Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
18.06.2024
 • Allgemein
 • Diktatur/Δικτατορία
 • Brain Drain
 • Balkan/Βαλκάνια
 • Bücher/Βιβλια
 • Medien/Μαζικά Μέσα
 • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
 • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
 • Sprache/Γλώσσα
 • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
 • Nationalismus/Εθνικισμοί
 • Thema/Θέμα
 • Termine/Εκδηλώσεις
 • Geopolitik/Γεωπολιτική
 • Politik/Πολιτική
 • Terrorismus/Τρομοκρατία
 • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
 • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
 • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
 • Religion/Θρησκεία
 • Geschichte/Ιστορία
 • Umwelt/Περιβάλλον
 • Korruption/Διαφθορά
 • Reisen/Ταξιδιωτικά
 • Musik/Μουσική
 • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
 • Küche/Κουζίνα
 • kachelmannwetter.com
  Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
  Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

  The World in 2017


  Walter K. Eichelburg

  Στο τέλος κάθε έτους, το κορυφαίο οικονομικό περιοδικό „The Economist“ δημοσιεύει στην πρώτη του σελίδα μια εικονογραφημένη προεπισκόπηση για το επόμενο έτος.  Οι αναγνώστες καλούνται να κάνουν τις δικές τους ερμηνείες. Εδώ οι προβλέψεις για το 2017 από την Γερμανία

  Τίτλος του γερμανικού κειμένου: “The World in 2017“
  Μετάφραση: Δρ. Εμμανουήλ Σαρίδης

  Σε ποιούς ανήκει το περιοδικό „The Economist“; Η ανγκλική έκδοση της Wikipedia γράφει: The publication belongs to the Economist Group. It is 50% owned by the English branch of the Rothschild family and by the Agnelli family through its holding company Exor. The remaining 50% is held by private investors including the editors and staff. (Το περιοδικό ανήκει στον Όμιλο Economist. Το 50% ανήκει στον ανγκλικό κλάδο της οικογένειας Rothschild και στην οικογένεια Agnelli μέσω της εταιρείας χαρτοφυλακίου Exor. Το υπόλοιπο 50% ανήκει σε ιδιώτες επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των συντακτών και του προσωπικού).

  Bildergebnis für economist cover 2017

  https://hartgeld.com/media/pdf/2016/Art_2016-280_Economist-2017.pdf

  Η Ερμηνεία από τη Γερμανία:
  Ο κόσμος μετατρέπεται σε έναν πλανήτη Trump. Ο Trump παριστάνεται σαν βασιλιάς ή αυτοκράτορας. Απόλυτα σωστό για την παγκοσμιοποίηση. Οι μοναρχίες έρχονται! Εν πάσει περιπτώσει φαίνεται να έχει προγραμματιστεί έτσι, όπως και η αποχώρηση των άλλων ελίτ (Merkel + Hollande + Lagarde), βλέπε και το „Wheel of Fortune“, τον „Τροχό της Τύχης“, στο οποίο είναι φυλακισμένες αυτές οι 3 φάτσες και βασανίζονται με κάθε στροφή του τροχού. Η εξορία της κυρίας Merkel φαίνεται λοιπόν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί! Το 2017 θα μάθουν τι σημαίνει να τρέμεις

  Αυτή τη φορά φαίνεται το εξώφυλλο του Economist να εξηγεί καλύτερα την κατάσταση, σε αντίθεση με την εικόνα που δημοσίευσε το 2016. Καλό για μάς, γιατί έτσι μπορούμε να προσανατολιστούμε πιο εύκολα.

  THE TOWER (Ο Πύργος)
  Οι 3 ομάδες που στηρίζουν το σημερινό καθεστώς (την καθεστηκυία τάξη) και φαίνονται όλες σκουροκόκκινες, θα θυσιαστούν, θα πρέπει να παραιτηθούν ή να πεθάνουν, γι‘ αυτό είναι σε σκούρο κόκκινο χρώμα. Το κτίριό τους στην εποχή του ΧΡΥΣΟΥ και του ΦΩΤΟΣ θα το χτυπήσει ένας θείος κεραυνός και θα το καταστρέψει σε μεγάλο βαθμό. Προσέξτε τις ομάδες ανθρώπων, πάνω στις οποίες πεφτουν ΠΕΤΡΕΣ. Η κομμουνιστική σημαία και κατ‘ επέκτασιν η σημαία της Αντιφα δείχνουν, ότι αυτη πρέπει να είναι μόνο η Merkel με τους υπηρέτες και τους νεροκουβαλητάδες της. Δηλαδή αυτούς που υπηρετούν την πολυπολιτισμικότητα.

