Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε
02.01.2025
  • Brain Drain
  • Allgemein
  • Diktatur/Δικτατορία
  • Balkan/Βαλκάνια
  • Bücher/Βιβλια
  • Medien/Μαζικά Μέσα
  • Minderheiten, Migranten/Μειονότητες, Μετανάστες
  • Kriege, Flüchtlinge/Πόλεμοι, Φυγάδες
  • Sprache/Γλώσσα
  • Gesellschaft, Meinung/Κοινωνία, Γνώμη
  • Nationalismus/Εθνικισμοί
  • Thema/Θέμα
  • Termine/Εκδηλώσεις
  • Geopolitik/Γεωπολιτική
  • Politik/Πολιτική
  • Terrorismus/Τρομοκρατία
  • FalseFlagOps/Επιχ. με ψευδή σημαία
  • Hellas-EU/Ελλάδα-Ε.Ε.
  • Wirtschaft-Finanzen/Οικονομία-Οικονομικά
  • Religion/Θρησκεία
  • Geschichte/Ιστορία
  • Umwelt/Περιβάλλον
  • Korruption/Διαφθορά
  • Reisen/Ταξιδιωτικά
  • Musik/Μουσική
  • Kunst/Τέχνη, Λογοτεχνία
  • Küche/Κουζίνα
  • kachelmannwetter.com
    Εδω διαβαζετε τις καινουργιες  ελληνικες και γερμανικες εφημεριδες
    Hier lesen Sie  griechische  und deutsche Zeitungen 

    Το μυστικό της μητέρας των γλωσσών

    Δρ. Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

    Η ελληνικη γλωσσα ειναι μια μαθηματικη γλωσσα. Τα γραμματα του ελληνικου αλφαβητου ειχαν πολλες εφαρμογες και δεν ηταν μονο απλα συμβουλα. Ορθια, αναποδογυρισμενα ‘η με ειδικο τονισμο αποτελουσαν ενα συνολο 1.620 συμβολων που χρησιμοποιουνταν στο γραψιμο και της μουσικης.

    Μια ομως πολυ σημαντικη τους ιδιοτητα ηταν οτι τα γραμματα ηταν ταυτοχρονα και αριθμοι, δηλαδη καθε γραμμα ειχε και μια αριθμητικη αξια, και κατα συνεπεια καθε λεξη ηταν και ενας αριθμος. Το ελληνικο αλφαβητο εγινε πρωτα εμμεσα (λατινικο) και αμεσα (σλαβικο) πανευρωπα’ι’κο και τεινει να γινη σημερα παγκοσμιο. Για τον λογο αυτο βαλλεται διαχρονικα απο ξενους και γηγενεις δηθεν ειδικους γλωσσολογους για λογαριασμο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Οι γηγενεις δολιοφθορεις κρυβονται διαχρονικα σε ολα τα επιπεδα των υπουργειων Παιδειας και Πολιτισμου και κατευθυνονται απο τους αβαδες  του Ιουδα’ι’σμου, δηλαδη απο τους αβαδες του βυζαντινορθοδοξου χριστιανισμου. Τα καθαρματα αυτα ειναι υπευθυνα για τον γλωσσικο αφελληνισμο των Ελληνων, δηλαδη για τον εκβαρβαρισμο των εκφραστικων τους εργαλειων.

    Την Ιστορια γενεσεως της ελληνικης γλωσας περιγραφει στο Βιβλιο του ο Τσατσομοιρος Η. (4). Η παμπαλαια αυτη μητερα ολων των γλωσσων μπορεσε να εξελιχθη μονο στο ιδιαιτερο περιβαλλον, την χερσο γη, του ελληνικου χωρου επι του οποιου συνετελεσθησαν οι διαδικασιες της εξελιξεως των επ’ αυτης αναπτυχθεντων Ελληνων. Ο Αριστοτελης στο εργο του τα «Μετεωρολογικα» (Α 14) σημειωνει:

    «Και γαρ ουτος (ο κατακλυσμος ο επι της εποχης του Δευκαλιωνος) περι τον ελληνικον εγενετο μαλιστα τοπον. Αυτη δ’ εστιν η περι την Δωδωνη και τον Αχελωον ποταμον. Ουτος γαρ πολλαχου το ρευμα μεταβεβληκεν. Ωικουν γαρ οι Σελλοι (Ελλοι) ενταυθα και οι καλουμενοι τοτε μεν Γραικοι νυν δε Ελληνες».

