Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
20.07.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  Facebook, Twitter και άλλα τέτοια μέσα κοινωνικής …κατασκόπευσης

  Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

  Ο χρήστης αυτών των „κοινωνικών“ μέσων νομίζει, ότι με τις καταχωρήσεις του „μάχεται“, υποστηρίζοντας το Α ή Β κόμμα, κάποιον πολιτικό «ηγέτη», τις ιδεολογίες, για να ρίξει την κυβέρνηση, να συνεισφέρει στον αγώνα για την Δημοκρατία, να αποκαλύψει σκάνδαλα, να στοχοποιήσει πολιτικούς και επιχειρηματίες που θεωρεί υπεύθυνους για την κατάντια μας κ.λπ. κ.λπ. Όντας στην πραγματικότητα ένας ανόητος και μπουνταλάς

   

   

  Μαχητές και αγωνιστές ή χρήσιμοι ηλίθιοι;
  Το Facebook, το Twitter και τα άλλα μέσα της λεγόμενης κοινωνικής δικτύωσης, εργάζονται με εκλεπτυσμένα λογισμικά προγράμματα, που έχουν σοφιστεί οι μυστικές υπηρεσίες Mossad και CIA για να κατασκοπεύουν και να ποδηγετούν τον κόσμο, ιδιαίτερα την νεολαία. Φιλοσοφία των προγραμμάτων αυτών είναι η κατασκόπευση του χρήστη απο τον ίδιο τον εαυτό του.

  Αν αυτά τα πείς σ‘ έναν κοινό χρήστη αυτών των μέσων δεν θα τα πιστέψει. Θα σού πεί, ότι τα χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί με τον κόσμο ή να αποκτήσει „φίλους“. Ή γιατί „μάχεται“: Με μια δική του σελίδα ή με μια ομάδα μέσα στο Facebook ή στο Twitter που υποστηρίζει τον Α ή Β πολιτικό «ηγέτη», για να ξυπνήσει τον κόσμο, να ρίξει την κυβέρνηση, να συνεισφέρει στον αγώνα για την Δημοκρατία, να αποκαλύψει σκάνδαλα, να στοχοποιήσει πολιτικούς και επιχειρηματίες που θεωρεί υπεύθυνους για την κατάντια μας κ.λπ. κ.λπ. Τα ίδια που λένε και τα διάφορα κινήματα, που «μάχονται» κι’ αυτά για τα εγκλήματα των Μνημονίων, την έξοδο απο την Ευρωζώνη, μια συντακτική εθνοσυνέλευση, ένα νέο πολίτευμα ή που κάνουν προτάσεις για συγκεκριμένες δράσεις εναντίον της κυβερνήσεως. Όλοι αυτοί, αν δεν είναι πράκτορες του ίδιου πολιτικού συστήματος που κατηγορούν, είναι πεπεισμένοι, ότι κάνουν έναν „αγώνα“ για το καλό της κοινωνίας, ότι δίνουν μια μάχη, που την εγκωμιάζουν σαν μια ηθική υποχρέωση που έχουν απέναντι στην χώρα.

  Για τους κοινούς χρήστες λοιπόν το Facebook είναι η μοντέρνα αγορά της κλασσικής Αθήνας, όπου μπορείς να συνδιαλέγεσαι με φίλους και ομοϊδεάτες ή να κονταροχτυπιέσαι με αντιπάλους καί μάλιστα ψηφιακά, χωρίς το στρεςς μιας ζωντανής συζήτησης. Και για τους αρσενικούς είναι και ένα μέσο, με το οποίο ελπίζουν, πάλι ψηφιακά, να ψαρέψουν καμμιά γκόμενα ή να αποπλανήσουν κανένα κοριτσάκι ή αγοράκι.