  Οι ομάδες στήριξης του καθεστώτος είναι:
  1) Οι σοσιαλιστές Merkel + Hollande + Lagarde, δηλαδή τα αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα καθώς και οι οργανώσεις του καθεστώτος όπως είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
  2) Οι χριστιανικές εκκλησίες που καθοδηγούνται από το καθεστώς
  3) Τα Μαζικά Μέσα που κάθονται στο ΚΕΝΤΡΟ του Πύργου και αποτελούν το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ της εξουσίας (διότι κυβερνά, όποιος έχει από πίσω του τα Μαζικά Μέσα).

  Πολύ σύντομα ο πύργος πέφτει πάνω στον Τύπο, η κοφτερή άκρη του πέτρινου βουνού στοχεύει κατ‘ ευθείαν στο ΚΕΝΤΡΟ, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που βιώνουν μια άνευ προηγουμένου καταστροφή…που προέρχεται από τις μαζικές αποκαλύψεις που συγκλόνισαν την αξιοπιστία των μέσων ενημέρωσης και τον Τύπο. Που σημαίνει: „Πώς μπορούσατε αυτά τα κακά να μας τα κρύβεται τόσον καιρό; Τα Μέσα θα θεωρηθούν και ο κόσμος θα τα μεταχειρίζεται πλέον σαν βρωμιάρικα. Το 2016 η λέξη του έτους ήταν „Lügenpresse“ (Τύπος του ψεύδους), το 2017 θα έχουμε την ΣΥΝΤΡΙΒΗ των μέσων ενημέρωσης, που βρίσκονται σε έναν πύργο προστασίας με χοντρά τοιχώματα, που μέχρι σήμερα ήταν ακαταμάχητος. Τώρα όμως γίνεται μια επίθεση εναντίον του πύργου προστασίας τους, από μια κατεύθυνση που προηγουμένως δεν γνωρίζαμε, από πάνω.

  JUDGMENT (Η απόφαση)
  Είναι η κάρτα εκκίνησης – γέρνει στο πλάι για να μας τονίσει το σούπερ γεγονός του 2016, την νίκη του Trump για την προεδρία των ΗΠΑ. Ο Donald Trump έθεσε την ιδέα της δικαιοσύνης και πάλι στο προσκήνιο και έγινε έτσι ο βασιλιάς του λαού των ΗΠΑ, ο σπουδαιότερος εκπρόσωπος και προστάτης του. Έχει την εύνοια των ανθρώπων, είναι ο άνθρωπός τους. Θρονιάζει γι‘ αυτούς σε όλη τη Βόρεια Αμερική και επιδρά προστατευτικά για ολόκληρο τον κόσμο, διότι ο μανδύας του τυλίγει απαλά όλο τον κόσμο. Διαμορφώνει το 2017, γι‘ αυτό και ο τονισμός με κίτρινο χρώμα του κειμένου „Planet Trump“. Ο Trump κρατά στο δεξί του χέρι (αριστερή πλευρά) όχι μόνο το στέμμα, αλλά και το νέο χρήμα. Κάτω από το σκεύος με το στέμμα βρίσκεται μια χρυσή κάρτα αντί για ένα σωρό άχρηστα χαρτονομίσματα. (Σίγουρα μια τολμηρή ερμηνεία, αλλά ας μου επιτραπεί εδώ στην ιστοσελίδα που λέγεται Hartgeld, σκληρό νόμισμα). Έρχεται η υποσχεθείσα Gold Age, η Χρυσή Εποχή.

  Εδώ βλέπουμε καταφανή σύμβολα, ότι οι Μοναρχίες ξανάρχονται. Προφανώς δεν ήθελαν να παραστήσουν έναν Μονάρχη και γι‘ αυτό πήραν τον Trump.

