Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
29.03.2024
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Brain Drain
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Το Παρίσι, η Συρία και οι πρόσφυγες της Μέρκελ και του Τσίπρα

    Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

    Τι σχέση έχουν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι, η Welcome πολιτική της Μέρκελ για Σύριους φυγάδες στην Γερμανία, τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως φυγάδων του Τσίπρα στην Ελλάδα και ο ανγκλοσιωνιστικός πόλεμος εναντίον της Συρίας; Έχουν και παραέχουν. Μια εντελώς διαφορετική άποψη

     

     

     

    Αμέσως μετά τα αιματηρά τρομοκρατικά χτυπήματα, που κόστισαν τη ζωή σε 129 άτομα (και με 350 τραυματισθέντες), ο Γάλλος Πρωθυπουργός Ολάντ κήρυξε τον πόλεμο εναντίον της „ισλαμικής τρομοκρατίας“ και δύο μέρες αργότερα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη κατέστρεψαν γύρω απο την πόλη Rakka της Συρίας, προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Συρίας (που στην συνέχεια θα το αναφέρω ως ISIS), ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης και ένα διοικητήριο. Όπως όμως ανακοίνωσε το ISIS, τα στρατόπεδα αυτά τα είχε απο καιρό εγκαταλείψει. Και η Rakka βρίσκεται σε μια περιοχή που διεκδικούν οι Κούρδοι.

    12243573_958398674201267_6908617402793265480_nΤι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν, ότι η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι ήταν μια False Flag Operation, μια επιχείρηση υπό ψεύτικη σημαία, που στόχο είχε – και έχει, όπως θα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω – την στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Συρία για τον παραμερισμό της Ρωσίας και την κατάλυση του συριακού κράτους υπό τον Πρόεδρο Ασσάντ. Μια False Flag Operation, που έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το 9/11, το χτύπημα των διδύμων πύργων στην Νέα Υόρκη και την κύρυξη του πολέμου κατά της τρομοκρατίας, που ήταν το πρήσχημα για τον πόλεμο και την κατάληψη του Ιράκ. Οι επίσημες δηλώσεις, ότι οι χώρες του δυτικού συνασπισμού (ΗΠΑ, Ισραήλ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία και τα τσιράκια τους) θέλουν να καταπολεμήσουν μαζί με την Ρωσία το ISIS είναι κούφιες, γιατί το ISIS είναι το παιδί τους και οι καταστροφές που έχει προκαλέσει στην Συρία έγιναν με την βοήθειά τους. Στην ουσία θέλουν με την βοήθεια του ISIS να εκτοπίσουν την Ρωσία απο το παιχνίδι, να καταλύσουν την συριακή κυβέρνηση, να απομακρύνουν (δολοφονήσουν;) τον Πρόεδρο Ασσάντ και να τον αντικαταστήσουν με κάποιες ανγκλοσιωνιστικές μαριονέττες. Και επειδή η Ρωσία δεν θα δεχθεί τον οποιοδήποτε παραγκωνισμό, ο κίνδυνος ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου είναι υπαρκτός.

    Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ήταν ό μόνος που έθεσε την σωστή ερώτηση για τους δράστες των τρομοκρατικών χτυπημάτων στο Πρίσι: „Ποιοι ήταν οι εγκέφαλοι των επιθέσεων“; Ποιοί ήταν λοιπόν; Ήταν το ISIS, όπως έσπευσαν να δηλώσουν οι μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες της Δύσως και τα μεγάφωνά τους στα ΜΜΕ και όπως πιστεύουμε εμείς τα πρόβατα που τους ακούμε και τους διαβάζουμε στις εφημερίδες; Ή μήπως το θέμα είναι πιο μπερδεμένο και τα πρόβατα αδυνατούν να δούν τι συμβαίνει πραγματικά πίσω απο το προπέτασμα καπνού του Ανγκλοσιωνισμού, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εκδιώξει τον Πρόεδρο της Συρίας Ασσάντ για να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο αυτής της τόσο βασικής απο στρατηγικής και οικονομικής απόψεως περιοχής και για τον σκοπό αυτό μεταχειρίζεται όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα;

    Θα προσπαθήσω να ρίξω λίγο φως στο σκότος, για να μπορέσουμε να δούμε ποιοι βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις στην Γαλλία και γιατί τις έκαναν. Να σημειώσω δε, χωρίς να είμαι δεισιδαίμων, ότι η Παρασκευή μαζί με το 13 – και μια μαύρη γάτα που θα συναντήσεις στο δρόμο – θεωρείται σαν μια εξαιρετικά γρουσούζικη μέρα.