  Ο σκοπός όμως αυτής της κοινωνικής δικτύωσης είναι διαφορετικός απο αυτόν που νομίζουν ή πιστευούν οι χρήστες της, γιατί αυτοί που την σοφίστηκαν, δεν το έκαναν για να προσφέρουν στην νεολαία ένα ψηφιακό παίχνιδι, για φιλανθρωπικούς λόγους, γιατί νοιάζονται τόσο για τον συνάνθρωπό τους. Αυτό είναι ένα τραγικό λάθος. Διότι αυτοί που σοφίστηκαν αυτά τα δήθεν κοινωνικά μέσα, το έκαναν για να μαντρώσουν τα ανυποψίαστα πρόβατα των χρηστών του σ’ένα μαντρί, όπου οι τσομπάνηδες θα τα κουρέβουν και θα πουλάν το μαλλί τους, εκμεταλλευόμενοι την ψυχολογία της μάζας, οδηγώντας τα θύματά τους σε κινήματα και επαναστάσεις, όπως ήταν η „Αραβική ‚Ανοιξης“ στις χώρες της Βορείου Αφρικής. Γιατί στην πραγματικότητα τα μέσα αυτά είναι εργαλεία που χρησιμοποιούν η Mossad, η CIA και άλλα κυβερνητικά πρακτορεία και ιδρύματα, που βρίσκονται στην υπηρεσία του Ηγεμόνα και ψαρεύουν μ΄αυτό τον τρόπο τα πρόβατα που αποπλάνησαν μ‘ έναν ψεύτικο μπροστάρη τράγο σε φασαρίες, που δεν είναι καθόλου καλές για τις χώρες τους. Καμμία κοινωνική αναστάτωση, κάνενα κίνημα, κανένας προφήτης που εμφανίζεται σαν ο σωτήρας δεν είναι καλός για τις χώρες του, ό μόνος που έχει όφελος απ‘ αυτά είναι ο Ηγεμόνας και τα σχέδιά του για τον έλεγχο του Πλανήτη.

  Για τους μη γνωρίζοντες: Ηγεμόνας δεν είναι οι ΗΠΑ ούτε ή η Γερμανία, όπως εσφαλμένα νομίζουν οι δημοσιογράφοι, οι μπλογκατζήδες και ο απλός κόσμος στην Ελλάδα, αλλά ούτε και τα τσιράκια του που προώθησε σε μια χώρα και τώρα θέλει να τους ξηλώσει, γιατί δεν του κάνουν πλέον τη δουλειά του ή είναι καμμένα χαρτια. Ηγεμόνας για μένα είναι το σύστημα της δυναστείας των Rothschilds, που μαζί με τους Rockefeller, Soros και ορισμένους άλλους κατόχους του χρήματος και την παγκόσμια ελίτ που δημιουργήθηκε γύρω τους ελέγχει μεσω της City of London (CoL) και της Wall Street της Νέας Υόρκης το παγκόσμιο τοκογλυφικό-χρηματοπιστωτικό σύστημα, τα ΜΜΕ, το ΝΑΤΟ και τις κυριότερες μυστικές υπηρεσίες (Mossad, CIA, BND,  MI6) – και μέσω αυτών την πολιτική και τους πολιτικούς. Τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Γερμανία και την Ελλάδα.

  Πως ο χρήστης των κοινωνικών μέσων κατασκοπεύει τον εαυτό του
  Οι πληροφορίες που δημοσιεύουν οι χρήστες των μέσων …κοινωνικής δικτύωσης για τον εαυτό τους, την ομάδα τους, το κίνημά τους, το κόμμα τους, τα προγράμματα και τους σκοπούς των κινημάτων και κομμάτων, πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στο Open Source Center – OSC (Κέντρο Ανοιχτών Πηγών), μια κατασκοπευτική υπηρεσία της αμερικανικής κυβέρνησης με έδρα την Virginia, στην οποία εργάζονται μερικές εκατοντάδες εξειδικευμένων προγραμματιστών κ.λπ., με σκοπό την συλλογή και αξιολόγηση υλικού απο δημόσια προσιτές πηγές. Στα υλικά αυτά συγκαταλέγονται τα λεγόμενα γκρίζα δημοσιεύματα (gray literature), στα οποία ανήκουν και οι αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα Facebook, Twitter κ.λπ., που συλλέγονται απο υπηρεσίες όπως η World News Connection (WNC), το DOD και το DNI Open Source Center – Building the Partnership καθώς και πληροφορίες που συλλέγουν οι αναλυτές που έχουν αποσπασθεί στις διάφορες πρεσβείες των ΗΠΑ ανα τον κόσμο.

