Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
17.07.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Dejan Lucic – Vasko Eftov στο σερβικό κανάλι KANAL 5


  Χρήστος Μαντζιάρης

  Πριν από λίγες ημέρες ο Σέρβος εκδότης και αναλυτής της γεωπολιτικής Ντέγιαν Λούτσιτς (Dejan Lucic) μίλησε σχεδόν μία ώρα με τον δημοσιογράφο Βάσκο Έφτοφ (Vasko Eftov) στο κανάλι KANAL 5, αναλύοντας όλα τα γενόμενα στον πλανήτη και στα Βαλκάνια καθώς και για πολλά από όσα εκτιμά ότι θα έρθουν

   

  Ο Λούτσιτς χρησιμοποίησε την γλώσσα του ρεαλισμού, όπως κάνει πάντα, χωρίς ν’ αφήνει να εννοηθούν κάποια πράγματα. Κυριολεκτούσε σε όλα, όσο σκληρά ή δυσάρεστα ήταν, χωρίς ασάφειες και υπονοούμενα. Χρησιμοποίησε την γλώσσα που έχει καταργηθεί σιωπηρά από τα κανάλια στην Ελλάδα. Ανέλυσε τα γεγονότα και επισήμανε τα μελλοντικά σχέδια των παγκόσμιων ηγετών, αλλά όπως λέει και ο ίδιος για τον εαυτό του «Δεν είμαι προφήτης αλλά παρακολουθώ τι γίνεται με τους σκιώδεις ηγέτες».

  Εδώ καλές μου αναγνώστριες και καλοί μου αναγνώστες θέλω να σας πληροφορήσω ότι αναφέρω μόνο κάποια τμήματα από την απομαγνητοφωνημένη συνέντευξή του. Αναφέρω τα τμήματα και νοήματα που πιστεύω ότι είναι τα σπουδαιότερα, ομαδοποιώντας τα κατάλληλα ώστε να είναι καλύτερη η ανάγνωση. Ξεκινάω από τα διεθνή για να καταλήξω στα της ορθοδοξίας και Ελλάδος.

  Ο Λούτσιτς λοιπόν είπε για τον Σόρος ότι το πραγματικό του όνομα είναι Σβάρτς (Schwarz) (Schwarz, στα γερμανικά σημαίνει “μαύρος”) και ότι ήταν συνεργάτης των Ναζί. Ήταν αυτός που συνέταξε την λίστα με τα κλοπιμαία των εβραίων από τους ναζί. Χαρακτήρισε τον Σόρος ως εγκληματία πολέμου, ο οποίος τώρα παρουσιάζεται ως φιλάνθρωπος. Δεν είναι φιλάνθρωπος αλλά ο πραγματικός του σκοπός είναι να καταστρέψει την δημοκρατία και τις ελεύθερες ιδέες. Είναι ένας «διάβολος» και γι αυτόν τον λόγο ο Πούτιν δεν θέλει την οργάνωσή του στην Ρωσία. Οι Ρότσιλντ είναι οι σκιώδεις αρχηγοί των τραπεζών σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Από κει και κάτω η ιεραρχία έχει ως εξής. Ο Ροκφέλλερ είναι αρμόδιος για τις ΗΠΑ και ο Σόρος για τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Σόρος, που είναι το δεξί χέρι των Ρότσιλντ, ήταν χρηματοδότης των εκλογικών εκστρατειών των Ομπάμα, Σαρκοζί, Κλίντον και άλλων. Όλοι αυτοί (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος) έχουν χρήμα και πληρώνουν κρυφά ανθρώπους σ’ όλον τον κόσμο, που δουλεύουν για τους σκοπούς του Σόρος. Έφτιαξαν ένα δίκτυο-αράχνη και οι άνθρωποι-γενίτσαροί τους είναι έτοιμοι να «πουλήσουν» τις χώρες τους.

  Ο Λούτσιτς χρησιμοποίησε την λέξη «γενίτσαροι» θέλοντας να πει πόσο σκληρά συμπεριφέρονται όλοι αυτοί στις χώρες τους, όπως ακριβώς παλαιότερα, σκληρότεροι πολεμιστές των Οθωμανών ήταν οι γενίτσαροι.

  Για την Κίνα ανέφερε ο Λούτσιτς ότι η ισχυρή αυτή χώρα έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά. Η χώρα δεν έχει ισχυρούς ηγέτες και οι κινέζοι ποτέ δεν είχαν θρησκευτικούς πολέμους, αλλά είχαν μόνο πολέμους δυναστειών. Βασική αιτία αυτών των χαρακτηριστικών είναι επειδή οι κινέζοι είναι κομφουκιανιστές. Ο κομφουκιανισμός δεν είναι θρησκεία, αλλά φιλοσοφία με βασική αρχή την ύπαρξη τῆς αρμονίας παντού. Εν τούτοις, οι κινέζοι, έχουν να αντιμετωπίσουν μια απροσδόκητη κατάσταση που είναι η εξής. Στις περιοχές κοντά στα ρωσοκινεζικά σύνορα πολλοί κινέζοι παντρεύονται ρωσίδες, παίρνουν ρωσικά ονόματα και γίνονται ορθόδοξοι χριστιανοί. Επίσης, στην Κίνα υπάρχει μια οργάνωση που ελέγχει τα πάντα. Η οργάνωση αυτή ονομάζεται «πράσινοι δράκοι» και όλοι οι ισχυροί της Κίνας ανήκουν στην οργάνωση αυτή.