    Θα ξεκινήσω από το γεγονός, ότι όλες οι προσπάθειες της Δύσης για την αποδόμηση της συριακής κυβέρνησης υπο τον Ασσάντ έχουν αποτύχει. Το δημιούργημα της, το ISIS βρίσκεται μετά την δυναμική εμφάνιση της Ρωσίας στην Συρία σε άτακτη υποχώρηση και η τελεία διάλυσή του είναι πλέον ζήτημα χρόνου. Το ίδιο και ο λεγόμενος Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), ο οποίος ούτως ή άλλως είναι ανύπαρκτος, εκτός απο το προπαγανδιστικό γραφείο που διατηρεί με την βοήθεια μυστικών υπηρεσιών στο Λονδίνο. Δεν πρόκειται λοιπόν για στρατό, αλλά για ένα τσούρμο αργόσχολων Σουννιτών Μουσουλμάνων, που στρατολογούνται στην Ανγκλία, Γερμανία, Τουρκία, Τσετσενία, Λιβύη και αλλού και δρούν σε ομάδες που η Δύση ονομάζει επαναστάτες (Rebels, Rebellen), όπως παραδείγματος χάριν η al-Nusra-Front, η Dschaisch al-Fatah και άλλες μικρότερες. Όλες αυτές, μαζί με τον ISIS, αναφέρονται και ως Daesh. Και όλους αυτούς τους άξεστους, φανατικούς και μαχαιροβγάλτες, μας τους πλασάρει η Δύση σαν τους αντικαταστάτες του Ασσάντ και μελλοντικούς κυβερνήτες της Συρίας.

    Μπροστά στις επιτυχίες της Ρωσίας και την αναμενόμενη κατάρρευση του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, του ISIS και των άλλων ανδρεικέλων της Δύσης στη Συρία, ο φόβος για μια αποτυχία της δυτικής επιχείρησης Συρία ήταν πλέον ορατός και οι ηγέτες της Δύσεως σε απορία. Έτσι ο στρατιωτικός αναλυτής Jerry Hendrix από το Center for a New American Century (Κέντρο για ένα Νέο Αμερικανικό Αιώνα), δήλωσε στο περιοδικό Time: „Το χτύπημα στο Παρίσι θα μπορούσε να έχει καταλυτικές συνέπειες για να ξυπνήσει τη διεθνή κοινότητα για να δράσει“. Ο William Kristol άσκησε στο Weekly Standard κριτική στην στρατηγική πολιτική του Ομπάμα στη Συρία και ζήτησε επίσης μια σκληρή επέμβαση – δηλαδή επέμβαση χερσαίων δυνάμεων. Η Kori Schake απο το Hoover Institution έγραψε στο Politico: „Η στρατηγική του Ομπάμα για τον περιορισμό του ISIS είναι λάθος“, ο Ομπάμα ζητεί βασικά την καταστροφή του. Ο περιορισμός του ISIS μπορεί να επιτευχθεί μόνο με χερσαίες δυνάμεις. Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, κάλεσε την Γαλλία να ζητήσει την συμπαράσταση του ΝΑΤΟ για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Η γερμανική Bild Zeitung: „Μετά τον τρόμο στο Παρίσι – πρέπει να πάμε σε πόλεμο“. Και ούτω καθ‘ εξής.