    Η Σελλα (Εφιππιον) ως ονομα, αντιστοιχει στην παλαιαν μορφην και προσφοραν του Σλλα (Μαντειον εν Δωδωνη και καθεδρα): Ελλα = Σελλα. Απ’ εδ ετυμολογουνται τα Ελλοι και Σελλοι. Το Πηλιο κατα την εποχη και προ αυτης του κατακλυσμου του Δευκαλιωνος εχει συνδεσει το ονομα του περαν της ιατρικης και με τους βουκολους «κενταυρους», δηλαδη «Εφιππιους». Η λεξη «Κενταυρος» ειναι συνθετη απο την λεξη «κεντω», που σημαινει «κεντριζω, προκαλω νυγμους» και την λεξη «ταυρος», δηλαδη αρσενικο βοδι. Οι κενταυτοι τοτε ηταν οι σημερινοι «cow-boys» των ΗΠΑ. Οι εφιπποι βουκολοι ωνομασθηκαν τοτε «κενταυροι» (4).

    Κατα τους αστρονομικους υπολογισμους του Κουτρουβελη Κ. (3) και του χρονολογικου υπολογισμου (3579 π.Χ.) του γενομενου κατακλυσμου του Δευκαλιωνος βασει των παρατιθεντων αστρονομικων στοιχειων του Αιγυπτιου Νοννου στα Διονυσιακα του (Εκδ. Loeb, 1984, βιβλιον 6ον, στ. 229-239), προκυπτει οτι το 26.147 π.Χ. πρεπει να ελαβαν χωρα και ορισμενες ανακαταξεις στο ηλιακο μας συστημα, οι οποιες αναφερονται και στην Θεογονια του Ησιοδου (στοιχοι 176-197). Στην ελληνικη Μυθολογια αναφερεται ο Φαεθων (υιος του θεου Ηλιου) ο οποιος με το αρμα του πατερα του (ουρανιο σωμα) διεσχισε τις απειρως μεγαλες αποστασεις του ουρανου, καιγοντας τα παντα στην διαδρομη του εως οτου κτυπηθει απο τον κεραυνο του Δια και πεσει καιγομενος στην Γη. Τον Μυθο αυτο αναφερουν επισης ο Πλατωνας και ο Κελσος (5).

    Πως ειναι δυνατο πριν 2.500 χρονια οι αρχαιοι Ελληνες, μονο με τα γυμνα τους ματια, να αναφερονται σε 9 απο τους 12 ορατους πλανητες του ηλιακου μας συστηματος; Που βρισκονται συνεπως οι τρεις υπολειποι πλανητες; Ο μαθητης του Πυθαγορα Φιλολαος (6, 7) πιστευεν, οτι οι πλανητικες αποστασεις επρεπε να μετριουνται με βαση το «κεντρικο πυρ». Αυτον τον πυρινο πυρηνα του συμπαντος τον αποκαλουσε «Σπιτι του Θεου Δια» ‘η «Μητερα των Θεων» ‘η «Βωμο, Δεσμη και Μετρο της Φυσης» και τον θεωρουσε φανταστικο αξονα γυρω απο τον οποιον κινουνταν κυκλικα η Αντι-Γη ‘η Αντιχθων, η Γη, η Σεληνη, ο Ηλιος, οι Πλανητες και τελος στην εξωτερικη σφαιρα του συμπαντος οι απλανεις αστερες.

    Τι σχεση μπορει να εχη ο κατεστραμενος πλανητης «Φαεθων» του Πλατωα και του Κλσου, με τον Αντιχθονα του Πυθαγορα; Με την μαθηματικη σχεση του a10 = a9 x Φ +- 5% υπολογησε ο Φιλολαος την μικροτερη, μεση και μεγαλυτερη αποσταση του 10ου πλανητη απο τον Ηλιο μας με 67,371; 60,960; και 63,921 Α.Μ. (1 Α.Μ. = 149.597.870 χιλιομετρα). Με τα +- λαμβανονται υπ’ οψη οι ελλιπτικες τροχιες των πλανητων γυρω απο τον Ηλιο μας. Για τον 11ον και 12ον πλανητη του ηλιακου μας συστηματος, βαση της ως ανω μαθηματικης σχσης προκυπτουν οι εξης αποστασεις σε αστρονομικες μοναδες:

    108,510; 98,176; και 103,343

    184,345; 166,789; και 175,576

    Δεν αποκλειεται τα αστεροειδη μεταξυ των πλανητων Αρης και Διας του ηλιακου μας συστηματος (Ζωνη Κου’ι’περ) να ειναι υπολειμματα ενος κατεστραμενου πλανητη! Η αλλαγη της φορας περιστροφης του πλανητη Αφροδιτη γυρω απο τον αξονα του μπορει να εξηγηθη απο την τεραστια δυναμη που ασκηθηκε στον πλανητη αυτον απο τα βαρυτικα κυματα που δημιουργηθηκαν κατα την καταστροφη του πλανητη στην ζωνη των αστεροειδων, σε συνδιασμο με την μικροτερη αντισταση που θα προεβαλε εναντι των αλλων πλανητων του ηλιακου μας συστηματος λογω μεγεθους ‘η αλλων αιτιων. Η αποσταση του πλανητη Δια a6 = 4,236051 Α.Μ διαφερει εναντι των αστρονομικων παρατηρησεων a6 = 5,203 Α.Μ. κατα 0,966949 Α.Μ.

    Η τεραστια αυτη διαφορα ειναι μια ενδειξη οτι ο πλανητης Διας υπεστη βιαιη πιεση η οποια τον εξετρεψε απο την φυσικη του θεση εως οτου αυτος συγκρατηθει στην επομενη δυναμικη γραμμη της βαρυτητας. Υπαρχουν επισης ενδειξεις οτι πριν 10.000 χρονια, ενας μικρος πλανητης ‘η ενα αστρικο σωμα ομοιο με εναν μικρο πλανητη, πρεπει να συγκρουσθηκε με την Γη πεφτοντας στον Ατλαντικο Ωκεανο, που οδηγησεν μεταξυ αλλων και στην μετατοπιση του γηινου μαγνητικου πεδιου. Στις παμπαλαιες εποχες το Φαεθωντα κυριαρχουσαν στην Ελλαδα οι Πελασγοι (Αντιθεον Πελασγον γαια μελαινα ανεδωκεν..), οι οποιοι κατα τον Ηροδοτο (Βιβλιο Β, παρ. 80) εδωσαν στους Ελληνες και τα ονοματα των Θεων του Ολυμπου. Στον «Κρατυλο» 438 c του Πλατωνα διαβαζουμε: «Νομιζω, οτι καποια μεγαλυτερη δυναμη παρα καποια προερχομενη εκ των ανθρωπων ειναι εκεινη που εθεσε τα ονοματα στα πραγματα, ωστε να ειναι αναγκαιως τα ορθα».

    Η ελληνικη γλωσσα ειναι μια μαθηματικη γλωσσα. Τα γραμματα του ελληνικου αλφαβητου ειχαν πολλες εφαρμογες και δεν ηταν μονο απλα συμβουλα. Ορθια, αναποδογυρισμενα ‘η με ειδικο τονισμο αποτελουσαν ενα συνολο 1.620 (1, 2) συμβολων που χρησιμοποιουνταν στο γραψιμο και της μουσικης. Μια ομως πολυ σημαντικη τους ιδιοτητα ηταν οτι τα γραμματα ηταν ταυτοχρονα και αριθμοι, δηλαδη καθε γραμμα ειχε και μια αριθμητικη αξια, και κατα συνεπεια καθε λεξη ηταν και ενας αριθμος.

    Το αθροισμα που προκυπτει απο την προσθεση ολων των γραμματων (αριθμων) μιας λεξεως ηταν η αριθμητικη της αξια. Αν επιπλεον συνεχιζε να προσθετη κανεις τα επιμερους ψηφια του αριθμου της λεξης μεχρι να βρη εναν αριθμο μικροτερο του 10, δηλαδη εναν απο τους ακεραιους αριθμους του δεκαδικου συστηματος, τοτε ειχε βρει τον πυθμενα αυτης της λεξης. Στην περιπτωση που καποιος πολλαπλασιαζε ‘η διαιρουσε λεξεις και δεν εβρισκε ακεραιο αριθμο, στρογγυλοποιουσε στον πλησιεστερο ακεραιο.