  Με τα υλικά αυτά οι ειδικοί του Open Source Center σχηματίζουν το τρέχον προφίλ μιας κοινωνίας, τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές τάσεις και εντάσεις, τις προθέσεις των κομμάτων για το Α ή Β θέμα, τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και της κοινής γνώμης, την πολιτική και κοινωνική σταθερότητα, ο κατάλογος είναι μεγάλος. Και οι εκθέσεις τους διαβιβάζονται καθημερινά στον Λευκό Οίκο, όπου χρησιμοποιύνται για την ενημέρωση του Αμερικανού προέδρου που αποφασίζει για το τι δέον γενέσθαι. Όχι ο ίδιος βέβαια, αλλά ειδικά επιτελεία που υπάγονται στο Senate Committee on Foreign Relations ή στο Committee on International Relations.

  Με την αξιολόγηση των δημοσιευσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το OSC έχει τη δυνατότητα να σχηματίζει μια εικόνα για το κλίμα που επικρατεί, για παράδειγμα, στην Ελλάδα σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας λόγω κρίσης, λίστας Λαγκαρντ και της γενικότερης αντιδικίας μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης (Τσίπρας, Ανταρσύα, ΚΚΕ κ.λπ). Και ο Ηγεμόνας, με τα μαζικά μέσα (ΜΜΕ) που ελέγχει σχεδόν σε παγκόσμιο επίπεδο (εφημερίδες, ημέτερους δημοσιογράφους, πληρωμένους μπλογκατζήδες και σχολιαστές των μπλόγκς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, Αντίφα κ.λπ. κ.λπ.), να επεμβαίνει, ποδηγετώντας την εξέλιξη στην επιθυμητή κατεύθυνση: Την υποστήριξη ενός ή περισσότέρων πολιτικών κομμάτων, την δημιουργία νέων πολιτικών κομμάτων (όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά) και απειράριθμών πολιτικών κινημάτων ή την δημιουργία κοινωνικών αναστατώσεων.

  Το ανοιχτό βιβλίο του Facebook, μιας εταιρείας της CIA
  Σήμερα το Facebook είναι κυριολεκτικά ένα ανοιχτό βιβλίο, το οποίο δίνει πληροφορίες για τον καθένα μας στον καθένα. Και πρωταρχικά στις διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες που ανέφερα παραπάνω, που έχουν επενδύσει πολλά εκατομμύρια δολλάρια στα „κοινωνικά“ δίκτυα όπως το Facebook, με σκοπό να γίνουν αυτό που έγιναν: Αντρα κατασκοπείας, που να εμφανίζονται σαν δήθεν κοινωνικά χρήσιμα.
  Το Facebook ιδρύθηκε με χρήματα που διέθεσε η Accel Partners, μια εταιρεία συμμετοχών, διασυνδεδεμένη με την επενδυτική εταιρεία In-Q-Tel, μια κρυφή επενδυτική εταιρεία της CIA. Σύμφωνα με την σελίδα της εταιρείας, το Facebook ιδρύθηκε το 1999 σαν μια Start-up επιχείρηση υπό τον εβραίο Μάρκο Ζαχαρόβουνο (Mark Zuckerberg, γερμανοεβραϊκό όνομα που προέρχεται απο το Zucker=Ζάχαρι + Berg=Βουνό), με σκοπό την χρήση των νέων τεχνολογιών της πληροφορικής για την υποστήριξη του έργου της CIA και χρηματοδοτήθηκε με 13 εκατομμύρια δολλάρια. Και η In-Q-Tel στο Arlington, Virginia, των ΗΠΑ, είναι μάλιστα μια μη κερδοσκοπική εταιρεία „that invests in high-tech companies for the sole purpose of keeping the Central Intelligence Agency, and other intelligence agencies, equipped with the latest in information technology in support of United States intelligence capability“.