  THE WORLD (Ο Κόσμος)
  Το καθεστώς (η καθεστηκυία τάξη), που ενσαρκώνεται από την κάτω δεξιά πυραμίδα, ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ. Τα κτίρια αριστερά παρουσιάζουν τράπεζες ή δικαστήρια και το θόλο του Reichstag στο Βερολίνο και κατ‘ επέκτασιν τις κυβερνήσεις της Ευρώπης. Όλα θα πρέπει να πλημμυρίσουν και πάλι από το φως του ήλιου και το σκοτάδι της δικτατορίας της Merkel θα πρέπει να εξαφανιστεί. Οι συνδετικές γραμμές υποδεικνύουν, ότι επιστρέφει ο δίκαιος διαχωρισμό των 3 εξουσιών και κατ‘ επέκτασιν μια συνεπής ενότητα του χρηματοδοτικού συστήματος, της αντιβασιλείας και των ελίτ. Οι κορνίζες με τις φωτογραφίες, την Αγία Γραφή και τα βιβλία θα μπορούσαν επίσης να σημαίνουν και το ότι η εμπειρία από το 2017 δίπλα στη δικαιοσύνη, την αρετή και την αλήθεια θα γνωρίσει και η επιστημονικής τιμή μια αναγέννηση και ότι θα έλθουν η πραγματική εκπαίδευση, οι γνώσεις, οι δεξιότητες και η πραγματική τέχνη. Που θα είναι πιο συντηρητική από το μοντερνιστικό-παρακμιακό-αριστερό στυλ. Περισσότερος επαγγελματισμός, λίγοτερη γραφειοκρατία. Θα καταργηθούν όλα τα διακοσμητικά στοιχεία όπως το φύλο και οι περιβαλλοντικές ανοησίες.

  THE HERMIT (Ο ερημίτης…σίγουρα με πολύ προφητικό ταλέντο)
  Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΤΤΙΡ είναι παρελθόν, πεθαίνουν, γι‘ αυτό θα φροντίσει ο λαός, που θα τολμήσει την επανάσταση! Τα έργα/τα σχέδια του καθεστώτος είναι τα πιο μισητά από τον λαό. Δεν θέλει πλέον την ΕΕ με τους κανόνες της. Καμία παγκοσμιοποίηση που χωρίζει τον κόσμο σε νικητές και ηττημένους, σε πλούσιους και φτωχούς, σε μορφωμένους και σε όσους μένουν αμόρφωτοι, σε ψευδόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ξεγελασμένους από τα Μέσα αυτά, σ΄εκείνους εκεί επάνω και στους άλλους από κάτω (προσέξτε τα άρθρα στις εφημερίδες και τα στρογγυλά τραπέζια στα κανάλια, που ξεκουφαίνουν τελευταία τον κόσμο με αυτές τις ορολογίες !!!)! Η αιτία της λαϊκής εξέγερσης είναι κατά τη γνώμη της φυλλάδας „Bild“ η πόλωση που προκαλεί το καθεστώς για Ανοιχτόχρωμους και Σκούρους, για καλούς (Αριστερούς, Πράσινους, Φιλομετανάστες, Οπαδούς του Ισλάμ, Σεχταριστές του κλίματος, Vegans, Αυτο-μισητές, Διεθνιστικές) και τους κακούς (Pegida, αντιπάλους της ΕΕ, Κρεατοφάγους, Αντιπάλους του Ισλάμ, Εθνικιστές).

  DEATH (Θάνατος)
  Ένας χρόνος με απίστευτα πολλά θύματα. Το έναυσμα θα μπορούσε να είναι ένας πυρηνικός πόλεμος, γι‘ αυτό βλέπουμε ένα σύννεφο μανιταριού. Τα νεκρά ψάρια κάτω δείχνουν θανάτους από δηλητηρίαση. Έτσι, η εικόνα θα μπορούσε να προβλέψει έναν αιματηρό πόλεμο κατά του Ισλάμ, αφού βέβαια προηγηθεί μια πυρηνική τρομοκρατική επίθεση.

  THE MAGICIAN (Ο μάγος/μάντης)
  Θα αρχίσει μια ΕΞΥΜΝΟΥΜΕΝΗ, ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΠΟΧΗ, που θα διαρκέσει πολύ. Γιατί; Πάνω από το πρόσωπο βρίσκεται ένα φωτοστέφανο με τη μορφή του χαρακτήρα για ΑΠΕΙΡΟ. Θα έλθει λοιπόν μια εποχή με μοναρχίες και κάλυψη χρυσού (βλέπε την κάρτα Νο 2 έρχονται με τον Trump ως Μονάρχη), με την οποία θα ξεκινήσει ένα τεράστιο πρόγραμμα κατασκευής οικιών. Ο 3D εκτυπωτής είναι μόνο για να μας επισημάνει, ότι σήμερα πίσω από τον κλάδο κατασκευών βρίσκεται μόνο η εμπορευματοποίηση και όχι το μολυνθεί και να μην το αποτελεσματικό κτίριο. Χιλιάδες έξυπνες εφευρέσεις κατασκευών καταπολεμήθηκαν για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ από τις Merkels μας και τους γραφειοκράτες και την γραφειοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την παρακμιακή βιομηχανία κατασκευών. Εάν η δημόσια διοίκηση της σήμερον φύγει, μπορούμε να κατασκευάζουμε πολύ φθηνότερα! Θα έρθει έτσι, που εμείς θα το εκλάβουμε ως θαύμα. Ο αυτοκράτορας φροντίσει κατά τον καλύτερο τυρόπο για τους πολίτες του! Δεν έχει στο κεφάλι του εκατοντάδες παρακμές και αμέτρητες μειονότητες, αλλά μόνο το καλό για τον λαό του! Και αυτό είναι αρκετό, πιστέψτε με. Ναι, θα υπάρχουν στη νέα αυτοκρατορία μεγάλες, νέες τεχνολογίες  που θα έλθουν στην αγορά και σήμερα παραμερίζονται από τις πολυεθνικές εταιρίες. Τα σπίτια που βγαίνουν από τη γραμμή συναρμολόγησης δεν θα πρέπει να θεωρούνται μειωτικά για τον κλάδο κατασκευών, αλλά γενικά.