    Συνολικα υπηρχαν στο ελληνικο αλφαβητο 27 συμβολα-γραμματα που ειχαν μια αριθμητικη αξια. Χωριζονταν σε 3 ομαδες απο 9 γραμματα η καθε μια, και το αθροισμα καθε ομαδας εδινε τους αριθμους 45, 450 και 4.500, δηλαδη προκειται για δεκαδικο συστημα οπου το αθροισμα καθε ομαδας ειναι 10 φορες μεγαλυτερο απο της προηγουμενης. Η δεκαδα στο ελληνικο αλφαβητο αποτελειται απο το αθροισμα των αριθμων 1, 2, 3 και 4. Οι τεσσερες αυτη αριθμοι παριστατουν και την περιφημη «Τετρακτυν» του Πυθαγορα.

    Α    Β    Γ    Δ    Ε   S(F)   Ζ    Η    Θ

    1     2    3    4      5     6      7     8     9                  45

    Ι     Κ   Λ    Μ    Ν    Ξ     Ο    Π    Q

    10   20  30   40   50   60   70   80    90               450

    P     Σ    Τ    Υ    Φ    X     Ψ    Ω     π*

    100 200 300  400 500 600 700 800  900           4500

    111 222 333  444 555 666  777  888  999

    Απο το ως ανω δεκαδικο συστημα εχουν σκοπημα αποκοπει απο τους βυζαντινορθοδοξους ζητιανους του πλανητη μας τρια γραμματα για να ακροτομισουν την ελληνικη γλωσσα. Λειπουν το γραμμα F (Διγαμμα) με τον αριθμο 6, δηλαδη το συμβολο του κεραυνου του Δια, μετατρεποντας τον σε S και τα γραμματα των αριθμων 90 (κοπα) και 900 (σαμπι). Εαν επισκεφθει καποιος το Κεραμεικο της Αθηνας θα βρει παντου παραμορφωμενο το συμβολο του Κεραυνου του Δια.

    Ο αριθμος 666 του δηθεν Αντιχριστου, ειναι μια αλογη και δολια εφευρεση των χριστιανων, διοτι αυτοι μισουν τον «Ελληνα», την «Τεχνη», την «Σοφια» και την «Λογικη». Για τον λογο αυτον  ο αριθμος 6 ειναι για τους χριστιανους ο χειροτερος ολων των αριθμων

    ΕΛΛΗΝ = 5+30+30+8+50 = 123 = 6

    ΑθΗΝΑ = 1+9+8+50+1 = 69 = 15 = 6

    ΙΑΠΕΤΟΣ = 10+1+80+5+300+70+200 = 666 (ο Τιταν, ο πατερας του Ουρανου και της Γαιας).

    Η απατη των χριστιανων κρυβεται στον αριθμο χξs = 666 διοτι το s δεν ειναι το εκτο γραμμα (διγαμμα) του ελληνικου αλβαβητου. Το χ ειναι 600, το ξ 60 και το s 200 και οχι 6. Ο αριθμος χξs ειναι 860 και οχι 666. Ποιος αλλαξε συνεπως τον αριθμο, ποτε και γιατι; Η αποκαλυψη του Ιωαννη εχει υποστει πολλες αντιγραφες και αλλαγες. Οπως τουλαχιστον φαινεται καποιοι ιουδα’ι’ζοντες σκληροπυρηνικοι βυζαντινορθοδοξοι ζητιανοι του πλανητη μας εκμεταλλευτηκαν της ομοιοτητα του Κεραυνου του Δια με το s , το 18ο γραμμα και το αντικατεστησαν με αυτο. Η αλχημεια αυτη ειναι πειστικη μονο για τους ηλιθιους….Το ονομα θεος αρχιζει να χρησιμοποιειται απο τον Ομηρο και μετα, ειτε στην ενικην ειτε και στην πληθυντικη μορφη του (θεοτης = θεοι). Ο αρχαιοτερος του Ομηρου Ορφεας δεν χρησιμοποιει το θεος, αλλα στην θεση του μεταχειριζεται τα ισοδυναμα Ζην, Ζευς, Διος κ.α., που σημαινει, οτι τα Ορφικα ειναι πολυ παλαιοτερα των Ομηρικων.

