Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
23.05.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Eρευνητές δημιούργησαν μια ιατροδικαστική εικόνα του Ιησού Χριστού

  Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

  Η εικόνα των ερευνητών δείχνει έναν Ιησού εντελώς διαφορετικά από ότι τον γνωρίζουν οι πιστοί, ιδιαίτερα στην Δυτική Ευρώπη. Μια εγκληματολογική έρευνα αποκάλυψε, ότι ο Ιησούς είχε ένα σκούρο δέρμα και δεν ήταν μεγαλύτερος από 1,50 μέτρα

   

  Αδιαμφισβήτητα ο ανθρωπολογικός τύπος του σημερινού Έλληνα, όπως διαμορφώθηκε κάτω από τις συνεχείς επιμειξίες των αρχαίων Αθηναίων που απελευθέρωναν κάποτε τους σκλάβους από την Ασία και την Αφρική που αγόραζαν στα παζάρια της Δήλου και συνεχίστηκε με τους εδώ εναπομείνοντες Ασιάτες της Αυτοκρατορίας του Οσμάν, τους Άραβες σε Κρήτη και Αιγαίο και αυτούς που συμμετέχοντας σε πολέμους και κατακτήσεις αλλοφυλών έμειναν στον σημερινό ελληνικό χώρο, πόρρω απέχει από τον τύπο του κλασικού Έλληνα που παριστάνουν τα αρχαία αγάλματα και αγγεία.

  Το ίδιο και με την μορφή του Ιησού, όπως την ξέρουμε από τις εικόνες στις εκκλησίες, και η οποία ουδεμία σχέση έχει με τα πρόσωπα των Αρχαίων Ελλήνων. Προσωπικά, πάντα με απωθούσαν αυτές οι μαυριδερές, αγριωπές και αυστηρές μορφές των Αγίων που έβλεπα στις εικόνες των εκκλησιών και που ήταν εντελώς ξένες με το περιβάλλον που γεννήθηκα και την ιστορία των αρχαίων Ελλήνων που διδάχθηκα στο σχολείο. Ουδεμία ομοιότητα με τον Έλληνα της κλασικής εποχής, ούτε στην μορφή, ούτε στην έκφραση του προσώπου, ασκητικός, αγριωπός και εξωκοσμικός ο ένας, ευγενής, μορφωμένος και καλλιεργημένος ο άλλος.

  Στην ζωγραφική αναπαράσταση της Μαρίας και του Ιησού διαπιστώνουμε επίσης και μια άλλη διαφορά ανάμεσα στις εικόνες τους που βλέπουμε σε Συρία και Ελλάδα και σ’ εκείνες που είδα στην δυτική Ευρώπη. Στις πρώτες η Μαρία και το τέκνο της έχουν την αραβο-αφρικανική μορφή των άλλων Αγίων, ενώ όσο πηγαίνουμε προς τη Δύση, τόσο τα πρόσωπά τους μεταβάλλονται περισσότερο, λίγο πιο ανοιχτά στην Ιταλία και την Γιουγκοσλαβία, ανοιχτότερα στην Αυστρία και τελείως ξανθά στην Γερμανία και τις σκανδιναβικές χώρες, όπου η Μαρία και το τέκνο παριστάνονται κατάλευκοι και κατάξανθοι, σαν να ζούσαν σε κάποιον μεσαιωνικό πύργο της Γερμανίας ή της Γαλλίας, απ’ αυτούς που βλέπουμε σε πίνακες ζωγραφικής.

  Θα ξεπεράσω το θέμα, με το οποίο σχεδόν κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται, δηλαδή το πώς οι Χριστιανοί από την Μέση Ανατολή μέχρι την Δυτική Ευρώπη, που πιστεύουν στα ίδια πρόσωπα, δεν ενοχλούνται ή δεν απορούν για τις τόσο έντονες φυλετικές διαφορές της Μαρίας και του Ιησού στους διαφόρους λαούς, γιατί αυτό θα ήταν θέμα μιας η περισσοτέρων διδακτορικών διατριβών, και θα σταθώ στην είδηση που διάβασα πριν λίγες μέρες στην ιστοσελίδα Mirror που γράφει, ότι ο ιστορικός Ιησούς έμοιαζε τελείως διαφορετικά από αυτόν που ξέρουμε.