  WHEEL of FORTUNE (Ο τροχός της τύχης)
  Την εικόνα της ημέρας δεν χορταίνω να την βλέπω. Μια πραγματική απόλαυση για όσους δεν αρέσει ιδιαίτερα η Merkel. Είναι δεμένη στον τροχό βασανηστηρίων και μάλιστα ως εκπρόσωπος της γερμανικής σημαίας που μισεί τόσο – και δεν μπορεί να ξεφύγει. Καλύτερα δεν γίνεται. Καμία δυνατότητα διαφυγής, έτσι είναι ωραία. Το καθεστώς, ενσαρκωμένο από τους Σοσιαλδημοκράτες Merkel, Hollande και Lagarde, δεν θα αποφύγει την τιμωρία του. Οποιοσδήποτε, όπως στο Καρουσέλλ,  μπορεί να γυρίζει τον τροχό αυτό. Το καθεστώς είναι φυλακισμένο στην ΠΑΡΟΧΗΜΕΝΗ ιδεολογία του. Οι ψηφοφόροι όμως έχουν αλλάξει, εκλέγουν τώρα διαφορετικά και βάζουν τον σταυρό τους με αυτοπεποίθηση μεγάλο-μεγάλο και δημόσια, όπως εγινε κατά τις εκλογές με τον Trump. Μπράβο!! Ο κεραυνός φαίνεται να χτυπάει πρώτη την κυρία Merkel. Αυτό που με ενοχλεί είναι, ότι πρέπει να την υποφέρουμε ακόμη για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, επειδή οι εκλογές για τον Bundestag θα γίνουν το φθινόπωρο του 2017! Οι εκλογείς στην Ευρώπη φαίνεται να θέλουν ξεκάθαρα να κερδίσει τις εκλογές η Marine Le Pen στη Γαλλία και η κυρία Petry της AFD στη Γερμανία και οι Σοσιαλιστές να τιμωρηθούν αυστηρά.

  THE STAR (Το άστρο)
  Είναι η τελευταία κάρτα και η τελευταία που κλίνει προς τα πλάγια αλλά προς την άλλη μεριά. Δείχνει λοιπόν το μέλλον ή αυτό, που μελλοντικά θα έχει μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. Υπάρχουν τα παιδιά, που είναι σημαντικά για τις μοναρχίες και που θα μπορούσαν να ανατραφούν και να μορφωθούν πολύ διαφορετική από ότι σήμερα: Χωρίς τα σημερινά σκουπίδια της παρακμής, χωρίς την παράνοια της κλιματικής αλλαγής, χωρίς την τρέλα των φύλων, χωρίς την ελλοχεύουσα βία, σε συνεχή ανενόχλητα μαθήματα και με μια μαθήματα, που θα αποβλέπουν τόσο στην ευημερία του κράτους, όσο και στο κοινό καλό! Χωρίς καθηγητές της παρακμής, χωρίς πλύση εγκεφάλου και χωρίς παρεμβολή του Ισλάμ.

  Στο ίδιο άρθρο μπορείτε να διαβάσετε δύο ακόμη ερμηνείες, μια από την Αυστρία και μία από την Γαλλία
  Interpretation aus Österreich και
  Interpretation aus Frankreich

  Και να δείτε και δύο βίντεο-ερμηνείες
  Video-Interpretation: „Rothschilds Economist ahmt mich nach und setzt Trump mit Tarot-Karte „Der Turm“ in Beziehung“.
  https://www.youtube.com/watch?v=hrIlqD0Ong4
  και
  „WOW! De-Coding Secrets Of The NEW (2017) Economist Magazine Cover“
  https://www.youtube.com/watch?v=cFQg2c_dmrk&t=1322s

  Πηγή: https://hartgeld.com/media/pdf/2016/Art_2016-280_Economist-2017.pdf

  Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

  Kommentar

  kachelmannwetter.com