    Η επέμβαση δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Συρία έχει λοιπόν με τις αεροπορικές επιθέσεις της Γαλλίας αρχίσει, η Γαλλία κήρυξε την „ρήτρα αμοιβαίας άμυνας της ΕΕ“ που υποχρεώνει όλες τις χώρες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, να της παράσχουν βοήθεια, στρατιωτική βοήθειά βέβαια. Το αν αυτό θα έχει επιτυχία, είναι βέβαια η άλλη ερώτηση. Ας ρίξουμε μια ματιά στον συσχετισμό δυνάμεων.

    Η Ρωσία διατηρεί στην Συρία περίπου 4000 στρατιώτες που σε λίγες εβδομάδες θα αυξηθούν στις 8000. Μια σχετικά μικρή δύναμη για στρατιωτικές δράσεις, κάτι που γνωρίζει και ο Πούτιν και γι‘ αυτό ποντάρει στο ρωσικό multi-track: Από τον Πρόεδρο, τον Λαβρόφ και το εξαιρετικά ικανό επιτελείο του, μέχρι τις παλιές επαφές των Ρώσων στην περιοχή, όλες οι βίδες είναι λαδωμένες και ενεργοποιημένες.  Και όλοι (σχεδόν) οι εν ενεργεία αξιωματικοί έχουν μια άρτια κατάρτιση που απέκτησαν στον Κόκκινο Στρατό και γνωρίζουν καλά την περιοχή. Και έτσι απο την „μικρή“ γίνεται μια πολύ ικανή δύναμη.

    Η τεχνική των Ρώσων του 2015 είναι ανώτερη σε αποτελεσματικότητα από αυτή που έχουν στην διάθεσή τους οι Ισραηλινοί και οι Αμερικάνοι. Από τις σύγχρονες συσκευές στόχου μέχρι τους θραύστες καταφυγίων. Γενικά, η τεχνολογία των Ρώσων στη Συρία είναι αρκετή για να αποτρέψει επιθέσεις γης από τον δυτικό συνασπισμό. Δεν έχουν τα S-400 στην Συρία αλλά και δεν τα χρειάζονται, γιατί έχουν τα S-300 από το καταδρομικό πυραύλων „Moskva“ και τα Krassucha-4.

    Οι ορατοί στόχοι των Ρώσων είναι η αποδιοργάνωση των τρομοκρατών του ISIS, ένα στάδιο, που βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

    Η τρέχουσα φάση της σύγκρουσης έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

    • Στις 07.10.15 ρωσικά πολεμικά πλοία εκτόξευσαν απο την Κασπία Θάλασσα 26 Cruise-Missiles
      που έπληξαν εγκαταστάσεις και στρατόπεδα του ISIS στην Βόρεια και Βοριοδυτική Συρία. Αυτό δεν ήταν μόνο μια στρατιωτική επιτυχία αλλά και μια παράσταση της στρατιωτικής αναβάθμισης και των πολεμικών δυνατοτήτων της Ρωσίας, που με τους πυραύλους αυτούς έδειξαν, ότι μπορεί να πλήξει στόχους απο την Αμερική μέχρι το Ισραήλ, πόσο μάλλον δε την Γερμανία και Γαλλία, που βρίσκονται στην μπούκα του κανονιού. Και υποχρέωσε την ανγκλοσιωνιστική πολιτική να αναθεωρήσει την υπεροπτική στάση της στο ότι οι στρατιωτικές της δυνάμεις είναι ανίκητες.
    • Με τα χτυπήματα αυτά και τις καθημερινές αεροπορικές επιδρομές της Ρωσίας στην Συρία, το  ISIS άρχισε να υποχωρεί και να δείχνει με συμπτώματα διαλύσεως. Για να ανασυνταχθεί, πρέπει λοιπόν να εξοπλισθεί και να σημειώσει και πάλι κάποιες επιτυχίες για την αναπτέρωση του ηθικού των φονιάδων „επαναστατών“ του.
    • Οι μονάδες εθελοντών απο το Ιράν, το Ιράκ και τον Λίβανο (Χεζμπολάχ), που αποτελούνται απο πεπειραμένους  πολεμιστές που μάχονται στο πλευρό της Ρωσίας, συγχωνεύονται και θα αποτελέσουν μια ισχυρή δύναμη κρούσεως εν’αντια στους κατσαπλιάδες του ISIS.