  Ο σέρβος αναλυτής αναφέρθηκε επίσης σε ένα σχέδιο στην Μέση Ανατολή, που δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστό, σύμφωνα με το οποίο έχουν ως στόχο να αποσταθεροποιήσουν όλες τις χώρες γύρω από το Ισραήλ, ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν το μεγάλο Ισραήλ. Το μεγάλο Ισραήλ θα εκτίνεται από την Μεσοποταμία μέχρι τον Νείλο ποταμό. Η αποσταθεροποίηση των χωρών με την “αραβική άνοιξη”, ήταν στα πλαίσια του σχεδίου αυτού.

  Πριν δούμε τις αναφορές του Λούτσιτς για την Ευρώπη, να τι είπε για την Τουρκία και τον Ερντογάν. Την Τουρκία την διοικούν οι άγγλοι εδώ και πέντε αιώνες, από το 1666, αυτοί δημιούργησαν τους ντονμέδες που διοικούν την Τουρκία. Η Τουρκία αναπτύχθηκε με τα χρήματα της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ που οι δυο αυτές χώρες λειτουργούν ως αμερικάνικες και αγγλικές αποικίες. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε πολλά από αυτά που σας έχουμε πει στο pentapostagma.gr σχετικά με τις σχέσεις Τουρκίας – Σ. Αραβίας. Οι ΗΠΑ τους δίνουν στρατιωτική βοήθεια και οι Άγγλοι τους παρέχουν οργάνωση και λειτουργία. Από τα έσοδα δε των πετρελαίων της Σαουδικής Αραβίας, μόνο το 20% πηγαίνει στην Σαουδική Αραβία. Το υπόλοιπο 80% πηγαίνει στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

  Λ2

  Σήμερα ο Ερντογάν εκπαιδεύει Τατάρους για να αποσταθεροποιήσουν την Κριμαία και Ουϊγούρους για την Κίνα, αυτό το συζητάνε ελεύθερα στην ΜΙΤ (μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας). Εκπαιδεύει επίσης και αλβανούς, για Κόσσοβο και Αλβανία. Η δε τουρκική μαφία ελέγχεται από τους γκρίζους λύκους οι οποίοι ελέγχονται από τις μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας. Ο Ερντογάν αυτό που κάνει τώρα είναι να προετοιμάζει το έδαφος για πόλεμο των μουσουλμάνων με τους Ρώσους.

  Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν η Τουρκία διαμελισθεί σε τρία κομμάτια, ο σέρβος αναλυτής απάντησε ότι η Τουρκία είναι ήδη κατεστραμμένη από τους βρετανούς. Η Τουρκία δημιουργήθηκε για να επιτεθεί στην Ρωσία και γι αυτό πάντα οι άγγλοι υποστηρίζουν την Τουρκία εναντίον της Σερβίας και της Ρωσίας. Προσωπική του εκτίμηση είναι ότι τελικά η Τουρκία θα κάνει κίνηση εναντίον της Ρωσίας ώστε να γίνει ο πόλεμος.

  Με την οργάνωση που έχει η τουρκική μαφία, συνέχισε ο σέρβος αναλυτής, σε συνδυασμό με τα εκατομμύρια των τούρκων μεταναστών που βρίσκονται στην Γερμανία από την μια, και από την άλλη οι νεοναζί που ελέγχονται από την Μοσσάντ, ανά πάσα στιγμή μπορούν να αποσταθεροποιήσουν την Γερμανία. Στην δε Γερμανία, ο Σόρος μαζί με τον Ρότσιλντ πληρώνουν διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις για να διαμορφώσουν έτσι την κατάσταση ώστε να γίνει πόλεμος πολιτών. Ο Ερντογάν και η Μέρκελ είναι εβραίοι όπως και ο Τσίπρας στην Ελλάδα. Αυτό όλοι το ξέρουν στην Ελλάδα.

  Δεν δίστασε ο Λούτσιτς να παραλληλίσει τον Χίτλερ με τον Ερντογάν λέγοντας ότι ο Χίτλερ ήταν χαζάρος όπως και όλοι οι συνεργάτες του, όπως π.χ. ο Γκαίμπελς και ο φον Μπράουν ο μετέπειτα ιδρυτής της ΝΑΣΑ, κλπ. και όλοι αυτοί σώθηκαν μετά τον πόλεμο. Όπως εκπαίδευσαν τον Χίτλερ για ηθοποιό έτσι εκπαίδευσαν και τον Ερντογάν.

