεια αποθήκευση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς. Οι πύραυλοι αυτοί θα μπορούσαν συνεπώς να πλήξουν στόχους στο Ισραήλ.

    Οι “ειδικοί” αυτοί του Ισραήλ ισχυρίζονται, ότι η ανέγερση της εγκατάσταση θα είναι έτοιμη μέχρι το τέλος του 2017.

    Οι αποδείξεις των ισραηλινών ισχυρισμών όμως λείπουν. Οι φωτογραφίες, αν υποθέσουμε ότι είναι πραγματικές και δεν κυκλοφόρησεν από την Mossad ή τον ισραηλινό στρατό, δείχνουν την ανέγερση μιας εγκαταστάσεως, που μοιάζει με μία εγκατάσταση πυραύλων στο Ιράν.

    Ο ισχυρισμός των Ισραηλινών αποδυναμώνεται και από την κατάσταση στην οποία περιήλθε ο ISIS στην Συρία. Φαίνεται, ότι το Ισραήλ είναι υποχρεωμένο να επέμβει στρατιωτικά στην Συρία, για να εξασφαλίσει την νίκη, την οποία δεν μπορεσαν να του αποφέρουν οι τρομοκράτες που υποστηρίζει.”

    Είναι προφανές, ότι το Ισραήλ βάζει τα θεμέλια της προπαγάνδας για μια προσεχή επίθεση εναντίον της Συρίας.

    Είναι αξιόλογο, ότι ο λεγόμενος ως πιθανός χρόνος για την αποπεράτωση της εγκατάστασης μέχρι το τέλος του 2017 σημαίνει, ότι το Ισραήλ μέχρι το τέλος του έτους θα μπορούσε να επιτεθεί εναντίον της Συρίας.

    Μυστικές ισραηλινές υπηρεσίες σχεδιάζουν μέσα σ‘ αυτή την εβδομάδα να συναντηθούν με αιιωματούχους των ΗΠΑ για να συζητήσουν για την υπόθεση. Μερικοί φοβούνται, ότι οι ισραηλινοί αξιωματούχοι θα επηρεάσουν τους Ρώσους και Αμερικανούς ή θα κατέστρεφαν την συνεργασία Ρώσων και Αμερικαών, όπως το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

    The Daily Caller 18 Aug. 2017:   Ο επικεφαλής στρατηγικός του Λευκού Οίκου, Steve Bannon, ήταν εναντίον μιας περεταίρω στρατιωτικής εμπλοκής των ΗΠΑ και με την αποχώρησή του ο Πρόεδρος Donald Trump έμεινε το μόνο περιστέρι στην Δυτική Πτέρυγα.

    DEBKAfile 2 Aug. 2017: Οι στρατιωτικές πηγές και οι πηγές των μυστικών υπηρεσιών του DEBKAfile ανέφεραν στις 2. Αυγούστου, ότι 2.000 μισθοφόροι μεταφέρθηκαν στη Συρία και ότι συνολικά 5.000 μισθοφόροι της Ομάδας Wagner για ιδιωτικές υπηρεσίες είναι υπο μια ρωσική σημαία διαθέσιμοι. Όλοι τους είναι βετεράνοι ειδικών μονάδων του ρωσικού στρατού, της αεροπορίας και του ναυτικού.
    Σε ένα αλλο ρωσικό Projekt οι στρατιωτικές πηγές ανέφεραν τις τελευταίες μέρες για μουσουλμανικά στρατεύματα από την Δημοκρατία Inguschetien με ρωσικές στολές.

    DEBKAfile 23 Aug. 2017:  Πρωθυπουργός Binyamin Netanjahu:  Ο Πρόεδρος Wladimir Putin πέρασε καθαρά τις κόκκινες γραμμές του Ισραήλ εναντίον του Ιράν, διότι εγκαθιδρύει μια συνεχή, διευρυμένη στρατιωτική παρουσία του Ιράν στην Συρία. Ο Netanyahu επέμενε στην προειδοποίησή του με μία συγκαλυμένη απειλή, ότι αν το Ιράν ή η Hisbollah υπερβούν ατές τις γραμμές, θα υπάρξει ένας τοπικός πόλεμος.

    Ήταν η πρώτη φορά, που ο Πρωθυπουργός απέιλησε επίσημα, ότι θα κάνει πόλεμο εναντίον του Ιράν και της Hisbollah.  Ύστερα από τις συνομιλίες του με τον Putin, είπε στους δημοσιογράφους, ότι αυτό που σήμερα είναι νέο, είναι ηπροσπάθεια του Ιράν “να λιβανοποιήσει την Συρία”.