    Και επειδή η κινητικότητα των στρατιωτικών δυνάμεων εξαρτάται απο την δυνατότητα τροφοδοσίας τους, να σημειωθεί, ότι τα αεροπορικά χτυπήματα της Ρωσίας σε αποθήκες, εργαστήρια και γραμμές τροφοδοσίας του ISIS έχουν σχεδόν διαλύσει την οργάνωσή του και ο ανεφοδιασμός τους έχει γίνει πολύ δύσκολος. Παρά την βοήθεια των Τούρκων, τείνει να πέσει σε μερικές εβδομάδες στο μηδέν (για όλα αυτά βλέπε και Russlands Intervention in Syrien – eine auf Tatsachen beruhende Bewertung).

    Putin-Merkel-305657138
    Πολύ μαραμένη δείχνει η Μέρκελ. Φαίνεται, ότι ο ρόλος που ανέλαβε στο σατανικό σχέδιο για την πληθυσμιακή ερήμωση της Συρίας υπερβαίνει τις δυνατότητες του νευρικού της φορέματος

    Ας πάμε τώρα στο θέμα, που μέχρι σήμερα δεν βλέπω να έχει δημοσιοποιηθεί πουθενά. Πρόκειται για τα εκατομμύρια των φυγάδων από την Συρία, που η Τουρκία έχει συγκεντρώσει σε στρατόπεδα στο νοτιοανατολικό τμήμα του εδάφους της και προωθεί κατά χιλιάδες προς την Γερμανία μέσω των ελληνικών νησιών και των Βαλκανίων. Γιατί κανείς δεν διερωτήθηκε, γιατί η Γερμανία ενδιαφέρεται σχεδόν αποκλειστικά για νέους απο την Συρία και γιατί για τον σκοπό αυτό έχει κινητοποιήσει τις δημόσιες υπηρεσίες της, παραδείγματος χάριν το Bundesamt für Migration und Flüchtlinge, ένα σωρό Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (που πληρώνονται από την Κυβέρνηση και τον Σόρος), τα ΜΜΕ και ότι άλλο διαθέτει για να προπαγανδίζει ακόμη και μέσα στην Δαμασκό, ότι τους Σύριους περιμένουν στην Γερμανία λεφτά ά, σπίτια και δουλειές; Γιατί πράκτορες γερμανικών υπηρεσιών φωτογραφίζουν βίλλες σε αριστοκρατικές συνοικίες των μεγαλουπόλεων, τις οποίες χρησιμοποιεί το βρωμοκάναλο Al Jazeera (αραβικά  الجزيرة) για να ξεσηκώνει την αραβική νεολαία με υποσχέσεις, ότι στην Γερμανία ο καθένας θα πάρει μια τέτοια βίλλα;  Και γιατί οι Τούρκοι στέλνουν στα ελληνικά νησιά μόνο Σύριους, ενώ στα στρατόπεδα που έχουν δημιουργήσει ζούν εκατοντάδες χιλιάδες Ιρακινοί, Ασιάτες, Λιβανέζοι και ένα σωρό άλλοι;

    Η απάντηση είναι μία. Διότι πρόκειται για μια νέα στρατηγική, που σκοπό έχει να στερήσει από την Συρία την νεολαία της και να αφήσει τελικά τον συριακό στρατό χωρίς στρατιώτες. Ήδη οι ειδήσεις από την Συρία μιλούν για δραματική μείωση των στρατευσίμων και των στρατιωτών του συριακού στρατού, που κινδυνεύει να μείνει χωρίς στρατιώτες. Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο του Ανγκλοσιωνισμού, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει η Μέρκελ. Με την βοήθεια του Ερντογάν, που ονειρεύεται την αναβίωση της Αυτοκρατορίας του Οσμάν, όπου θα στεφθεί Σουλτάνος. Και του Τσίπρα, που σαν ένας ανόητος, που δεν έχει ιδέα του τι συμβαίνει στον εκτός Εξαρχείων κόσμο, μπλέχτηκε σε χοντρά παιχνίδια και τώρα τάχει χαμένα.