  Για την πατρίδα του την Σερβία είπε ότι ο Σόρος εργάστηκε ως εξής. Η Μίρα Μάρκοβιτς, η γυναίκα του Μιλόσεβιτς, βοήθησε τον Σόρος να μπει στην Σερβία και κατόπιν ο Σόρος βοήθησε στο να καταστραφεί ο Μιλόσεβιτς και να επικρατήσει αυτή η κυβέρνηση που είναι τώρα. Στην ουσία επικράτησε ένας δικομματισμός, που και τα δύο κόμματα είναι το ίδιο. Αυτό όμως είναι γενικό. Όλοι ζούμε σε ένα ολόγραμμα, έχουμε ψεύτικες επιλογές στις εκλογές και τελικά γίνεται αυτό που γίνεται στις ΗΠΑ, ότι όποιο κόμμα και να βγει στο τέλος διοικούν οι υπερ-σιωνιστές. Αλλά σήμερα στην Σερβία, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας που βρίσκονται στην Σερβία, υπάρχουν από μερικές εκατοντάδες έως χίλιοι ισλαμιστές και είναι έτοιμοι να προβούν σε βομβιστικές ενέργειες στο Βελιγράδι, στο Ζάγκρεμπ, ίσως και σε άλλες πόλεις.

  Αναφορικά με την λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη είπε ότι, η ιστορία της λαθρομετανάστευσης ξεκινάει όταν το 1864-1866 είχε παρθεί απόφαση από τους ιλλουμινάτι ότι άραβες ισλαμιστές και μαύροι (νέγροι) πρέπει να κατοικήσουν στην Ευρώπη και να αναμειχθούν με τους λευκούς χριστιανούς για να καταστρέψουν τον χριστιανισμό. Όλος ο ισλαμικός παράγων είναι υπό τον έλεγχο των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών και το Αλ-Τζαζίρα είναι ένα αντίγραφο του BBC. Θέλουν να καταστρέψουν την λευκή φυλή και τον χριστιανισμό γιατί οι εβραίοι δεν μπορούν να διοικήσουν τον πλανήτη διαφορετικά.

  Όσον αφορά την ορθοδοξία και την Ελλάδα, ο σέρβος αναλυτής είπε ότι επιθυμία των παγκόσμιων ηγετών είναι να αποσταθεροποιηθούν Σερβία FYROM, Ελλάς και τμήμα της Βουλγαρίας με τον ισλαμικό παράγοντα, ο οποίος ισλαμικός παράγοντας υπηρετεί τους σιωνιστές. Για να γίνει η Μεγάλη Αλβανία το πρώτο βήμα είναι να γίνουν εθνικές εκκαθαρίσεις στην Βόρεια Ελλάδα και μετά να δημιουργήσουν πόλεμο μεταξύ των πολιτών στην Ελλάδα. Σκεφθείτε 10.000 – 20.000 μουσουλμάνους, από αυτούς που βλέπετε στην τηλεόραση να αποκεφαλίζουν, να βοηθάνε τους αλβανούς. Αλλά νομίζω, συνέχισε, ότι το όνειρο της Μεγάλης Αλβανίας τελείωσε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιες τρομοκρατικές ομάδες θα τα παρατήσουν.

  Λ3

  Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν ο Σόρος είναι πίσω από το Μακεδονικό, ο Λούτσιτς απάντησε ότι ο Σόρος μισεί όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς και σας υπενθυμίζω ότι ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, ό οποίος ήταν πολωνός χαζάρος και βασικός ιδρυτής της τριμερούς επιτροπής, είχε πει ότι ο κομμουνισμός είναι έτοιμος να καταστραφεί και μετά έχει σειρά η ορθοδοξία (το είπε πριν πέσει ο κομμουνισμός). Ναγκασάκι και Χιροσίμα δεν επιλέχθηκαν τυχαία να καταστραφούν με πυρηνικά. Επιλέχθηκαν από τους Χαζάρους των ΗΠΑ να βομβαρδιστούν με ατομικές βόμβες διότι εκεί ζούσαν ορθόδοξοι ιάπωνες, αυτός ήταν ο λόγος που επιλέχθηκαν αυτές οι δύο πόλεις.

  Λ4

  Οι σιωνιστές θέλουν να μοιράσουν την FYROM μεταξύ Βουλγαρίας και Αλβανίας αλλά οι άγγλοι θέλουν να χωρίσουν όλες τις ορθόδοξες χώρες σε ακόμη περισσότερα κομμάτια.

  Το τελευταίο πρόγραμμα καταστροφής του Σόρος είναι η Ελλάς, είναι γνωστό ότι ο Σόρος έδωσε οικονομική υποστήριξη στον Τσίπρα. Οι σιωνιστές θεωρούν τους κατοίκους της Σερβίας, FYROM και Ελλάδος ως κατώτερες φυλές, δεν τους θεωρούν ανθρώπους αλλά σαν κάποιους που πρέπει να καταστραφούν. Το ίδιο πιστεύουν και για τους Ρώσους. Δεν μπορείτε να φαντασθείτε το πόσο μισούν τους ορθοδόξους.

  Αυτά ήταν τα λεγόμενα του Ντέγιαν Λούτσιτς και τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

  Χρήστος Μαντζιάρης

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com