    “Παρακολουθούμε την μελλοντική κατάληψη της Συρίας από την Τεχεράνη μέσω των σιιτικών του εθνοφρουρών.
    Αν αυτό συμβεί, “δεν θα μείνουμε αμέτοχοι”, είπε.
    “Ούτε και εαν η Συρία δημιουργήσει μία σύνδεση με τον Λίβανο στον εναέριο διάδρομο του Ιράν μέσω Ιράκ και Συρίας.
    Και εμείς δεν πρόκειται σίγουρα να ανεχθούμε Ιρανούς και Hisbollah κοντά στα υψώματα του Golan“.
    Το είπαμε ξεκάθαρα στον Πρόεδρο Putin, ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε την Συρία σαν μια στρατιωτική βάση του Ιράν για μια επίθεση εναντίον του Ισραήλ.“

    Ρώσοι συνταγματάρχες έχουν εγκατασταθεί σε εθαίσθητες περιοχές στην Συρία όπως Aleppo, Hama, Homs und στην ανατολική Δαμασκό. Έχουν αναλάβει την στρατιωτική αλλά και την πολιτική διοίκηση και στηρίζουν τους ιρανούς αξιωματικούς.

    Το Infowars 24 Aug. 2017 επιβεβαιώνει και γράφει: Το Κέντρο Begin-Sadat για στρατηγικές μελέτες, ένα από τα σπουδαιότερα Think Tanks του Ισραήλ με μεγάλη επιρροή, δημοσίευσε το περασμένο έτος ένα πολιτικό ντοκουμέντο, το οποίο απευθύνονταν άμεσα στους συμμάχους του Ισραήλ. Ο τίτλος του ήταν: “Η καταστροφή του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) είναι ένα στρατηγικό λάθος.”
    Ο συντάκτης και διευθυντής του Κέντρου Begin-Sadat, Efraim Inbar,επιχειρηματολογούσε έναντίον μιας δυτικής καμπάνιας, να καταστραφεί ο ISIS, θεωρώντας το σαν ένα αποτελεσματικό όργανο για να σπέρνει τρομοκρατία και χάος στο Ιράν και την Συρία. Με το επιπλέον ατού, ότι βαλτώνει την Ρωσία στην υπερπάσπιση της κυβέρνησης του Assad. Ο Inbar έγραφε καθαρά:

    Η συνεχιζόμενη ύπαρξη του IS [Ισλαμικού Κράτους] εξυπηρετεί έναν στρατηγικό σκοπό. Το IS μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για να υπονομεύσει το φιλόδοξο σχέδιο της Τεχεράνης για την κυριαρχία της Μέσης Ανατολής.

    Σχόλιο
    Ούτε ο Trump, ούτε ο Putin έχουν δώσει στο Ισραήλ το πράσινο φως για μια επίθεση εναντίον του Ιράν ή της Hisbollah. Ο Netanjahu όμως, που κινδυνεύει λόγω διαφθοράς να πάει φυλακή, χρειάζεται έναν πόλεμο, τώρα – και ζητά μια αφορμή. Έτσι προσεχώς μπορεί να αναμένεται κάποια ισραηλινή επιχείρηση με ψευδή σημαία.
    Καθότι τα σύνορα του Ισραήλ δεν προστατεύονται πλέον από τον ηττηθέντα ISIS!
    Εκτός αυτού, κατά τον Wolfgang Eggert , ο Netanjahu έχει να αντιμετωπίσει και της προφητείες περι τέλους του κόσμου του Chabad Lubawitsch στον Ησαϊα 17 και στον Ιεξεκιήλ 38,39 (Gog/Magog) καθώς και στον Ιερεμία 25: 29, για να υποχρεωθεί να εμφανισθεί ο Μεσσίας (Ραββίνος Menahem Schneerson).

    Quelle: http://new.euro-med.dk/20170826-netanjahuiran-baut-raketen-fabrik-in-syrien-krieg-wenn-rote-linie-uberschritten-schon-passiert-iran-an-golan-grenze-es-geht-um-rothschilds-ol-in-golan-2-mal-saudi-reserven.php

    2 Comments

    • derkon sagt:

      Το γουρούνι πάχυνε υπερβολικά, και είναι καιρός να οδηγηθεί στο σφαγείο.-
      derkon

    • berlinathen sagt:

      Το ερώτημα είναι, ποιός θα το πάει στο σφαγείο. Οι γονείς του, που είναι οι Rothschilds; Ο Πούτιν, που μέχρι στιγμής έχει αποτρέψει την ισραηλοποίηση της περιοχής, αλλά μετράει πολύ προσεκτικά τα βήματά του εκεί, γιατί ξέρει, ότι παρά τις όσες προόδους έκανε τελευταία η χώρα του, παραμένει ακόμη τρωτή σε πολλά σημεία; Ή οι Κινέζοι, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν Business και γι‘ αυτό δεν θέλουν να τα χαλάσουν με κανέναν;
      Α, ξέχασα τον Πάνο Καμμένο. Τον οποίο όμως οι προνοούντες Ισραηλινοί έχουν βάλει μόλις ανέλαβε το Υπουργείο του στο τσεπάκι τους.
      ΕΣ

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com