    Διότι η πραγματοποίηση αυτού του σχεδίου δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την σύμπραξη της ελληνικής κυβέρνησης ιδίως του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία αποτελεί ένα τσούρμο αμόρφωτων και ποτισμένων με έναν παθολογικό φανατισμό και άρρωστες ιδεοληψίες αλλοπρόσαλλων ηλιθίων, που δεν έχουν ιδέα του τι γίνεται τριγύρω τους και αναρριχήθηκαν στην εξουσία με την βοήθεια της Γερμανίας και του σιωνιστικού της κόμματος Η Αριστερά (Die Linke). Και τώρα πληρώνουν τα γαμησιάτικα, σερνοντας πίσω τους την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό. Διότι τι άλλο είναι η πολιτική των ανοικτών συνόρων του Τσίπρα, της Χριστοδουλοπούλου και του Καμμένου. Με δηλώσεις όπως „θα αφήσουμε ανοικτά τα σύνορα και θα γεμίσουμε την Ευρώπη με Τζιχαντιστές“, απέδειξαν ότι είναι όχι μόνο βλάκες, αλλά και νεροκουβαλητές του Ανγκλοσιωνισμού. Το ίδιο και με την συμμετοχή της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας σε κοινώ γυμνάσια με το Ισραή και την Πολωνία. Δηλαδή σε περίπτωση εχθροπραξιών, η Ελλάδα θα μάχεται μαζί με το Ισραήλ εναντίον της Συρίας.

    Η Ελλάδα μεταβάλλεται σε ένα στρατόπεδο συγκεντρώσεως για χιλιάδες δυστυχισμένους, που θα μείνουν μπλοκαρισμένοι εδώ, μια και η Γερμανία, κάτω απο την πίεση του λαού της, έχει ελαττώσει τα κύματα των φυγάδων που έχουν φτάσει στα σύνορά της, αποδεικνύονται σαν οι καταστροφείς της Ελλάδος. Και σε περίπτωση συρράξεως στην Συρία, η Ελλάδα θα βρίσκεται αντιμέτωπη με την Ρωσία, με κίνδυνο να μεταβληθεί σε στόχο πυρηνικού ολέθρου.

    Ας τα σκεφτούμε καλά όλα αυτά και ας διώξουμε τον Τσίπρα και τους παρατρεχάμενους του απο την πολύθρόνα που στρογγυλοκάθησαν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Ήδη είναι αργά …αλλά ποτέ δεν είναι πολύ αργά. Αν θέλουμε, μπορούμε.

    3 Comments

    • GK sagt:

      Εκπληκτικο το αρθρο. Ευγε κυριε Σαριδη.

    • Georg E.Dimitrakis sagt:

      Αγαπητέ Μανώλη!
      Συγχαρητήρια για τα καταπληκτικό άρθρο σου.
      Γιώργος

    • Πολύδωρος sagt:

      Είναι τραγικό να βλἐπεις τους πρόσφυγες διπλά εκμεταλλεύσιμους. Οικονομικά από τους βιομηχάνους των ανεπτυγμένων χωρών, και πολιτικά από τα διεθνή σιωνιστικά συμφέροντα. Η υποκρισία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι πέραν κάθε μέτρου. Γιαυτό και οι νεοταξίτες θα χάσουν στο παιχνίδι δυνάμεων που οι ίδιοι ξεκίνησαν παράνομα και ύπουλα.
      Τέλος, με ποιό δικαίωμα οι Γάλλοι θέλουν να επέμβουν στη Συρία αφού δεν τους καλεί η Συριακή Κυβέρνηση, και όπου ούτε καν ο ΟΗΕ τους στέλνει; Αν πράγματι θέλουν να εκδικηθούν για την τρομοκρατία του ISIS στο Παρίσι, ας πάνε να βομβαρδίσουν τη Λιβύη που τώρα ελέγχεται πλήρως από τρομοκράτες.

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com