    Τους ως ανω προβληματισμους μπορει καποιος να μεταφερη και στον μικροκοσμο, δηλαδη στον γενετικο κωδικα των εμψυχων οντων, δηλαδη στο DNA στο οποιο ορισμενες βασικες ενωσεις σχηματιζουν θερμοδυναμικα ευνο’ι’κες γεφυροποιες ενωσεις υδρογονου (ζευγαρια βασικων ενωσεων) και στους δυο ελικες του DNA  που πολλαπλασιαζονται. Οι δυο δεξιοστροφες ελικες στις οποιες πολλαπλασιαζεται μια σειρα τετραδας απο στοιχειωδη τεμαχιδια αμινοξεων αποτελει ενα σπουδαι μερος του γενετικου κωδικα και συσχετιζεται με την Τετρακτυν του Πυθαγορα. Η τετρας των πυρηνικων στοιχειων μοναδων ειναι το βασικοτερο μερος του γενετικου κωδικα και επομενως με αυτη μονη μπορει καποιος να χαρακτηριση ενα ιδιαιτερο γονιδιο, και κατ’ ακολουθια ενα ορισμενο ειδος με το ποσες φορες η τετρας αυτη επαναλαμβανεται ‘η αναπαραγεται στην ελαχιστη του αδιαιρετη μορφη, το γονιδιον.

    Ετσι λοιπον εξηγειται το περιφημο λεχθεν του Πυθαγορα, το παν ο αριθμος. Ο αριθμος συνεπως ειναι μια απο τις πρωταρχικες εννοιες που συνελαβε ο ανθρωπος αμεσως μετα της συνειδητοποιηση της υπαρξης του κατα την θεωρια της υπαρξης των ειδων. Οι πυθαγορειοι ανηγαγαν τα παντα στην δεκαδα, διοτι πανω απο αυτην ολοι οι αριθμοι επιστρεφουν στην μοναδα και στους επομενους μεχρι την δεκαδα αριθμους. Αν το δυαδικο συστημα που χρησιμοποιουν οι με την ασυλληπτη ταχυτητα τους οι ηλκρονικοι υπολογιστες ειναι υπερβαση του δεκαδικου συστηματος τοτε μπορει να διατυπωθη οτι ο ηλεκτρονικος υπολογιστης ειναι υπερβαση της φυσης. Η Τετρακτυς του Πυθαγορα επαναλαμβανεται ‘η αναπαραγεται τοσες φορες, οσες και το 10 χωραει στον αριθμο, συν ενα μερος του εαυτου της.

    Αλλα για ποιους αριθμους γινεται εδω ο λογος; Στα Μαθηματικα υπαρχουν ακεραιοι, θετικοι και αρνητικοι αριθμοι, το μηδεν, που ανηκει οπου θελει και που στους αρχαιους Ελληνες ηταν ανυπαρκτος, τους ρητους αριθμους (κλασματικους), τους αρρητους αριθμους (π.χ. η τετραγωνικη ριζα του δυο) και τους υπερβατικους αριθμους (ο αριθμος π, το πηλικο του μηκους της περιφερειας ενος κυκλου δια της διαμετρου της), τους φανταστικους αριθμους και τους μιγαδες και τελος τους αφηρημενους αριθμους της αλγεβρας.