  «Πρέπει να δούμε τα πρώτα χρήματα που πέσαν στα κοινωνικά δίκτυα,“ λέει ο ερευνητής δημοσιογράφος Wayne Madsen το 2011 σχετικά με τη συνεργασία της CIA με τα κοινωνικά δίκτυα. „Γνωρίζουμε με βεβαιότητα, ότι η CIA μέσω της εταιρείας επιχειρηματικού κεφαλαίου In-Q-Tel που διαθέτει, έχει επενδύσει τεράστια ποσά σε αναδυόμενες εταιρείες μέσων ενημέρωσης. Γι‘ αυτό ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει, ότι η ανάρτηση δεδομένων και πληροφοριών αντικαθιστά την δουλειά της CIA“ (Το βίντεο έχει αποσυρθεί απο το YouTube). Πόσες τέτοιες εταιρείες μέσων ενημέρωσης έχουν χρηματοδοτηθεί έτσι στην Ελλάδα;

  Να γνωρίζουμε λοιπόν, ότι πίσω απο αυτά τα μέσα „κοινωνικής“ δικτύωσης βρίσκεται ο Big Brother, ο οποίος όχι μόνο μας παρακολουθεί, αλλά και πονηρά μας καθοδηγεί. Στους δρόμους που αυτός θέλει και όχι σε αυτούς, που εμείς νομίζουμε ότι μας πηγαίνει. Ο Big Brother παρακολουθεί τις δραστηριότητές όλων μας και τις χρησιμοποιεί για τον απόλυτο έλεγχο και την καθοδήγησή μας. Όχι βέβαια απο περιέργεια, αλλά γιατι αυτό εξυπηρετέι την παγκόσμια πολιτική του σιωνιστικού Ηγεμόνα.

  Στην Ελλάδα, φερ’ ειπείν, ο δρόμος που μας δείχνει, οδηγεί κατ‘ ευθείαν στην φασαρία, στην πολιτική και κυβερνητική αστάθεια, στην ανομία, το χάος και τελικά στον γκρεμό. Με επικεφαλής τον Τσίπρα, τον Ανταρσύα, τους ταμπουρομένους αλητάμπουρες της ΕΡΤ και όλους τους δήθεν διανοούμενους και καλλιτέχνες που δεν αφήνουν στην κυβέρνηση ούτε μία σωστή τρίχα, αλλά θέλουν να την ρίξουν, για να ξαναζήσουν, όπως εσφαλμένα νομίζουν, το όνειρο της κρεπάλης του παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ.

  Επειδή σε καμμία περίπτωση δεν θα ξεπληρωθεί το δημόσιο χρέος που οφείλουμε στον σιωνιστικό Ηγεμόνα και δεν θα αποκτήσουμε, όπως βλακωδώς διακηρύττους οι παραπάνω, την εθνική μας κυριαρχία, που απο τα όμοια πρόσωπα απωλέσαμε, και άρα με τους σημερινούς φασαριατζήδες του ΤΣΥΡΙΖΑ κ.λπ., εκείνο που σίγουρα μπορούμε να αναμένουμε, είναι η περαιτέρω χειροτέρευση της κατάστασης στην Ελλάδα.

  Όποιος θέλει λοιπόν, ας συνεχίσει να κάνει την επανάσταση, με τα εργαλεία που του θέτει ευχαρίστως στην διάθεσή του ο Big Brother, την δημιουργία κοινωνικής και πολιτικής αναστάτωσης, την ανομία και την κατάλυση της κρατικής τάξης. Για τις οποίες τελικά χαίρεται μόνο ο λύκος, τουτέστιν ο Ηγεμόνας.

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com