  Jesus-ChristΟ Ιησούς, όπως τον ξέρουν στην Δυτική Ευρώπη

  Η ιστοσελίδα γράφει, ότι ο ιατροδικαστής Richard Neave κάνοντας χρήση της επιστήμης state-of-the-art αναπαρέστησε το πρόσωπο του Ιησού Χριστού.

  Το πρόσωπο που έφτιαξε απέχει όμως πάρα πολύ από τον ψηλό, καυκάσιο άνθρωπο με τα φωτεινά ξανθά μαλλιά, όπως τον βλέπουμε σε βίβλους και εικόνες σε όλο τον κόσμο.

  Τα χαρακτηριστικά του «πραγματικού» Ιησού είναι τα συνήθη χαρακτηριστικά των Εβραίων της Μέσης Ανατολής, που κατοικούν στην περιοχή της Γαλιλαίας του σημερινού βορείου Ισραήλ.

  Η εντυπωσιακή εικόνα δημιουργήθηκε από τον Richard Neave, έναν συνταξιούχο καλλιτέχνη της ιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, ο οποίος χρησιμοποίησε την εγκληματολογική ανθρωπολογία, που χρησιμοποιείται συνήθως για να το «χτίσιμο» πορτρέτων προς διαλεύκανση εγκλημάτων.

  Σαν ειδικός στο χτίσιμο πορτρέτων, ο Richard Neave χρησιμοποιώντας την Ιατροδικαστική και τα αρχαιολογικά δεδομένα, έχει αναπαραστήσει δεκάδες διάσημα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ο Φίλιππος Β ‚της Μακεδονίας, πατέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο βασιλιάς Μίδας της Φρυγίας. Βλέπε και http://www.mirror.co.uk/news/world-news/true-face-jesus-scientists-use-7008460?ICID=FB_mirror_main

   

  Η αναπαράσταση του Ιησού απο τον ιατροδικαστή Richard Neave

   

  Να σημειώσω, ότι για την αναπαράσταση του προσώπου του Ιησού Χριστού Ισραηλινοί αρχαιολόγοι έθεσαν στην διάθεση της ερευνητικής ομάδας του Richard Neave κρανία από το Ισραήλ. Η ομάδα τα φωτογράφισε με ακτίνες Χ και έτσι εμφανίσθηκε η δομή του προσώπου ενός „τυπικού“ Εβραίου από τη Γαλιλαία. Σύμφωνα δε με τους ερευνητές, ο Ιησούς ήταν πιθανότατα γενειοφόρος, είχε κοντά μαλλιά κατά την εβραϊκή παράδοση μάλλον με παχιές μπούκλες – ύψος όχι μεγαλύτερο από 1,50 μέτρα και ήταν πιο μυώδης από ότι τον γνωρίζουμε, γιατί εργαζόταν ως ξυλουργός στην ύπαιθρο.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   
   
   

  Αν ο Richard Neave έκανε μια αναπαράσταση των γενετικών καταβολών του γιού του δήθεν ιδρυτή του Facebook, Μάρκου απο το Ζαχαρένιο Βουνό (όπως είναι το γερμανικό του όνομα, Mark Zuckerberg) και της γιαπωνέζας γυναίκας του, θα διαπίστωνε ή ότι πρόκειται για έναν απόγονο των Aschkenasim, των Χαζάρων που ζούσαν πρίν στο σημερινό Καζακστάν και μετά κυριάρχησαν στην Γερμανία και την Δύση σαν τραπεζίτες (Rothschild παραδείγματος χάριν) ή ενός Sefardim, ενός Εβραίου απο τον Αραβικό χώρο της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής. Στην δεύτερη περίπτωση θα βλέπαμε την ακόλουθη εικόνα:
   
   
   
   