    Ποιο συνολο απ’ ολα αυτα θεωρουνται αριθμοι στην φιλοσοφια, στην αστρολογια, στην θεολογια και θρησκεια και ακομα στα μαθηματικα; Δεν υπαρχει απολυτη απαντιση διοτι οι γνωμες διιστανται: Αριθμοι ειναι μονο οι ακεραιοι θετικοι, κατα την μια θεση. Αριθμοι ειναι ολα τα παραπανω ειδη κατα την αλλη θεση. Ειναι ομως γεγονος οτθι ολα τα υπολοιπα ειδη των αριθμων μπορουν να παραχθουν απο τους φυσικους αριθμους. Οι αρνητικοι αριθμοι παραγονται απο τους φυσικους με την εισοδο της εννοιας της αρνητικης φιορας. Οι ρητοι αριθμοι παραγονται απο τους φυσικους με την εισοδο της εννοιας της διαιρεσεως. Οι αρρητοι αριθμοι παραγονται απο τους φυσικους με την εισοδο της εννοιας της ακολουθιας ‘η του διατεταγμμενου πληθους (ειναι τα ορια προς τα οποια τεινουν ακολουθειες ρητων αριθμων, δηλαδη κλασματων φυσικων αριθμων). Οι αρρητοι υπερβατικοι αριθμοι παραγονται κατα τον ιδιο τροπο (ειναι τα ορια ακολουθιων ‘η και σειρων που αποτελουν ευρυτερες ακολουθιες ρητων αριθμων).. Οι φανταστικοι αρθμοι παραγονται απο τους προηγουμενους με την υποθεση της εννοιας της φανταστικης μοναδος.

    Οι φυσικοι αριθμοι που χρησιμοποιουν οι ανθρωποι σε καθε δραστηριοτητα τους ειναι εικονες ιδεατων αριθμων, αυθυπαρκτων οντοτητων. Η περιφημη ρηση του Πυθαγορα, το παν αριθμος, παντα θα προβληματιζει τον επιστημονα ερευνητη. Το παν αναφερεται σε καθε ον του Κοσμου, εμψυχο και αψυχο, εμβιο και αβιο, οργανικο και ανοργανο και σε καθε χρονο της αεναης πορειας του. Τα παντα ρει και το αιωνιο γιγνεσθαι ειναι αριθμια και τιποτε δεν μπορει να θεωρηθη χωρις την παραδοχη της υπαρξεως της μοναδας και των απειρων παραγωγων της, των φυσικων αριθμων.

    Η γνωμικη ακολουθια ειναι μια ακολουθια φυσικων αριθμων (ακεραιων και θετικων) με την ιδιοτητα καθε μελος της απο του τριτου και περα να ισουται με το αθροισμα των δυο προηγουμενων. Μια τετοια ακολουθια παραγεται με την βοηθεια του μαθηματικου Αλγοριθμου της λεξαριθμικης θεωριας, δοθεντος του φυσικου αριθμου 1, 2, 3……4200. Ο Αλογαριθμος αυτος βασιζεται στην φυσικη γνωμικη ακολουθια των Ελληνων 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89….

    Ο μεγαλος μαθηματικος και φιλοσοφος Πυθαγορας στην σχολη του, στον Κροτωνα της νοτιας Ιταλιας, ειχε τοποθετησει σε κυκλικο σχημα τα αγαλματα των 9 μουσων. Ο ρολος των μουσων υπηρξε ρολος παιδευτικος των ανθρωπων της εναρχου ταξεως. Οι μουσες συμβολιζουν τις 9 μορφες της τεχνης. Αυτο φαινεται και απο την επομενη εξισωση η οποια βασιζεται στον πυθμενα των λεξεων

    ΤΕΧΝΗ = 300+5+600+50+8 =963 = 18 = 9

    ΜΟΥΣΑ =40+70+400+200+1 = 711 = 9

    Συνεπως Μουσα = Τεχνη

    Οι μουσες αντιπροσωπευαν τις διαφορες μορφες τεχνης και ησαν 9 στον αριθμο. Εαν εξετασθουν τα ονοματα των μουσων και εντοπισθουν οι πυθμενες τους, τοτε προκυπτουν 9 ακεραιοι αριθμοθ του δεκαδικου συστηματος

    1. Μουσα της λυρικης ποιησης και της παιδειας:

    ΠΟΛΥΜΝΙΑ = 80+70+30+400+400+40+50+10+1 = 1081 = 10 = 1

     

    1. Μουσα της αστρονομιας:

    ΟΥΡΑΝΙΑ = 70+400+100+1+50+10+1 = 632 = 11 = 2

     

    1. Μουσα του χωρου:

    ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ = 300+5+100+700+10+600+70+100+8 = 1893 = 21 = 3

    1. Μουσα της τραγωδιας:

    ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ = 40+5+30+80+70+40+5+50+8 =328 = 13 =4

    1. Μουσα της κωμωδιας:

    ΘΑΛΛΕΙΑ = 9+1+30+30+5+10+1 = 86 = 14 = 5

    1. Μουσα των επικων εργων και του καλλους:

    ΚΑΛΛΙΟΠΗ = 20+1+30+30+10+70+80+8 = 249 = 15 = 6

    1. Μουσα της αυλωδιας:

    ΕΥΤΕΡΠΗ = 5+400+300+5+100+80+8 =898 = 25 = 7

    1. Μουσα της ιστοριας:

    ΚΛΕΙΩ = 90+30+5+10+800 = 935 = 17 = 8

    1. Μουσα του ερωτα:

    ΕΡΑΤΩ: 5+100+1+300+800 = 1206 = 9

    Οι 9 μουσες ηταν οι 9 ακεραιοι αριθμοι.

    Ο χρυσους αριθμος Φ = 1,61803…ειναι ο ωραιοτερος αριθμος των Ελληνων που ικανοποιει την ισοτητα Φ στην 2 = Φ + 1 , η οποια ειναι μοναδικη. Ο λογος (το πηλικον) των δυο πλευρων (μεγαλυτερας προς μικροτεραν) του χρυσου τριγωνου (ισοσκελους τριγωνου) ειναι Φ. Με αφετηρια το χρυσουν τριγωνο αναπτυσεται και προς τα αριστερα και προς τα δεξια μια φυσικη γνωμικη ακολουθια ομοιων (χρυσων) τριγωνων επ’ απειρον, αλαζοντα μονον μεγεθος και θεση.

    Εαν διαιρεθει η περιφερεια ενος κυκλου με την διαμετρο του προκυπτει ο γνωστος αριθμος π = 3,14…

    ΜΗΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΥ : ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ = ((40+8+70+200) +

    (80+5+100+10+500+5+100+5+10+1+200) + (20+400+20+30+30+400)) /

    (4+10+1+40+300+100+70+200) = (338+1016+940)/730 =2294/730 = π ) 3,14…

    Ο Ελληνας του Αποδημου Ελληνισμου σε αντιθεση με τον εγχωριο βυζαντινορθοδοξο Ζητιανο Ρωμιο, που κρυβεται στα Υπουργεια Παιδεις και Πολιτισμου και καταστρεφει την Ελληνικη Γλωσσα, μπορει να χρησιποποιη ευκολα την Μητιν, την Ευφυ’ι’α, την Συνεση, αντι την Ατη, την Απατη και την Ταραχη του βυζαντινορθοδοξου ψευδοεπιστημονα Ρωμιου, που στο τελος φερνει τον Ολεθρο. Γι’ αυτο πρεπει να εξοντωθη…..

    Βιβλιογραφια

    1. Μαρκατος Κ., Η Διαλεκτικη των Ιδεων, Εκδοσεις «Ελληνικος Λογος», Λαρισα 1999, ISBN: 960-7715-18-7
    2. Αυγερινος, Το Μυστικο της ελληνικης Γλωσσας, http://www.avgerinos.no, 23.11.2009
    3. Κουτρουβελης Κ., Αστρονομικη αποδειξη οτι η Ελληνικη Γλωσσα Εχρησιμοποιειτο πριν 28.000 χρονια, Δαυλος αρ. 176-177, Αυγ.-Σεπτ. 1996, σ. 10746-10755
    4. Tsatsomoiros H.,  ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΕΝΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΔΑΥΛΟΣ 2004
    5. Ιεροδιακονας Γ., Φαεθων, υιος του θεου Ηλιου, Δαυλος αρ. 270, Ιουνιο 2004, σ. 17781-17785
    6. Δακογλου Ι., Ο μυστικος κωδικας του Πυθαγορα και η αποδικωποιηση αυτου, Τομος 1, 2, 3, 4 και 5, εκδοτικος οικος Νεα Θεσις, Αθηνα 2005
    7. Δακογλου Ι., Η NASA  επικυρωνει τον αστρονομο Φιλολαο, Δαυλος αρ. 270, Ιουνιος 2004, σ. 17781-17785

     

    PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou
    Bleibergweg 114, D-40885 Ratingen
    Tel.+Fax: 0049 2102 32513
    E-Mail: chaziteo@t-online.de
    13.05.2017

    Einen Kommentar schreiben / Γράψτε ένα σχόλιο

    Kommentar

    kachelmannwetter.com