  Bildergebnis für Zuckerberg Baby

  Μπερδεμένα είναι τα πράμματα και σε ότι αφορά καί κάποιους άλλους Αγίους. Πρόκειται για τον Άγιο Βασίλειο, ο οποίος την Πρωτοχρονιά μοιράζει τα δώρα του στα παιδιά. Παρακολουθώντας απο την Γερμανία τα εν Ελλάδι συμβαίνοντα, διαπιστώνω, ότι τελευταία ο Άγιος Βασίλης φέρνει δώρα και ανήμερα των Χριστουγέννων. ‚Ετσι αλλάζουν τα πράγματα, ακόμη και οι παραδόσεις Για μένα το καλύτερο δώρο που μου έφερε όταν ήμουν μικρός στη Σταυρούπολη, το χωριό που γεννήθηκα, μετά την Κατοχή και μέσα στην πείνα και τις ανέχειες, ήταν ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες πλεγμένες απο την συγχωρεμένη τη μάνα μου, ένα δώρο που μου έμεινε βαθειά τυπομένο στην ψυχή μου, έτσι που ακόμη και πρίν μερικά χρόνια, όταν με ρωτούσαν τι θέλω για δώρο, έλεγα καλτσες.

  AgiosBasileiosSanta_ClausΟ Άγιος Βασίλης ή Μέγας Βασίλειος, έζησε στη Καππαδοκία και αφιέρωσε όλη τη ζωή του στη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, γι‘ αυτό και θεωρείται ως ο εμπνευστής της φιλανθρωπίας.

  Δείτε τώρα τον αντίστοιχο συνάδελφό του, τον Χριστουγεννάνθρωπο (Weihnachtsmann) ή Nikolaus (Άγιος Νικόλαος) της Γερμανίας, που μοιράζει τα δώρα του σε παιδιά και μεγάλους την παραμονή των Χριστουγέννων, τον Santa Claus (Άγιος Νικόλαος) που έφεραν μετανάστες απο την Γερμανία στις ΗΠΑ (όπου η Coca Cola τον „εντυσε“ καταλλήλως), τον „Περ Νοέλ“ των Γάλλων ¨η τον „Σίντερ-Κλάας“ των Ολλανδών.

   

  Τον θέλετε πιο εξωτικό; Ιδού: Είναι ο „Λαμ-Κουνγκ-Κουνγκ (= „ο Καλός γερο-πατέρας“) των Κινέζων, ο „Χοτέισο“ των Ιαπώνων, ο „Babbo Natale“ των Ιταλών ή ο „Ded Moros“ (Дед Мороз), ο παπούλης Πάγος των Ρώσων.

  Πρόκειτα για το ίδιο ιστορικό πρόσωπο, το οποίο έλκει την καταγωγή του απο τον Άγιο Βασίλειο της Καισαρείας, αυτόν, που οι Δυτικοί αντικατέστησαν με τον Άγιο Νικόλαο και τον έκαναν Σάντα Κλάους ή τον έκαναν έναν καλό παπούλη, με πάγους ή χωρίς. Αντε να βρείς άκρη. Εδώ μάλλον και ο Richard Neave θα τάβρισκε σκούρα.

  Εύχομαι σε όλες και σε όλους καλές γιορτές και το νέο έτος με υγεία και να είναι καλύτερο απ‘ αυτό που μας εγκαταλείπει. Και αν φεύγοντας έπαιρνε μαζί του και τον Τσίπρα με τις Συνιστώσες του, θα ήταν ακόμη πιο καλύτερα.

  20 Comments

  • derkon sagt:

   Ο Χριστός, σαν Εβραίος που ήταν, είναι απολύτως φυσικόν να είναι μαύρος,
   αφού οι Εβραίοι ανήκουν στη μαύρη φυλή.
   Οι σημερινοί Εβραίοι, που δεν είναι Εβραίοι αλλά Χάζαροι Ιουδαϊκού θρησκεύματος, και ασιατικομογγολικής προελεύσεως, με πολλά στοιχεία της φυλής των Ούνων, δεν έχουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Εβραίων,
   αλλά, -κατόπιν και των πολλών επιμειξιών-, κατέληξαν να έχουν τα γνωρίσματα της λευκής φυλής.
   derkon

  • derkon sagt:

   Και εγώ κάνω την ίδια ευχή με την δική σου, δηλαδή ο νέος χρόνος να πάρει τον Χάζαρο Axel Tsipra με τις συνιστώσεις του, και συμπληρώνω, να τους στείλει στο διάολο, αλλά δεν βλέπω κάποιον από τους άλλους, που δεν θα έκανε αυτά που τώρα κάνει ο A.Tsipra.
   Δυστυχώς το πολιτικό πάνελ της χώρας μας, μετά τον Καραμανλή τον νεώτερο, έχει τα χάλια του.
   Δειλοί, μοιραίοι, και άβουλοι αντάμα, αλλά δυστυχώς και προδότες,
   είναι οι επίδοξοι διάδοχοι.
   Δηλαδή μία από τα ίδια !
   derkon

  • Florrie sagt:

   Hmm it looks like your website ate my first comment (it was super long) so I
   guess I’ll just sum it up what I submitted and say,
   I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m
   still new to everything. Do you have any tips for newbie blog
   writers? I’d really appreciate it.

  • Ricardo sagt:

   Howdy! I just want to give you a big thumbs up for the excellent information you have got here on this post.
   I am returning to your site for more soon.

  • Gudrun sagt:

   If you are going for best contents like myself, just pay a
   visit this website all the time since it gives quality contents,
   thanks

  • hack sagt:

   I do consider all the ideas you have introduced on your post.
   They are really convincing and will definitely work.

   Nonetheless, the posts are too short for beginners.
   May just you please lengthen them a little from next time?

   Thanks for the post.

  • Warren sagt:

   Ahaa, its pleasant discussion regarding this article here at this web site,
   I have read all that, so now me also commenting at this place.

  • Shawn sagt:

   Hi! I understand this is somewhat off-topic however I had to
   ask. Does running a well-established blog like yours take a
   lot of work? I am completely new to writing a blog however I do write
   in my diary every day. I’d like to start a blog so I can share my own experience and feelings online.
   Please let me know if you have any suggestions or
   tips for brand new aspiring blog owners. Appreciate it!

  • hack sagt:

   Hello my friend! I want to say that this post is awesome,
   nice written and include almost all vital infos.

   I’d like to peer more posts like this .

  • sims sagt:

   Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like
   you wrote the book in it or something. I think that
   you can do with some pics to drive the message home a bit, but
   instead of that, this is excellent blog. A great read.
   I will certainly be back.

  • Francisca sagt:

   I do trust all of the ideas you have introduced for your post.
   They are really convincing and will definitely work. Still, the posts are too quick for
   novices. May you please extend them a bit from next time?

   Thanks for the post.

  • When I initially commented I clicked the „Notify me when new comments are added“
   checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
   Is there any way you can remove people from that service?
   Appreciate it!

  • website sagt:

   I visited various sites but the audio feature for audio songs current at this
   web site is really excellent.

  • sims sagt:

   Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar
   one and i was just curious if you get a lot of spam remarks?

   If so how do you prevent it, any plugin or anything you can recommend?
   I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is
   very much appreciated.

  • Garnet sagt:

   Hi I am so thrilled I found your website, I really found you by error,
   while I was browsing on Aol for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks for a incredible post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have bookmarked it
   and also added in your RSS feeds, so when I have time I
   will be back to read a great deal more, Please do keep up the excellent job.

  • pixel racer sagt:

   Generally I do not learn article on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try
   and do it! Your writing style has been surprised me.
   Thanks, very great post.

  • Marcus sagt:

   Hello colleagues, pleasant piece of writing and fastidious arguments commented here,
   I am really enjoying by these.

  • cheat sagt:

   Terrific work! That is the kind of information that are meant to be shared around the web.
   Shame on Google for not positioning this submit higher! Come on over and
   consult with my website . Thank you =)

  • I’m more than happy to discover this great site. I wanted to thank you for
   your time just for this fantastic read!! I definitely really liked every little bit of it and I have you book marked
   to see new stuff in your web site.

  • hill climb sagt:

   Hello there, I discovered your website via Google
   even as searching for a related topic, your site came up, it appears to be like good.
   I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

   Hello there, simply became alert to your weblog via Google, and located that it
   is really informative. I am gonna be careful for brussels.
   I will appreciate in the event you proceed this in future.
   Lots of other people can be benefited out of your
   writing. Cheers!

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com